42.000 ekstra muslimer i Danmark siden 2015. Nu påstår DF, at de står vagt om danskheden.

https://www.kristeligt-dagblad.dk/sites/default/files/styles/main-wide-944/public/2016/04/20160127-181357-3-1000x666we.jpg

Brian Arly Jacobsen er religionssociolog, ph.d. og lektor ved Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier på Københavns Universitet. Medierne benytter ham ofte som ekspert i islam.
Arly Jacobsen har i denne artikel regnet sig frem til, at der 1. januar 2015 var cirka 263.800 muslimer i Danmark. Pr. 1. oktober 2017 var der 306.000. Det er en stigning på 42.200 muslimer på mindre end tre år.

Antallet af muslimer er altså vokset med mindst 42.000, siden Dansk Folkeparti ved valget i 2015 blev det største parti i blå blok.
Ikke desto mindre påstår DF’s Martin Henriksen nu, at hans parti står vagt om de danske værdier. Han skriver på Facebook:

Der er ikke plads til islamister i Danmark. Vi er færdige med at gå på kompromis. Sådan er det bare. Dansk Folkeparti står vagt om dansk kultur og danske værdier.

Min kommentar:

Meget få af DF’s vælgere kender sandheden om stigningen på 42.000 muslimer siden 2015. Gjorde de det, så ville de næppe være enige i, at DF »står vagt om dansk kultur og danske værdier«. Derfor fortier DF denne voldsomme stigning.

8 thoughts on “42.000 ekstra muslimer i Danmark siden 2015. Nu påstår DF, at de står vagt om danskheden.

 1. Kim Kaos (@KimKaosDK) 14. oktober 2018 / 11:50

  Har DF inviteret dem?

  Hvad er det præcist DF har gjort forkert? Hvordan skulle DF have forhindret de kom til landet?

  Kom med nogle anvisninger

  Liked by 1 person

  • KSD 14. oktober 2018 / 12:01

   DF skulle naturligvis have presset regeringen til at indføre et stop for muslimsk indvandring. Det er lykkedes for DF at forhindre topskattelettelser og at få indført et langt højere forbrug i det offentlige. Det samme pres skulle DF have brugt på udlændingeområdet.

   Like

  • Henning Jensen 14. oktober 2018 / 12:24

   DF kunne f.eks. begynde med at sige sandheden: At muslimbyrden er øget stærkt, medens de har haft muligheden for at gøre noget ved det.
   Om ikke andet kunne DF bruge deres sidste tid i Folketinget inden valget, med at presse noget reelt igennem. Men mon ikke de fleste er klar over at ingenting sker!
   Så derfor: Stem ikke DF ved næste valg. Gå aldrig tilbage til en fuser!

   Like

  • Jette Laustsen 14. oktober 2018 / 18:51

   Hobevis af muslimske indvandrere har inviteret sig selv. Og ideen om et “multi-kulti-samfund” har åbenbart haft vind i sejlene – båret godt på vej af medier, “kystbanesocialister”, den venstreorienterede del af politikerne.
   At leve på lige fod med hinanden lyder jo også som sød musik. Vi skal jo hjælpe og bistå vor næste !
   Men vil den “næste” bistå os ?

   Hvis vedkommende er ortodoks muslim, altså en af Profetens tilhængere, en ihærdig lovpriser af lov-ideologien, islam, hvor sharia ønskes indført, så kan de ikke samtidig være tilhængere af demokrati eller frihed. Når disse mange grupper kalder os vantro og sammenligner os med hunde, svin, så er de ikke vor “næste”.
   Når de samme muslimske flokke ønsker hellig krig, så er det en krig, hvor de selv vil være ene- herskere – ikke os, der ikke ønsker Allahs love over vor Grundlov, over vore frihedsrettigheder.

   Naturligvis har DF ikke inviteret dem.
   Tværtimod har partiet advaret imod islamiseringen så længe det har bestået.

   Det gjorde W.Churchill også for ca 100 år siden, da han kaldte islam “en bagstræberisk bevægelse” med kvinder som slaver, med fanatisk vanvid og fornedrende sanselighed.
   Han blev ikke just populær for denne holdning.

   Vore sidst siddende regeringer har venligt modtaget, efter EU.s lovprisninger og krav/ønsker, hobevis af flygtninge ( ikke altid “rigtige” flygtninge).
   De har været med til at afskaffe vor grænsekontrol og har spillet med på drømmerierne om et multikulturelt samfund – senere et “storeuropa.
   En fiasko, der ikke må “være”!

   DF har været kaldt racister, de sorte mænds klub, det ikke pæne selskab … og har taget imod mudderkast i årevis.
   Det nyere parti NB har taget en hel del af DF.s advarsler til sig som deres egne – men drysset lidt glasur på.
   Man kan jo undre sig over at denne gruppe, der bl.a.har siddet i konservative, ikke meget tidligere har råbt “vagt i gevær” – men det er kommet meget sent !

   I stedet for at støtte DF.s forsøg på grænsekontrol, på at få en sund fornuft til forståelse af islams destruktive dominans og krav om at acceptere Allah.s hellige lovbog Koranen, har man udspredt rygter om, af nærmest alle har “siddet på hænderne”, glemt nældens rod og lavet en omgang “pop” ud af det – og især forsøgt at nedgøre DF, som var de tumper og landsbytosser !

   Hvis man mener, DF ikke har “sat foden ned” er det måske værd at huske, hvor mange gange partiets fremsatte ønsker i FT er blevet nedstemt … så DF har måttet “på den igen” !
   Det er blevet til ca 100 stramninger – ikke en hel “beskyttelses-pakke”, men en bremsning af “det værste”.

   Man må retfærdigvis klantre regeringerne : Hvorfor har de blot vendt den anden kind til ? Hvorfor har de ikke turdet lytte til sund fornuft ?

   Spørg vor nuværende statsminister og regeringen om ,hvorfor alle disse koranklodser, disse voldsofre, de mange moskeer, der dukker op,,stenkastene fra broer, hvorfor de hjemsendelserne ikke for længst er iværksat !!
   Hvorfor har man ønsket grænsekontrollen opsagt – stik imod sund fornuft fra DF – spørg vor regering ! Ikke nødvendigvis DF, der ikke er i regering, men gerne vil, hvis de opnår mandater nok !

   Like

 2. Rudy 14. oktober 2018 / 12:07

  Brug grundloven til at forbyde Islam, der er masser af steder hvor islam strider mod grundloven hvis musler påstår at Koranen har noget med og er Islam, så enkelt er det faktisk. I 2008 forbød Tyskland Scientology da det var i strid med den Tyske forfatning, så ingen problem der.

  Like

  • Jytte vesth 14. oktober 2018 / 19:52

   Islam er ikke en religion men en totalitær fascistisk politisk ideologi Forklædt som religion

   Like

 3. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 14. oktober 2018 / 12:58

  DF har i lighed med den skabsradikale Venstreledede regering svigtet og dermed skuffet fælt.

  Der er efter 39 mdr. med “Løkke og DF” kommet flere asylansøgere og familiesammenførte til Danmark, end der gjorde på 45 mdr. under den tidligere Helle Thorning-Schmidt regering. Det er jo ikke alene ynkeligt.
  Det er jo indbegrebet af svigt, når man husker “Løkkes” proklamation v/valget i 2015: Straks opbremsning.
  En ting er at “Løkke” efterlever sit motto – “går den så går den”, noget andet er, at DF støttede hans valg som statsminister betingelsesløst.
  Og fortsat gør.

  Man må huske på, at DF jo har over 40% af de 90 mandater, hvor De Radikale (til sammenligning) havde mindre end det halve under Helle Thorning-Schmidt, men formåede fuldstændigt at dominere regeringsgrundlaget.
  DF har på intet tidspunkt sat foden ned.
  Så DF er naturligvis medansvarlig for det ringe resultat.

  Så mon ikke ganske mange DF vælgere husker det og søger mod Nye Borgerlige?
  Og ganske mange Venstrevælgere vælger vel den rene vare og søger til Socialdemokratiet og De Radikale?

  Like

  • M.S. Carstens 14. oktober 2018 / 16:24

   Enig!

   DF er blevet taburetklæber som alle de andre. De skryder, men vil ikke miste de godt polstrede taburetter.

   Og så håber jeg, at folket (høj som lav) efterhånden indser, at en stemme på nu-sidende partier, er en stemme for mere svig og udnyttelse af det reelt arbejdende folk, + syge, handikappede, børn og ældre. Men NB bør gøre en indsats for at få disse med, ved at sikre og udmelde, at de nævnte ikke har noget økonomisk at frygte. Mange kan godt følge NBs udlændinge politik, men tør ikke risikere at stå uden økonomisk sikkerhed.

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s