Løkke: Vi har sat os i spidsen for FN’s migrationspagt

https://www.tvmidtvest.dk/files/styles/16_9_large_2x/public/images/crop/2018/05/01/1525193070_20180426-134223-l-1000x666we.jpg?itok=07Dle6pg

Statsminister Lars Løkke Rasmussen forsvarer regeringens beslutning om at tilslutte sig FN’s migrationspagt, som giver flere og bedre rettigheder til migranter. Ifølge statsministeren vil det forbedre Danmarks muligheder for at sende afviste asylsøgere hjem. Det skriver Jyllands-Posten. Lars Løkke udtaler:

Min egen læsning er, at det forbedrer vores egen mulighed for at fastholde vores stramme asylpolitik. Der kommer ikke én eneste migrant − hverken lovlig eller illegal − mere ind i Danmark på grund af det her papir. (…)

Det ligger fast, at regeringen deltager i det her projekt.
Vi har en klar juridisk vurdering af, hvad den her aftale går ud på, og hvad den ikke går ud på. Og vi deltager – og har endda sat os i spidsen.

Min kommentar:

Lars Løkke har altså sat Danmark i spidsen for FN’s migrationspagt. Han prøver at bilde danskerne ind, at vi kan få en hel masse fordele ud af aftalen.
Hvorfor skulle afrikanske og mellemøstlige lande pludselig være villige til at modtage store mængder af afviste asylsøgere uden at forlange noget til gengæld fra Danmark? Det er gennemført utroværdigt.

Sandheden er, at FN’s migrationspagt vil betyde flere migranter i Vesten og dermed også i Danmark. Derfor nægter 11 lande at underskrive dokumentet – heriblandt USA, Ungarn og Østrig. Men den danske statsminister fokuserer kun på, hvad Angela Merkel mener. Hun er selvfølgelig tilhænger af pagten, og derfor proklamerer Lars Løkke, at Danmark står i spidsen for projektet.

4 thoughts on “Løkke: Vi har sat os i spidsen for FN’s migrationspagt

 1. Benny Soerensen 30. november 2018 / 22:36

  Jeg håber at der en gang kommer et opgør med folk som ham. Almindelige mennesker er gennem tiden blevet henrettet for landsforræderi for at havde gjort mindre ting i mod deres folk og nation end denne galning. Hvis der stadig eksistere retfærdighed bør den ramme denne elite forræder der sælger over 1000 års historie og 5,6 millioner sjæles skæbne for sin egen usle vindings skyld.

  Like

 2. Jørgen Mejrup 3. december 2018 / 22:49

  Er det ikke noget med, at præsidenter i USA kan afsættes, hvis de er blevet sindssyge? Det samme må vel gælde for en dansk statsminister, der vil underskrive en dokument, der åbner en ladeport for indvandring fra Mellemøsten. Vælt Lars Løkke, inden han får sat sin pen på papiret!

  Like

 3. leif 4. december 2018 / 10:15

  Har I lagt mærke til at lige meget hvem vi får stemt ind til at rande landet, så kan vi ikke lide dem.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s