Britta Nielsens pakistanske søn er nu varetægtsfængslet for svindel

jimmy
Britta Nielsen (tv.) og hendes søn, Jimmy Jamil Hayat. Billedet stammer fra BT.

I sagen om svindel i Socialstyrelsen er 64-årige Britta Nielsen sigtet for databedrageri af særlig grov beskaffenhed for mindst 111 millioner kroner. Hun er nu blevet varetægtsfængslet i Retten på Frederiksberg.

Britta Nielsens søn, den 38-årige Jimmy Jamil Hayat, er ligeledes varetægtsfængslet i sagen. Det skriver Jyllands-Posten.

Hayat er et pakistansk efternavn. Britta Nielsen var ifølge BT gift med en pakistansk mand, som døde i 2005. Der er derfor næppe tvivl om, at Jimmy Jamil Hayats far var pakistaner.
Britta Nielsens datter, Samina Hayat, er med meget stor sikkerhed en af de sigtede i sagen. Hendes far er sandsynligvis også den afdøde pakistanske ægtemand.

Den pakistanske vinkel på svindelsagen bliver fortiet af alle de store danske medier.

Opdatering:

Nu er det blevet bekræftet, at Britta Nielsens to døtre – Jamilla og Samina Hayat – også er sigtet i svindelsagen:
Brittas døtre står frem: Kan godt forstå det virker ekstremt

8 thoughts on “Britta Nielsens pakistanske søn er nu varetægtsfængslet for svindel

 1. M.S. Carstens 10. november 2018 / 15:22

  Ja, den pakistanske vinkel på svindelsagen er længe blevet holdt nede af det journalistiske venstrepartis trofaste forfalskere. Britta Nielsens forsvarsadvokat er heller ikke af dansk etnisitet, så mistanken var der allerede for folk, der kan tænke og resonere.

  Og hvis iSlam også spiller ind, så er det jo såre logisk at rage til sig fra os, de vantro. Hvor meget Britta Nielsen forholder sig til iSlammet skal jeg ikke kunne sige, men blot igen gentage, at iSlammet længst har infiltreret vor sammenhængskraft, langt mere end vi aner.

  Fremmede kulturer og især iSlammet pakkes ind i vat og får alt serveret, for vores penge, på et sølvfad, mens de oprindelige danskere må bukke nakken, offentlig beskæmmes som vantro (+ meget mere) og lade sig irettesætte af invaderende religionstropper:

  https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE10988529/ingen-reform-af-islam-saa-laenge-debatten-er-fyldt-med-usandheder

  Like

  • Anonym 11. november 2018 / 19:53

   Det er godt at du kan tænke og resonere på alles vegne, det fremgår jo med al tydelighed i dit indlæg. Godt at vi har sådan nogen
   som dig.

   Like

 2. Juhl Svanhild Hanne 10. november 2018 / 18:31

  hvor er datteren med de dyre heste mmm

  Like

  • Anonym 10. november 2018 / 20:23

   Hun er nok stukket af datteren med de dyre heste
   .

   Like

 3. Hubert Ollsen 12. november 2018 / 05:02

  lad svindle Britta betale de 111 mill samt alle sagens omkostninger plus renter og dummegebyrer, samt giv hende 5 års fængsel på vand og brød og hårdt fysisk arbejde (veje og broer samt tunneller) 6.00-18.00 seks dage om ugen. søndagen skal hun i gabestok på rådhudspladsen i bar r.v og viklers, til folkets kommentarer og lettere kærlige berøringer. Og efter de fem år etc., så send hende til Pakistanien i en plomberet godsvogn.

  Like

 4. Susanne Møller 13. november 2018 / 19:10

  Manden er vel dansk. Han havde en pakistansk far – det gør ham da ikke til pakistaner. Han er vel lige så pære dansk som vi andre. Tydeligvis har han da også været en aktiv forretningsmand – om han så var klar over, at det var for “lånte fjer”, kan man jo kun gisne om. Iøvrigt er hverken han eller datteren ikke dømt – men mistænkt for hæleri. Det er grotesk, at vi danskere er blevet så formidable til at dømme på forhånd. Og race, religion og andre fordomme, skal også øjeblikkeligt sættes i spil – nærmest på linje med et uomtvisteligt bevismateriale. Det er ikke så sært, at verden er fuld af had. Britta Nielsen er sigtet for bedrageri. Bliver hun dømt tar hun vel hendes straf. Det er da langt værre, at vores myndigheder har snork sovet i timen her. Handler det om overførselsindkomst, hæger de sig fast som tæger – handler det om egne rækker vasker alle hænder på livet løs. Men lur mig, om Britta Nielsen ikke tar hele skraldet. Iøvrigt – hvad fisen er den pakistanske vinkel i hentyder til?

  Like

  • Info 14. november 2018 / 15:19

   Nej, ud med de perkere – også grimme og gamle Britta

   Like

 5. Info 14. november 2018 / 15:17

  Ud med de perkere

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s