Indvandrer ville sygemeldes: Fik nej og gennembankede derefter lægen

fff

En 32-årig indvandrer besøgte i juli en læge i Vejle for at få en sygemelding. Lægen nægtede imidlertid at sygemelde den 32-årige.
Det blev indvandreren så vred over, at han kastede en vase i hovedet på lægen, skubbede til ham og slog ham to gange i hovedet med sin knytnæve. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Nu er indvandreren blevet dømt for grov vold. Han fik dog kun tre måneders ubetinget fængsel samt en advarsel om udvisning. Vejle Amts Folkeblad fortæller ikke, hvilket land indvandreren kommer fra.

Min kommentar:

Den dom er en hån mod retssikkerheden og danskerne. Indvandreren skulle naturligvis have været smidt ud af Danmark med det samme. I stedet fik han en advarsel om udvisning.

Tiltroen til domstolene formindskes dag for dag. Det samme gælder for tiltroen til flertallet i Folketinget.

9 thoughts on “Indvandrer ville sygemeldes: Fik nej og gennembankede derefter lægen

 1. M.S. Carstens 11. november 2018 / 15:22

  Vi ser det gang på gang, ja, næsten dagligt:
  kan de invaderende, oftes af iSlamisk herkomst, ikke få hvad de vil, bruger de vold. De har ikke lært andet, for alt andet, end hvad der står i deres voldsmanual (KOranan) er urent og selv efter 1400 år står dette ikke til at ændre, da de vil kunne koste enhver livet, blot at prøve.

  Desuden står det klart i selvsamme voldsmanual, at de skal drage ud og indtage vores (de urenes) land, at det tilhører Allaen og derfor står dem frit at tage vore goder i besiddelse. Ja, det giver ligefrem point til deres drøm om at få tildelt 72 jomfruer i “himlen”

  Når jeg så gang på gang ser, hører og læser hvad vor dommerstand, politi, MSM og politikkere udmønter, skulle man tro, at de havde indgået en hemmelig aftale med fjenden (iSlammet) om selv at gå fri, når vi, igen iflg. voldsmanualen, skal konvertere/slagtes/tages til slave.

  Dog har både dommerstand, politi,MSM og politikkere (plus alle gloriepudserne) glemt et vigtigt led i manualen, nemlig den om, at det er tilladt iSlammet at lyve, hvis/når det kan fremme manualens hensigter.

  Tænk, at man kan sidde som dømmende ved en dansk ret og være så uvidende/naiv/ignorant omkring sig og sine efterkommeres sikkerhed? Ja, tilmed også sætte sine landsmænds sikkerhed i fare derved?

  Af en eller anden grund kommer jeg til at tænke på tyskertøserne efter 2, verdenskrig? Men måtte de dog besinde sig/tage fakta til sig inden!

  Like

  • Jan V. Jeppesen 11. november 2018 / 16:36

   Siden hvornår er Islam blevet en etnicitet og ikke en religion? En religion har ikke efterkommere (herkomst), men følgere. En etnisk stamme (Arabisk) er typisk noget der angiver herkomst.

   Like

   • M.S. Carstens 11. november 2018 / 16:57

    OK.
    Du må gerne komme med en revideret udgave. 😉

    Like

   • Chr. Hoff 11. november 2018 / 20:29

    Islam er et politisk lovsystem og ikke bare en religion. Deri består selve det grundlæggende problem med Islam. (Dette er den korte version.)

    Like

   • Anonym 9. maj 2019 / 16:31

    ja og det høre til i arabien

    Like

 2. Jørn 11. november 2018 / 15:25

  Hvis det er sandt, så er det slet ikke iorden, hvad faen er det for et retssystem vi har, de burde udvises omgående! 😠

  Like

 3. Anonym 11. november 2018 / 16:56

  Hvilket retssystem???

  Like

 4. Butte 12. november 2018 / 17:15

  De Vil og altid være dumpapper i deres tankegang og VI ALDRIG udvise RESPEKT for alt det DANSKE…Vi bliver langsomt Undermineret som Mindretal Hvis IKKE VI snart får dem DØMT EFTER DERES EGNE STRAFFE…Jovel der er også DK’er der er kriminelle men dem har der altid været og de bliver dømt efter Dk’s regler…SÅ Skal UDLÆNDINGE OGSÅ DØMMES EFTER DERES HJEMSTAVNSLANDE UDEN KNY…FOR FANDEN DANMARK…VÅGN OP VÅGN OP VÅGN OP 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s