Der skal bruges op til fire fængselsbetjente per muslimsk bandemedlem: »Det er rasende dyrt«

18_Storstroem-Faengsel_CFMoller_Photo-by-Torben-Eskerod-e1523864233177

Siden to fængselsbetjente i april blev overfaldet i Storstrøm Fængsel, har personalet skiftet taktik over for indsatte fra banden Loyal to Familia (LTF). Banden består næsten udelukkende af personer med oprindelse i muslimske lande.
Nu skal der bruges op til fire betjente hver gang, celledøren til en LTF’er skal åbnes. Det skriver Berlingske.

Volden mod fængselsbetjentene er steget eksplosivt de seneste ti år. Hvor der i 2007 blev registreret 268 volds- og trusselsepisoder mod fængselsbetjente, lå tallet sidste år på 679.

Citat fra artiklen:

Hos Kriminalforsorgen har man indskærpet, at fængselspersonale på særlige bandeafsnit som det i Storstrøm Fængsel, hvor LTFerne sidder, skal være »mindst to helst tre fængselsbetjente pr. indsat«. Når man har med LTFere at gøre, skal man desuden undgå at åbne celledøren alene og ikke vende ryggen til, refererer formand for Fængselsforbundet Kim Østerbye, der bifalder tiltagene trods omkostningerne.

»Fangeomkostningerne ved LTFere er rasende dyre, fordi vi er nødt til at bruge så mange ekstra ressourcer på det. Vi er nødt til at være ekstra personale på et LTF-afsnit i forhold til, hvad vi er på et almindeligt bandeafsnit,« siger forbundsformanden, der anslår, at 30-40 procent af fængselsbetjentenes ressourcer i øjeblikket går med at håndtere de otte-ti procent af de indsatte, der sidder på de særlige bandeafsnit, herunder LTFerne.

Ifølge Finansministeriet er de samlede bruttoudgifter til ikke-vestlige personer på svimlende 84 milliarder kroner. Men udgifter til retssager og fængselsophold er nogle af de elementer, der ikke medregnes i ministeriets opgørelse.

Reklamer

4 thoughts on “Der skal bruges op til fire fængselsbetjente per muslimsk bandemedlem: »Det er rasende dyrt«

 1. M.S. Carstens 1. juli 2018 / 22:36

  Du gode Gud, hvor det afskum koster os kassen :((((,

  mens syge/handicappede/ældre må sejle i deres/kriges en livsopslidende kamp mod systemet, i bare et lille håb om dog at overleve (“at leve et liv” er længst ikke mere inde i systemets ordbog for almen, ramt dansker)

  Like

 2. Allan Gorm Larsen. 9. juli 2018 / 21:59

  Det er hvad der er kommet ud af 30-40 års fejltagelser på indvandrings området. De politikere og “skriftkloge” fra dengang burde have en utroligt, dårlig smag i munden. Jo, dengang havde man travlt med at fylde os med løgn om, hvordan de” få”, som kom dengang, hurtigt ville blive som os. Jo, godmorgen!.

  Like

 3. Jette svare - 1. januar 2019 / 23:17

  Bad business!
  Bad disposition!
  Bad government
  Bad change of population !
  Bad change of religion
  Bad choice of Islam!
  Bad choice of open borders !
  Bad supcription of bad deals to take Migrants to pay for nothing but lazyness and a hole lot of trouble !

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s