Pernille Skipper ejer penthouse til millioner: Vil tvinge private udlejere til at huse “flygtninge”

fg

Enhedslistens leder, Pernille Skipper, ejer sammen med sin mand en penthouse-lejlighed. Ægteparret købte den for knap fire millioner kroner.

Pernille Skipper bor dermed ikke selv til leje. Måske er det derfor, at hun nu lancerer et nyt forslag: Private udlejere skal tvinges til at huse “flygtninge”.
Personer, der bor til leje i private udlejningsejendomme, bliver påtvunget nye muslimske naboer, hvis forslaget bliver en realitet.

Enhedslistens frontfigur kunne jo selv huse nogle af disse “flygtninge” i sin penthouse-lejlighed. Men det har hun næppe nogen planer om…
Nærkontakten med de muslimske migranter overlader Pernille Skipper gladeligt til de danskere, der ikke har råd til en ejerbolig til flere millioner. Det er ironisk nok de samme danskere, der typisk stemmer på Enhedslisten.

Enhedslisten er nemlig – sammen med Dansk Folkeparti – det parti, hvis vælgere har den laveste gennemsnitlige indkomst.

5 thoughts on “Pernille Skipper ejer penthouse til millioner: Vil tvinge private udlejere til at huse “flygtninge”

 1. En rigtig dansker 30. april 2018 / 11:43

  Den får hun svært ved at gennemføre. Det bliver helt op til udlejeren selv. Der vil ligeledes helt sikkert også kunne findes alverdens smuthuller. Stod jeg som udlejer ville jeg indædt kæmpe imod sådan et tiltag og finde alternative løsninger. Man har dog ofte hørt om, hvordan en god sum skattekroner kan lokke mere end opretholdelsen af ens selvværd og ære.
  Jeg vil dog gerne påpege, at deres ekstremt overvurderede lejlighed ikke på nogen måde kan relateres til det man normalt forstår med en ‘Penthouse lejlighed’. De har købt en dyr kvistlejlighed..That’s it. 🙂

  Like

 2. Morten Jørgensen 1. maj 2018 / 00:42

  Pernille Skipper er et rigtig godt eksempel på luksussocialister og ditto kommunister, som iskoldt nyder godt af de fede lønninger og favorable frynsegoder (som sidder sammen med alle de andre omkring det forgyldte fodertrug og æder sig store og fede) når de bliver valgt ind på Christiansborg. Magt korrumperer og det kan man sgu’ se mange eksempler på blandt repræsentanterne i den lovgivende forsamling..

  Like

  • Gradimir Miljkovic 1. maj 2018 / 11:27

   endhedhadet skaber splid nejtak til tvang af flytinge i boliger de skal vær i center til ders sag er ferdi ikke i private boliger

   Like

 3. M.S. Carstens 2. maj 2018 / 21:22

  Fede indtægter på Tinge,
  pøblen betaler og bøder :((((

  Like

 4. Allan Gorm Larsen. 15. maj 2018 / 20:02

  Det “flugter” godt med tilstandene i Sverige og Tyskland. Der tvinger de i flere lokalområder folk, derunder folkepensionister, til at fraflytte deres lejligheder til fordel for asylsøgere og migranter.
  Vi kan sagtens risikere lignende tilstande her i Danmark
  Det kniber allerede for flere kommuner med at finde “passende” boliger til de fremmede. Jeg håber på, at såfremt dette skulle ske, at det må afstedkomme så kraftige protester, at politikerne vil betænke sig en ekstra gang.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s