DF-ordfører med pinligt indlæg: Nye Borgerlige vil lukke en milliard kinesere ind i Danmark

zv3ZxNu
Kenneth Kristensen Berth

Dansk Folkeparti beskylder nu Nye Borgerlige for at ville lukke en milliard kinesere ind i Danmark. Ja, du læste rigtigt: En milliard kinesere; intet mindre.

Udtalelsen kommer fra Kenneth Kristensen Berth, der er EU-ordfører for DF. Han har skrevet dette indlæg på Facebook:

Nye Borgerlige er åbenbart helt med på at underminere det danske arbejdsmarked ved potentielt at lade 1 milliard kinesere få adgang til det danske arbejdsmarked.
Det er simpelthen ikke i danske lønmodtageres interesse for det vil med sikkerhed lægge pres på lønningerne i nedadgående retning, hvis virksomheder kan hente billige kinesere til Danmark.
Jeg er helt med på at øst-asiater er nemmere at integrere end folk fra Nordafrika og Mellemøsten men derfor skal vi da ikke give fuldstændig los for arbejdsindvandring fra Østasien, hvis blot de kan få et job til 330.000 kr. om året!

Min kommentar:

Desperationen når nye højder i Dansk Folkeparti:

 • Først var det DF’s udlændingeordfører, der udtalte, at Pernille Vermund svigtede under migrantkrisen i 2015, selvom hverken Vermund eller Nye Borgerlige sad i Folketinget på det tidspunkt.
 • Dernæst beskyldte DF’s forsvarsordfører Nye Borgerlige for at stå i ledtog med Rusland.
 • Nu er det så DF’s EU-ordfører, der påstår, at NB vil importere en milliard kinesere.

DF er voldsomt nervøse for NB’s fremdrift. Derfor forfalder DF’s folketingsmedlemmer oftere og oftere til pinlige angreb på NB.

4 thoughts on “DF-ordfører med pinligt indlæg: Nye Borgerlige vil lukke en milliard kinesere ind i Danmark

 1. Henning Jensen 28. oktober 2018 / 08:32

  Det vil være mere relevant, at Dansk Folkeparti fortæller hvor mange flere såkaldte “flygtninge” fra Mellemøsten og Afrika de fortsat selv vil lukke ind i landet?
  DF’s passive politik er med til at nedbryde samfundet.
  DF bør melde ud, at det er påkrævet med et totalstop – indtil de allere ankomne er integrerede, eller er rejst hjem igen.

  Like

  • Jette Laustsen 28. oktober 2018 / 13:37

   “Pinligt indlæg” .. hvis man kender lidt til Kenneth K.Berth vil man nok erfare, han humoristisk har skrevet om en milliard kinesere !!
   DF.s passive politik ? Nu er det f.eks DF.s fortjeneste der er kommet en smule grænsekontrol – partiet havde ønsket meget mere – men der skal mandater til – godkendelse i FT.
   Hvis man ikke ved det, så står der at læse i DF.s “Vort Danmark”, hvor mange stramninger partiet har fået gennemført .. nu ca 100. Og det har været en kamp blot at komme dertil. De kæmper videre.
   Asylstop, hjemsendelser for at nævne noget vigtigt, de håber at få andre partiers støtte til.

   Like

 2. Martin Sørensen 29. oktober 2018 / 07:33

  Dansk Folkepartis politik har haft et fokus….. og stramme loven. så den ramte flest muligt udlændinge muligt. ja det er for dansk folkeparti fuldkommen ligegyldigt hvor du kommer fra så længe du ikke er dansker. mens dette jo ikke er problemet. problemet er en håndfuld, islamistiske lande, som der har integrationsproblemer. derfor, er DF´s og stram strammere strammest flertallets fokus fuldstændig forkert det fokusere på de forkerte problemer og har dannet en forkert slutning, at ANTALLET af udlændinge i danmark udgør et problem. uden og kikke på hvor de udlændinge kom fra.

  Vi ser det med Mint sagen og sagen om de udviste børn. hvor et simpelt retskrav til danske statsborgere og deres familier ville ha ændret sagen afgørende, DF´s fokus handler om at ramme så mange udlændinge som muligt. ja med spredehagl skal man ramme flest muligt mens problemet ikke kan løses med spredehagl ja spredehagl skaber flere problemer end der løses. derfor, skal vi ha stramme krav for at blive dansk statsborger, mens vi så godt må give danske statsborgere et retskrav for at få en familiesammenføring til deres familier. for hvad er faktum jo vi ser ikke ret mange, familiesammenføringer fra, de problematiske lande med danske statsborgere. faktisk nærmest ingen derfor skal der være stramme regler for flygtninge men lempelige regler for danske statsborgere.

  Like

 3. Peter Lind 29. oktober 2018 / 13:07

  Der er da ingen grund til at gøre Kenneth Kristensen Berth dummere end han allerede er. Han sidder allerede på rekorden i folketinget.
  Han siger jo IKKE, at NB vil lukke en milliard kinesere ind i DK. Han siger, at muligheden for at mange udlændinge kan arbejde i DK vil trykke lønningerne. Og det ville alt andet lige være rigtigt, hvis det ikke lige var fordi økonomien er dynamisk (og ikke statisk som DF som regel forudsætter).

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s