DF: Vores paradigmeskifte omfatter 17.000 ud af en halv million. Det er uvist, hvor mange der bliver sendt hjem.

33540

Dansk Folkepartis udlændingeordfører, Martin Henriksen, var i aftes med i tv-programmet »Debatten« på DR2. Her afslørede han tre ting:

 • DF’s såkaldte paradigmeskifte omfatter kun 17.000 personer.
 • Det er uvist, hvor mange af de 17.000 der får indraget deres opholdstilladelser.
 • Det er meget urealistisk, at alle 17.000 bliver sendt hjem.

Se med her:

Min kommentar:

Ifølge Danmarks Statistik findes der 505.091 ikke-vestlige personer i Danmark. Dertil skal lægges dem fra tredje generation, der ikke bliver talt med. DF har indgået en aftale med regeringen, der kun omfatter 17.000. Det svarer til 3,4 procent af alle ikke-vestlige.

Martin Henriksen siger tilmed, at det er uvist, hvor mange de 17.000 der får indraget deres opholdstilladelser. De kan nemlig først sendes hjem, når der er fred i deres respektive hjemlande. Det har DF skrevet under på i aftalen. Citat:

Regeringen og Dansk Folkeparti finder, at dem, der har behov for beskyttelse på grund af krig og ufred, skal have det.

Det siger derfor sig selv, at det kun bliver en meget lille procentdel af de 17.000, der kan sendes hjem. Og disse få hjemsendelser vil først finde sted om mange år.
Hermed er det endegyldigt blevet bevist, at DF’s paradigmeskifte blot er et røgslør.

Reklamer

3 thoughts on “DF: Vores paradigmeskifte omfatter 17.000 ud af en halv million. Det er uvist, hvor mange der bliver sendt hjem.

 1. Kim Kaos (@KimKaosDK) 6. december 2018 / 22:32

  Pensionisterne får 35,- ekstra hver måned og 100 kriminelle bliver i 2021 sendt til en ø med færgeoverfart samt 53 flytgninge bliver hjemsendt. Alt det for en plads i en kommende regering. DF har sejret ad helvede til.

  Like

 2. M.S. Carstens 7. december 2018 / 14:55

  Venstre og Lars Løkke Landsforræder har skuffet sine vælgere fælt, men DF er fuld på højde med regeringspartiet; de sluger det ene holdkæftbolsje efter det andet, i håb om egocentriske ønsker, mens de blæser deres vælgere en lang marsh. Guderne må vide, hvad Landsforræderen har lovet dem for det? Kan DF virkelig være så naive og egocentriske, at de end ikke fatter mistanke til, at de holdes for nar og højest får en lunken fis at trutte i, når Landsforræderen forlader skuden til fordel for den internationale toppost han indædt stræber efter?

  Like

 3. Henning Jensen 7. december 2018 / 18:04

  Disse politikere har jeg stemt på!
  Det er rystende hvor naiv jeg har været, men DF får ikke min stemme igen. Et så svigefuldt parti må og skal bekæmpes med alle midler.
  Flokkene af politiske tosser sidder og snakker og forhandler om hvor få der kan sendes hjem. Og i den anden ende strømmer der stadig flere og flere uønskede og ubrugelige personager ind i landet! Mere grotesk kan det ikke være
  Det må være en meget smitsom hjernesyge der har bredt sig i de højere luftlag. Christiansborg er blevet tumpernes paradis.
  Og oven i det hele rejser Venstres største tøjforbruger, manden uden moral, til Marrakesh for at underskrive FN’s erklæring om migranter. Underforstået flere migranter.
  Oh… Hallelujah!
  Mere symbolpolitik har man også besluttet. Nogle kriminelle skal nu ud på en “øde ø”, der ikke er så øde endda, men “øen” skal først skal bygges om for et astronomisk beløb, for at kunne servicere klientellet på en passende luksuriøs måde.
  Og ved gud, så skal disse ”nye øboere” også have stillet færgefart til rådighed! Hvad helv… er så formålet med at flytte disse kriminelle personer?

  Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s