Muslimer er i gennemsnit langt mere kriminelle end danskerne: Nu beskylder DR politiet for racisme

bandefoto

Personer med oprindelse i muslimske lande er gennemsnitligt set langt mere kriminelle end gennemsnittet af alle mænd. Det gælder især for muslimske efterkommere. Det kan man læse om i Danmarks Statistiks publikation “Indvandrere i Danmark 2017” (fra side 108).
Her er et par tabeller fra udgivelsen:

oversigt

efterkommere

Tallene taler et tydeligt sprog. Alligevel prøver DR nu at fremstille det som om, at muslimernes voldsomme overrepræsentation i kriminalitetsstatistikkerne skyldes racisme i dansk politi.

En ny DR-dokumentar fortæller, at der er højere risiko for at blive sigtet eller anholdt for noget, man ikke bliver dømt for, hvis man er indvandrer eller efterkommer af indvandrere med ikke-vestlig baggrund. I dokumentaren udtaler to ikke-vestlige mænd, at “politiet går efter os på grund af vores hudfarve”.

Det siger sig selv, at når personer med oprindelse i muslimske lande er langt mere kriminelle end gennemsnittet, så har disse personer også større risiko for at blive sigtet eller anholdt for noget, de ikke bliver dømt for. Politiet har ikke altid mulighed for at skaffe de afgørende beviser.
Det har ikke noget at gøre med racisme. Det er simpel statistik.

Ikke desto mindre udråber DR politiet som racister og muslimerne som ofre. Fra 2019 skal samtlige borgere finansiere selvsamme DR via skatten.
Danskerne tvinges til at betale for deres egen undergang.

4 thoughts on “Muslimer er i gennemsnit langt mere kriminelle end danskerne: Nu beskylder DR politiet for racisme

 1. Anonym 5. februar 2019 / 11:22

  Siden hvornår, har medierne være sandfærdige? De vender og drejerjo alt, som det passer dem. Det er som at se eventyr, at se tv 😉 Næste år, skriver de nok det modsatte…

  Like

 2. Alex K. H Mølgaard 9. februar 2019 / 06:06

  Hvad kunne man så kalde politiet , dengang de lavede målrettede aktioner mod de såkaldte rockerbander såsom HA og Bandidos , hvilke jeg dog kun vil betegne som organiserede forbryderbander. Det er for nemt bare at slynge ordet “racisme” ud i luften , synes det ord er ved at være temmelig tyndslidt .

  Liked by 1 person

 3. Børge Hansen 9. februar 2019 / 15:57

  Jeg syntes at skatte- og borgerbetalte DR skulle begynde at lave god dybdeborende journalistik, i stedet for mangelfulde korte programmer. Enhver intelligent borger, kan godt følge med i nyhederne og danne sig et indblik i hvem der er de mest kriminelle i DK.

  Like

 4. Claus Møller 12. februar 2019 / 10:51

  Selvfølgelig holder politiet mere øje med dem, og selvfølgelig tuder de “RACIST” hver eneste forbandede gang de kan komme til det – Se hvordan pressen (selv den statsfinancierede del) falder på halen og til patten, og giver dem ret.
  Helt præcist HVAD var det Lykke skrev under på, der nede i solen??!? 😦

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s