Radikale: Fattige flygtninge kan blive dyre for Danmark. Derfor skal deres overførselsindkomst forøges.

scn
Sofie Carsten Nielsen

Integrationsydelsen er en særlig lav overførselsindkomst, der gives til ledige indvandrere og øvrige indbyggere, der har opholdt sig i Danmark i mindre end syv ud af de seneste otte år. Integrationsydelsen er en hel del lavere end kontanthjælpen og er omtrent på niveau med SU. Det er næsten udelukkende »flygtninge«, der modtager ydelsen.

Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg vil ikke forhøje denne overførselsindkomst. Det vækker vrede hos Radikale Venstres integrationsordfører, Sofie Carsten Nielsen, der mener, at integrationsydelsen er alt for lav. Sofie Carsten udtaler til Ritzau:

Inger Støjberg gambler med vores alles tryghed ved at lade familier og børn vokse op i fattigdom.
At have en underklasse af fattige flygtninge kan blive dyrt for Danmark og skaber ingen sikkerhed for integration – tværtimod.

Min kommentar:

Ifølge Radikale Venstre kan fattige »flygtninge« blive dyre for Danmark. Derfor skal deres overførselsindkomst forøges.
Det er åbenbart radikal logik. Man undres…

12 thoughts on “Radikale: Fattige flygtninge kan blive dyre for Danmark. Derfor skal deres overførselsindkomst forøges.

 1. Henning Jensen 11. oktober 2018 / 15:23

  Hvor meget har Sofie Carsten Nielsen selv tænkt sig at bidrage med?

  Like

  • Holger Kruger 12. oktober 2018 / 07:14

   Henning Jensen Hvis du ikke ved det. Skal jeg gerne fortælle dig dette. Jeg tror at Sofie Carsten Nielsen vil bidrage med 0,00 DKK

   Like

 2. Ole Herrmann 11. oktober 2018 / 15:30

  Hun har da kun tænkt at bruge “de andres” penge. Hun er jo radikalist.

  Like

 3. Anonym 11. oktober 2018 / 15:37

  Hvad med os pensionister. Vi er også på fattigdom grænsen. Venlig hilsen Merle

  Like

  • Marianne 11. oktober 2018 / 17:10

   Vi får ikke noget.det er kun fremmede der kun tænker på…det er sådanne Danmark er blevet nu

   Like

  • gunnar pæerss 7. november 2018 / 17:44

   helt enig

   Like

 4. Holger Kruger 12. oktober 2018 / 07:25

  Hvornår kan Danmark og Danskerne blive fri for de Radigale Venstre?
  ER godt nok træt af det landsforræderiske parti. Når der kommer borgerkrig i Danmark vil vi simpelhen finde alle dem som har stemt på dette parti. De vil alle blive sat i gabestork på Rådhuspladsen. Til skam og spot over for alle andre.
  Politikerne i partiet vil blive idømt dødsstraf. Dødsstraffen vil blive genindført, sålænge oprydningsarbejdet forestår.

  Like

 5. RonaldR 12. oktober 2018 / 15:46

  Kan den radigale politiker forklare, hvorfor flygtninge, der ikke blot er blevet reddet fra en angiveligt grum, grum skæbne der, hvor de kom fra, men også – selv på integrationsydelse – har mangedoblet deres hidtidige levestandard, skulle nære negative følelser overfor danskerne og lige frem kunne finde på at udgøre en trussel mod vores tryghed? Burde de ikke være taknemmelige og gøre en indsats for at blive integreret, og dermed af egen kraft sikre sig en endnu bedre levestandard fremover? Det er der trods alt mange flygtninge og indvandrere gennem tiderne, der har kunne finde ud af, så hvad er det for nogle, som denne radigale politiker ikke mener evner dette? Hvad mon fællesnævneren er for disse voldsparate, uarbejdsvillige, uintegrerbare mennesker? Tænke, tænke,.. – meget svært spørgsmål, hvis ellers man er radigal. Vi andre ved godt, hvem det er.

  Like

 6. M.S. Carstens 13. oktober 2018 / 22:19

  Det er hjerteblod for de radigale, at give flest mulig skattebetalte penge til flest mulig fupflygtninge, thi de radigale og deres venner (NGOere, “flygtninge”projektmagere, forsvarer, …….) lever fedt af det og vil nødig ud på det produktive, private, arbejdsmarked, da der der skal leveres et reelt stykke arbejde.

  Men det er direkte forkasteligt, at stort set alle MSM dag, for dag slesker for dette segment og giver dem en aldeles umådeholden taletid. (Ja, jeg ved, MSM selv er syltet ind i galskaben, der passende kunne betegnes “egocentrisk gloriepudseri på tvangsindbetalt arbejderskat)

  Like

  • M.S. Carstens 13. oktober 2018 / 22:26

   PS. Måtte de radigale og ALLE deres medløbere i de andre partier blive tvangsudvist af landet, sammen med ALLE deres fupflygtninge. Så kunne de gøre gavn i iSlamistan for egne penge. Det ville pynte på glorierne og gavne Danmark fremtid.

   Like

 7. bj 15. oktober 2018 / 13:22

  Hold da op en original Jeg skifter kanal når hun toner frem på tv skærmen ..De radikale burde bures inde bag tremmer for samfunds skadelig adfærd .. Dette parti burde forbydes ved lov ..Hvem dælen mon stemmer på de radikale ..De personer ,som der stemmer på de radikale må i den grad hade alt hvad er er dansk..

  Like

 8. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 18. november 2018 / 11:48

  I 2009 var der 65.000 ikke vestlige kvinder uden for arbejdsmarkedet. I 2018 er tallet vokset til 80.000 p.t.
  En foruroligende stor del har tilrettelagt en tilværelse baseret på (livslang) offentlig forsørgelse.
  Hvorfor er det antal derfor ikke for længst bragt væsentligt ned?

  Hvorfor har den nuværende Venstreledede regering med støtte af DF ikke justeret lovgivningen, således kommunerne har fået de nødvendige muligheder for at stille disse personer “stolen for døren” (udtrykt ved fx: “Find dig et job inden for 3 uger – alternativt har vi et. Hvis ikke – stoppes alle offentlige tilskud i 5 år. Efter 5 år gentages processen?”).

  Når det ikke er sket – skyldes det så, at de skabsradikale er blevet dominerende i regeringspartierne og DF er for svagt til at sætte foden ned?
  Men en sådan ændring i V (også på det område) vil kræve et lederskifte i partiet, hvor Udlændinge- og Integrationsminister Inger Støjberg overtager den rolle.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s