Ny undersøgelse: Hvis dit barn går i en klasse med mere end 15 pct. muslimer, er det dybt skadeligt

klasse

Et skolebarn vil sandsynligvis komme til at tjene betydeligt mindre i løn som voksen, hvis vedkommende har mere end tre ikke-vestlige klassekammerater i en klasse med 20 elever.
Sådan lyder konklusionen i en ny undersøgelse udarbejdet af tænketanken Kraka og revisions- og konsulenthuset Deloitte. Det skriver Jyllands-Posten.

Det er første gang, at de langsigtede konsekvenser af klassernes sammensætning bliver kortlagt, og der er tale om »skræmmende ny viden«, lyder det fra Niels Egelund, professor ved DPU, Aarhus Universitet.

Så længe at færre end 15 pct. af eleverne i en klasse har ikke-vestligt statsborgerskab, påvirker det ikke elevernes fremtidige indkomst. Men er der flere ikke-vestlige elever i klassen, kan den enkelte elev – ifølge analysen – se frem til 20 år senere at få en løn, som er knap 20 pct. lavere, end den ellers ville have været. I tallene er der taget højde for elevernes socioøkonomiske baggrunde, oplyser Kraka.

Min kommentar:

Det er selvfølgelig muslimske elever, der skaber problemerne, men det tør man ikke skrive i undersøgelsen. Det er jo ikke kinesere eller thailændere, der laver ballade og ødelægger undervisningen.
Det er endnu en af de poster, der ikke medregnes i Finansministeriets opgørelse over udgifterne til ikke-vestlig indvandring.

5 thoughts on “Ny undersøgelse: Hvis dit barn går i en klasse med mere end 15 pct. muslimer, er det dybt skadeligt

 1. Balder 12. august 2018 / 06:41

  Mere skræmmende ny viden: Når mænd og drenge oplever frygt især gennem længere tid sænker det deres testosteron niveau, hvilket har enorme konsekvenser. Dette kan være en delvis forklaring for de faldende præstationer. Forskellen mellem drenge og pigers evner indenfor det matematiske og abstrakte hænger tæt sammen med testosteron. Hos nogle dyrearter er det endda sådan at hanner ikke udvikles fuld ud så længe en dominerende han regerer. Tilstedeværelsen af dominerende og frygtskabende muslimer og negre, som modnes seksuelt et par år tidligere, vil være med til at producere flere feminiserede danske beta mænd, og sandsynligvis vil flere blive homoseksuelle.

  Mindre testosteron hos drenge betyder også faldende ambitioner; og mindre lyst til at konkurrere. Der er i forvejen mange miljøfaktorer som er med til at feminisere handyr, inklusive mennesket. Kvindelige / feminiserende hormoner findes blandt andet i plastic og i ukrudtsmidler og kan spores i drikkevandet. Også sojaprodukter og en del andre fødevarer er feminiserende. Pas på med hørfrø for eksempel. Ud over de ovennævnte faktorer spiller den stærkt feminiserende form for opdragelse og uddannelse som efterhånden hovedsageligt varetages af kvinder en stor rolle. Den kristne moral som for en stor del har afløst vores naturlige nordiske idealer som var baseret på dyrkelsen af mandighed, mod og kamplyst, har allerede gennem århundreder gjort sit ødelæggende virke. Kristendommen var et kærkomment værktøj for det romerske imperium, for at gøre det nemmere at holde ro blandt tidligere oprørske stammer. Romerne deriblandt Flavius slægten benyttede bevidst kristendommen som den tids kulturradikalisme; psykologisk krigsførelse er intet nyt.

  Like

 2. tilfældig 12. august 2018 / 08:01

  Andelen af fremmede indvirker på økonomi, på sociale relationer, tryghed, fremtidsudsigter, kultur, miljø. Vi kan roligt ekstrapolere undersøgelsen – fra klasseværelset til hele samfundet. Hvad skulle hindre os i at antage, at samme dårligdomme, som indvandring medfører i det små, i klasseværelset, ikke også skulle gælde i det store, i hele samfundet? Intet! Og det viser både statistikker og almindelig erfaring og fornuft. Indvandringen er farlig og skadelig! Uhyggeligt!

  Liked by 1 person

  • Santor 31. august 2018 / 16:43

   Netop. Det lader til at smertegrænsen for islam er de der ca. 12 – 15%. Alt andet vil have en katastrofal effekt på fremtiden.

   Så skal man lige huske på at tilstedeværelsen af den % andel vi har i øjeblikket stadig er et stort problem selvom Danmark i et eller andet omfang kan takle problemerne. Fremtiden ser ikke lys ud med den politik der bliver ført på Christiansborg.

   Like

 3. Kjeld Hesselmann 12. august 2018 / 15:23

  Hvad der nu fremkommer som en “overraskende nyhed,” kan jeg som fagmand have sagt for tiår siden. Det er klart, at den mindste fællesnævner bliver taget i brug, når der skal harmoniseres. Det er også almindeligt kendt fra kulturstudier, at tilførsel af et mindre begavet segment (når det er stort nok) i en given befolkning vil “smitte” negativt.

  Liked by 1 person

 4. tilfældig 13. august 2018 / 10:02

  Nogle af os med tilstrækkelig høj alder kan huske, da lærer Kjeld Anthony fra Gasværksvejens Skole på Vesterbro i København allerede i begyndelsen af 1990’erne, for et kvart århundrede siden, i regi af Den Danske Forening advarede mod de multikulturelle ulykker i folkeskolen. Han blev skældt hæder og ære fra.

  Men han havde ret, hvad alle kunne se, men hvad kun meget få turde eller ville sige, dengang som nu. Eller rettere: I dag er der ganske mange flere, der tør og vil sige det – men meget få vil gøre noget ved det. Uhæderligt, dobbeltmoralsk og farligt!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s