DF frygter Rusland: Kan hjælpe Nye Borgerlige til valgsejr

Billedresultat for Jeppe Jakobsen df
Jeppe Jakobsen er ny forsvarsordfører for Dansk Folkeparti

Dansk Folkeparti frygter russisk indblanding i det næste folketingsvalg. Det fortæller DF’s nye forsvarsordfører, Jeppe Jakobsen:

Vores afstemningssystem er sikkert. Man kan ikke hacke sig ind vores papirstakke med stemmesedler, så vi skal ikke frygte, at befolkningen ikke vil blive hørt. Men vi kommer nok ikke til at sige os fri fra påvirkningsforsøg fra Rusland – at de vil påvirke stemmerne i en eller anden retning. Hvad ved jeg, Nye Borgerlige måske? Det er helt sikkert en mulighed.

Min kommentar:

DF er grebet af panik over konkurrencen fra Nye Borgerlige. Hos partiets forsvarsordfører har det åbenbart resulteret i en form for paranoia, hvor han beskylder Rusland for at stå i ledtog med Nye Borgerlige.

Det er til at grine af. Lige indtil man kommer i tanker om, at DF vandt sidste valg, fordi vælgerne ville have et stort og snusfornuftigt parti i blå blok. Den tillid har DF svigtet groft.
Med det in mente, så forstummer latteren. Det er gennemført trist.

6 thoughts on “DF frygter Rusland: Kan hjælpe Nye Borgerlige til valgsejr

 1. Ivan Dybdal 24. september 2018 / 12:24

  Så vidt jeg ved, var der ingen russisk indblanding i det amerikanske præsidentvalg. Det er fake news, der skal bortforklare Trumps valgsejr.

  Det var WikiLeaks, der offentliggjorde dokumenter, der afslørede ulovligheder og korruption udført af DNC/Hillary Clinton.

  “WikiLeaks leaked nearly 20,000 emails on Friday from top Democratic National Committee officials, exchanged from January 2015 through May 2016. ”

  Alle kan droppe hemmelige dokumenter anonymt i wikiLeaks drop box. Dokumenterne der blev offentliggjort var ægte dokumenter, der viste forhold i DNC som var skandaløse. DNC forsøgte at aflive budbringeren med den latterlige udokumenterede påstand om, at det var Putin, der stod bag.

  Reklamer på Google, Facebook og i andre kommercielle medier – herunder i andre online medier, i papiraviser, ugeblade og magazineaviser og i broadcast tv – kan købes frit købes af alle evt vha af et stråmandsfirma.

  Det er i og for sig helt legalt og f.eks George Soros Open Society Foundation kan teoretisk set købe reklametid – evt vha af et stråmandsfirma, der kommer med budskaber, der går imod Dansk Folkeparti. Det er der ikke noget nyt i.

  Liked by 1 person

 2. Henning Jensen 24. september 2018 / 18:19

  Det er så vrøvlet, at det også er morsomt at DF frygter russisk indblanding ved valget! Det er så dumt at det er til at le af. Og med den slags vås suger alle politikerne næring ud af samfundet.

  Og Statsministeren fabler om at udfase benzin- og dieselbiler, som om at der ikke var andet at tage sig til:
  http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-09-22-loekke-vil-udfase-benzin-og-dieselbiler-men-han-ved-ikke-hvornaar

  Mette Frederiksen synes at provenuet fra skattefri mobiler i stedet skal gå til udsatte børn (hvem det mon så er?).
  https://borsen.dk/nyheder/politik/artikel/1/369402/mette_frederiksen_vil_aflyse_skattefri_mobil_pengene_skal_gaa_til_udsatte_boern.html

  Den eneste den antyder Europas svøbe, det er bøssepartiets formand: han ønsker mere indvandring!
  https://www.document.dk/2018/09/23/pape-poulsen-vil-have-flere-udlaendinge-til-danmark-og-mere-integration/

  Hvis vore dages politikere blev udvalgt ved almindelig lodtrækning, så kunne vi statistisk være heldige at der var et par fornuftige imellem. Men det er helt tydeligt, at samtlige vore dages politikere er rekrutteret fra de bagerste rækker i klassen, der hvor sinkerne sidder.

  Like

 3. Kjeld Hesselmann 24. september 2018 / 22:39

  Hvis alternativet til den social-liberale politiske elite ikke formår at gennemskue oplagte usandsynligheder, har de jo ingen eksistensberettigelse. – Nu er det jo heller ikke sikkert, at DF står så fast med den antagelse, at Rusland er så farlig. Marie Krarup (DF) er en habil kender af Rusland, og har før været ude at slå koldt vand i blodet på de nye globalt orienterede koldkrigere i det blå-røde-grønne sammenrend.

  Like

 4. Allan Gorm Larsen. 30. september 2018 / 18:25

  Lige i øjeblikket hersker en panikagtig frygt, hos politikerne vedrørende russerne, men jeg mener at det er ganske u begrundet. Det drejer sig jo ikke længere om Sovjet. Men Rusland.

  Vestlige journalister og politikeres hysteriske “frygt” kan måske skyldes den kendsgerning at det blev Donald Trump, som vandt det amerikanske valg, og ikke deres “lille darling” Hilary Clinton, men hvad har det med russerne at gøre?.

  Like

 5. asger 16. maj 2019 / 18:45

  Jeg troede faktisk DF og NB havde en del tilfælles … gået vild igen !
  asgerboe

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s