S: Asylcenter i Nordafrika kommer måske først efter næste valgperiode. Det er op til EU.

18144693-mette-frederiksen

Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, præsenterede i februar et valgoplæg, ifølge hvilket det ikke længere skulle være muligt at få ophold i Danmark ved at møde op ved den danske grænse eller i Center Sandholm og søge asyl.
I stedet ville Socialdemokratiet sende alle spontane asylansøgere til et center i et tredjeland i Nordafrika.

Nu afslører udlændingeordfører Mattias Tesfaye (S), at dette modtagecenter måske først står klar efter næste valgperiode: I 2023 eller endnu senere.
Men ikke nok med det. Socialdemokratiet vil lade det være op til EU, om centeret overhovedet skal blive til noget. Tesfaye udtaler:

I Socialdemokratiet kan vi ikke sige, at hvis Mette Frederiksen bliver statsminister, så er modtagecentrene etableret i den førstevalgperiode. Hvad vi derimod kan sige er, at vi vil kaste os ind i kampen for at understøtte den proces, som lige nu foregår i EU, med alt, hvad vi har.

Socialdemokratiet vil understøtte EU’s proces, men vil altså ikke foretage sig noget, der ikke er godkendt i Bruxelles.
Det er derfor ren fup, når Mette Frederiksen og co. påstår, at de vil indføre et stop for spontane asylansøgere.

7 thoughts on “S: Asylcenter i Nordafrika kommer måske først efter næste valgperiode. Det er op til EU.

 1. Ivan Dybdal 19. september 2018 / 17:24

  Politikerne i Danmark og EU ved ikke hvilken betydning den illegale masseindvandring vil få for Danmarks og Europas fremtid og de ved ikke, hvad de skal stille op med de illegale indvandrere.
  De fleste politikere (og de dominerende aviser og broadcast tv-medier) vælger at lade stå til og afventer forandringen af den kristne, europæiske kultur.

  Like

 2. Ivan Dybdal 19. september 2018 / 17:39

  PS. OM ASYLCENTER I NORDAFRIKA? De vil tiltrække mange millioner, der – hvis de ikke kan få asyl og leve i Europa – vil bo permanent i lejrene og blive forsørget af EU for evigt – også deres børn og børnebørn?

  Bemærk at der er 1.6 mio palæstinensiske flygtninge, der stadig i dag bor i lejre. De fleste af dem er ikke selv flygtninge, men børn, børnebørn og oldebørn osv af flygtninge, der flygtede, da Israel blev oprettet af FN i 1948!

  Like

  • citizenpedersen 22. september 2018 / 10:09

   Ivan dybdal, øh du tager ganske fejl når du siger at palæstinensiske flygtninge, flygtede da israel blev oprettet.

   NEJ, de blev bedt om at gå af vejen for de 6 islamiske lande som ville udrydde den kortlevende israelske stat, altså folkemord, altså en krigsforbrydelse.

   Det skal også siges at FN ikke bare trak dette ned over hovederne på araberne der boede i det palæstinensisk område. De gav Israel et meget lille område at bo i, meget meget mindre end det der er israel i dag, men araberne sagde blankt nej, og førte terror kampagner mod jøder, englænger og alle som var i vejen.
   Der har ALDRIG være et folkefærd som blev kald palæstinenser, hverken under det osmanniske rige (ny tyrkiet)
   På det tidspunkt boede der 500.000 araber i området, og de “flygtede” til Jerusalem (yep nogle gjorde det) Til jordan (de fleste) libanon og syrien og irak.
   Der boede de i lejre og gør det den dag i dag, fordi ingen islamiske nationer anerkende palistina, og ingen fik lov til at blive statsborger i de lande de “flygtede til” normal praktisk på området er at statsløses børn får statsborgerskab i de lande de er født i, men ikke palæstinenserne, deres børn og børne børn får ingen statsborgerskab, men kun status som flygtninge og statsløse, selv den dag i dag, og FN gør intet for at hjælpe dem.
   De er i dag vokset til 5 millioner, og disse mennesker tager 50% af FN budget til hjælp til jordens flygtninge. FN er med til at holde disse mennesker i evig ond cirkel af fattigdom, flygtning og statsløse, men de Islamiske lande gør dette for at skabe ofre, men det er DEM SELV som skaber dem, ikke os eller FN og SLET IKKE israel.

   Da Gaza striben og vestbanken var besat af egypten og jordan, anerkendte ingen at de 2 stater palæstinenser som et folkefærd, og arafat holdt sin kæft lukkede og krævede ikke en stat til palæstinenser mens de var under jordansk og Egyptisk bestemmelse.

   Han startede først igen da jordan tåbeligt valgte at angribe israel og blev banket så meget tilbage, at israel indtog vestbredden OG gaza striben. Først da, kom kravet om en selvstændig palæstinensisk stat op igen.

   Det er vigtigt at vide at alle fredsprocesser har israel sagt JA men araberne har altid sagt nej, for der var et krav de ikke kunne få, og det var udryddelsen af staten israel og alle jøder.

   Araber, islam ønsker IKKE fred, de kender kun krig, had. For hvilken mor vil 12 timer efter hendes sidste søns død, mens hun hænger over kisten opløst i gråd, hyler op om at hun bare ville ønske hun havde flere sønner som hun kunne sende i martyr døden mod israel.

   Det er en scene som er blevet vist så mange gange af røde journalister, som tror de viser en sørgende mor, men hvilken mor ville føde børn kun så de kan spænde en bombevest på sig, gå ind i en skole eller bus og sprænge sig selv og 100 uskyldige ihjel, og ønske at hun bare havde flere børn at sende i døden for islam.

   Dette er beviset på hvor fanatiske muslimer er, der er kun en ting og det er underkastelsen for islam, og det er så stærkt at en mors beskyttelse instinkt for sine børn er blevet undertrykt og man ønsker at de går i døden for islam.

   Liked by 1 person

   • Ivan Dybdal 24. september 2018 / 12:40

    Helt enig. Jeg skulle måske have skrevet at de “flygtede”. Jeg ved ikke hvad ordet er når man forlader sin bopæl på andre landes vegne? Udrejste på opfordring? De blev jo, som du er inde på, slemt skuffede og mange af dem og deres efterkommer holdes i lejre af deres muslimske allierede. Det er jo en skandale og de bruges til både politisk og økonomisk afpresning af naive politiker i vesten. Derfor glædeligt at den nye mere klartskuende amerikanske præsident er begyndt at stroppe pengestrømmen til dem.

    Like

 3. citizenpedersen 22. september 2018 / 10:17

  Ja lige siden mette kom frem som indvandre strammer, har jeg altid ment at dette kun var en stor løgn for at tage stemmer fra DF.
  At Mette jo har stået i lære hos løgnernes dronning Heller thorning smidt, som lovede og lovede men overholdt INTET at hendes kampagne løfter.

  Dette er hvad Mette er i gang med. Der har været små indikationer flere gange, hvor de siger de er strammer, men stemmer for lettelser i indvandre politiken.

  Du kan bare ikke tro på en rød politiker, de værste er jo radigale, SF, enhedslisten, alternativet, men socialdemokratiet er altså også på denne liste.

  Men man kan jo ikke lade være med at håbe, for i bund og grund er DF jo et arbejderparti, den lille mand på gaden, og passer bedre sammen med socialdemokratiet end med venstre. HVIS de bare vil indse, faren ved denne massive indvandring som kommer fra islamiske lande, elelr afrikanske lande, hvor man ser meget anderledes på kriminalitet, kvinder ja på hele vores levemåde, og det skaber alt for store problemer.

  Men hvorfor kan ingen politiker ikke bare indse, at vi i vesten skal IKKE stå alene, for hvorfor er der så mange lande som ikke tager i mod flygtninge??

  Der er ingen islamiske lande som tager mod flygtninge?

  Hvad med hele syd og mellem amerika, indien, japan, kina, russland osv osv Vi er næsten 200 lande i verden, hvorfor er det kun små 15 til 20 lande som skal tage byrden.

  Like

 4. Ivan Dybdal 24. september 2018 / 12:49

  Husk der er jo ingen flygtninge med ret til asyl i Danmark. Du er ikke berettiget til at søge om asyl, hvis du kommer via et andet land end dit hjemland. Problemet eksisterer ikke. Det er et selvskabt dansk politisk problem.Spild af tid.

  Like

 5. Allan Gorm Larsen. 30. september 2018 / 18:41

  Altså med andre ord, kan alle migranter frit strømme over de grænser, som vi ikke har, efter for godt befinde. Jo, det er skam mageløst.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s