Vanvittigt forslag: Regeringen vil tvinge etårige muslimske børn til at lære om demokrati

https://bdk.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_1500x/image/58/585972/8063193-dsfdsfds.jpg

Etårige børn i belastede boligområder skal ifølge regeringen tvinges i vuggestue, hvor de blandt andet skal være mest muligt vågne og lære om demokratiske værdier.
Det skriver Ritzau.

Det drejer sig naturligvis om børn med oprindelse i muslimske lande, der bor i ghettoerne. Det tør regeringen imidlertid ikke indrømme, så man kalder det “børn i belastede boligområder”.

Det er på alle måder et vanvittigt forslag.
Hvordan skal etårige muslimske børn kunne forstå det danske demokrati, når muslimske elever år efter år viser sig at være langt dårligere fagligt end danske elever? Bliver man et geni af at gå i regeringens tvangsvuggestuer?

Børnene i vuggestuerne skal desuden være “mest muligt vågne”, siger regeringen. Skal pædagogerne så gå rundt og vække de etårige børn, hvis de falder i søvn?
Regeringen er ellers voldsomt glad for konventionerne, men FN’s Børnekonvention har man vist glemt at læse.

Det er rendyrket desperation fra en regering, der har tabt kontrollen med landet. Man tør ikke udvise de muslimer, der enten er kriminelle eller arbejdsløse. I stedet finder man på disse fascistiske tiltag.

2 thoughts on “Vanvittigt forslag: Regeringen vil tvinge etårige muslimske børn til at lære om demokrati

 1. M.S. Carstens 21. maj 2018 / 21:10

  De skulle hellere have afvist forældre/bedsteforældrene eller MINDSTE have belært dem om det samme I TIDE !!!

  Like

 2. En rigtig dansker 22. maj 2018 / 09:08

  Der skal massiv omskoling til, hvor børnene ikke længere kan få udefrakommende påvirkning fra ideologiens lange absurde og afstumpede arm.
  Presset fra ideologien er massiv og det er en håbløs kamp op af bakke. Familiesammenføringer, uledsagede unge samt vores eftergivenhed og ignorance til islam, gør det til en surrealistisk kamp.
  Allerede fra små lærer børnene, at de er privilegeret og ophøjet over enhver kafir. Dette er en effektiv invasion – en komplet erodering af vores værdier og overtagelse af vores institutioner, hjulpet effektivt på vej af den elitære EU-stat. Med tiden vil vi se endnu flere moskèer og minaretter vil brede sig og proklamere islam – med mindre, at vi snart ændre kurs – drastisk.
  Islam er ikke synonym med fred. Krig kan lystigt florere imellem klaner, imellem familier og imellem brødre og søskende.
  De vigtigste to ting kører for os lige nu. Vi har sandheden på vores side og folket er begyndt at se ulemperne ved islamismen. Men Indtil vi bliver et flertal af effektive nej-sigere til islam vil vi, med hjælp fra den elitære marxistiske EU-stat, fortsætte inkluderingen af et ikke kompatibelt folkefærd og betale – via skatten – for vores egen undergang.
  Sverige, Belgien og Frankrig er allerede ved at miste grebet og islams indflydelse er blevet enorm. Den engelske stat indfører stadig flere drakoniske ‘tiltag’..og stats-fascismen ulmer lige under overfladen. Ytringsfriheden er under konstant angreb og strafferammen for sårede følelser bliver hårdere og hårdere. Når liberal/kultur marxismen har magten er sandheden, så sandelig ilde hørt…

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s