Lars Hedegaard: »Hvis jeg var fra Thailand, ville jeg være ganske sur over at blive slået i hartkorn med profetens drenge.«

https://bdk.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_1500x/image/23/239225/12536059-lars-hedegaard-tiltalt-for-at-bryde-navneforbud.jpg

Historikeren og forfatteren Lars Hedegaard har skrevet følgende indlæg på Facebook:

Skal alle indvandrere undgælde?

Vi er gennem årtier blevet fodret med officiel propaganda om folk af “anden etnisk herkomst”, der altså skal opfattes som en meningsfuld kategori. Uanset om de etniske er fra Thailand eller Marokko. Og de trænger til at blive “integreret”, lyder det fra valgkamp til valgkamp. Men gør de nu allesammen det?

Hvad med alle dem, som vi aldrig hører om, fordi de ikke gør noget væsen af sig og ikke truer sig til særrettigheder? Hvorfor har vi ingen kinesiske, vietnamesiske, srilankanske, thailandske osv. ghettoer, hvorfra “unge” kan gennemføre angreb på det omgivende samfund?

Det er fordi, de ikke kom til landet for at påtvinge det en retsorden fra middelalderen, men som tvært imod har fundet deres plads i det danske samfund. Til fælles gavn og glæde.

Hvis jeg var fra Thailand, ville jeg være ganske sur over at blive slået i hartkorn med profetens drenge.
Måske er der politikere, som vil omtale dette før det kommende valg.

»Måske er der politikere, som vil omtale dette før det kommende valg«, skriver Hedegaard.

Måske, men toppolitikerne vil ikke nævne det. De tør ikke benytte ordene islam og muslimer og bruger i stedet betegnelser som »ikke-vestlige indvandrere« og »etniske minoriteter«.
Nye Borgerlige vil formentlig omtale denne fejlagtige kategorisering, men de er jo heller ikke en del af den politiske elite.

2 thoughts on “Lars Hedegaard: »Hvis jeg var fra Thailand, ville jeg være ganske sur over at blive slået i hartkorn med profetens drenge.«

 1. Knud Madsen 7. juni 2018 / 14:13

  Der er vel efterhånden ved at være en stemning af, at man ikke må omtale Allans muntre sønner. Vi ser jo tendensen mange steder i verden i dag. Franskerne får bøder på f.eks. 12.000 EUR, Tommy røg i spjældet i 13 måneder, svensken mister stort set liv, ære og levebrød osv.for at fortælle virkeligheden.

  Like

 2. En rigtig dansker 7. juni 2018 / 21:07

  Selvom MSM er yderst gode til inklusion i deres artikler og udsendelser – dette for at dække over en specifik etnisk gruppe, så er alle andre grupper ganske klar over, hvilken gruppe der tales om. Det er grunden til at de andre minoriteter ikke føler sig stødt. Der er nemlig visse minoriteter som kan begå sig ganske fortrinligt i det danske samfund.

  Her er så en lille en fra Brigitte Gabriel:
  Noget der lyder bekendt?

  Donald Trump læste ‘The Snake’ til CPAC. Jeg kan dog bedre lide denne version af Al Wilson:

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s