Asylkompromisset i Tyskland omfatter kun 21 procent af asylansøgerne

merkel_und_seehofer_54960861

CDU og CSU har fundet et kompromis angående asylstriden i den tyske regering. Det gælder imidlertid kun for asylansøgere, der er blevet registreret i andet EU-land, inden de er rejst ind i Tyskland.

Der oprettes transitcentre ved den tysk/østrigske grænse for denne gruppe af asylansøgere, der så skal sendes hurtigt tilbage til det land, hvor de først blev registreret. Denne tilbagesendelse kan dog kun effektueres, hvis det er forhandlet på plads med det pågældende registreringsland.

Fra 1. januar til midten af juni er der kommet 18.349 asylansøgere til Tyskland, der forinden er blevet registreret andetsteds. Det er i gennemsnit 3.336 om måneden.
Det samlede antal af asylansøgere i årets første fem måneder ligger på 78.026 og dermed et månedligt gennemsnit på 15.605.

Asylkompromisset i Tyskland omfatter dermed kun:
3.336 / 15.605 x 100 = 21 procent af alle asylansøgere

Den tyske avis “Die Welt” skriver, at CSU først og fremmest vil benytte transitcentrene som en politisk markering. Partiet vil desuden bruge kompromisset til at forbedre sit valgresultat ved delstatsvalget i Bayern den 14. oktober.

Reklamer

4 thoughts on “Asylkompromisset i Tyskland omfatter kun 21 procent af asylansøgerne

 1. tilfældig 3. juli 2018 / 15:11

  Det er en vits af dimensioner! Med asyl- og indvandringsspørgsmålet er hele systemet med et repræsentativt demokrati ført ud i det absurde.

  Vælgerne vælger sine repræsentanter til tinge, og disse repræsentanter vælger så nogle helt andre, nemlig de fremmede, som dem, de vil repræsentere. På humanitetens vegne, så at sige.

  At vælgerne dermed ikke bør regnes med til humaniteten, sådan som de høje repræsentanter på tinge ser det, taler ingen højt om. De skal blot bøje nakken, betale regningen og så ellers føle sig taknemmelige over, at de sådan kan bidrage uselvisk til den høje menneskehed, som repræsentanter og de fremmede udgør i forening.

  En ophøjet og selektiv menneskehed. Menneskeheden omfatter åbenbart langt fra alle – slet ikke de lokale idioter, som har afgivet deres stemme, og slet, slet ikke de lokale, der formaster sig til at ytre kritik! Uha!

  For naturligvis bør de høje repræsentanter betales godt og solidt med ære, men endnu vigtigere også med penge, pensioner og privilegier for deres store ulejlighed og humane menneskesyn! Føj!

  Like

 2. Kjeld Hesselmann 3. juli 2018 / 18:59

  Jeg havde nær sagt, at det kompromis er værre end ingenting. Og så alligevel ikke. For det vil nu gå op for flere, at med det paradigme, der styrer de vestlige samfund, kan det kun gå galt.
  Det såkaldte repræsentative demokrati – som det pt. bliver forvaltet i vesten – er både godt og skidt. Godt for den herskende ideologi, der kører bredt på globalisme, humanitære supermagter og klimaidiotien – og rigtig dårligt for et meget stort mindretal, som har den stik modsatte opfattelse af virkeligheden.

  Like

 3. tilfældig 4. juli 2018 / 18:09

  rettelse: “Vælgerne vælger deres repræsentanter …”

  P.S. Framkrig vil også være ledende i at ødelægge Europa:

  Macron er lige nu på besøg i Nigeria. Han mener, at afrikansk kultur er vigtig for Europa. Coudenhove-Kalergi-planen kører på skinner:

  “He [Macron] said France planned to launch a season of events intended to be “the face of African culture in Europe”.
  “It will be about a new generation of African artists – for them by them,” he said.”

  Macron begins Nigeria visit with trip to famed nightclub
  http://f24.my/3EUU.F

  Like

 4. Allan Gorm Larsen. 9. juli 2018 / 21:43

  Jeg spekulerer på, hvor meget sådan et kompromis egentlig er værd, når man tager i betragtning, hvor få tilbage sendelses aftaler der egentlig er indgået. Nej der findes kun en løsning, den australske model, hvor migranter og lykkeriddere installeres på en isoleret ø ude midt i rum sø.

  Hvad men at sende skræmme skud mod de plimsollere som fragter disse personager over Middelhavet. Nej, det går så sandelig ikke vi skal jo være “åh så humane”, ikke?.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s