DF vil stadig i regering med Løkke som statsminister, selvom Løkke har tilsluttet Danmark til FN’s migrationspagt

https://ksdha.files.wordpress.com/2017/11/thulesendahl.jpg?w=636

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har i dag officielt tilsluttet Danmark til FN’s migrationspagt på en konference i den marokkanske by Marrakesh.

Dansk Folkeparti har udtalt sig meget kritisk om pagten. DF-formand Kristian Thulesen Dahl skrev følgende for to uger siden:

Helt overordnet er pagten gennemsyret af en forståelse af migration som et gode. Noget vi bør fremme og have mere af. Det er jeg helt og aldeles uenig i. Og den opfattelse er jeg overbevist om, at jeg deler med rigtig mange danskere.

Så pagten vil helt uundgåeligt skabe en forventning blandt håbefulde migranter i Mellemøsten og Afrika om, at det er muligt at komme til Danmark som migrant. Og at man vil blive modtaget med åbne arme, når man kommer hertil. Det kan kun øge tilstrømningen til Vesten og Danmark.

Men nu hvor det er officielt, hvad gør DF så? Meget lidt.
Ifølge udlændingeordfører Martin Henriksen er DF beroliget af Lars Løkkes udtalelser i Marrakesh. Ellers er der fuldstændig tavst fra DF-toppen mht. FN’s migrationspagt.

Det vil sige, at intet er ændret. DF fortsætter med den politik, som Thulesen Dahl fremlagde i juni: DF vil i regering med Lars Løkke som statsminister.
Den selvsamme Lars Løkke, som har tilsluttet Danmark til en pagt, der ifølge Thulesen Dahls egne ord vil medføre langt flere migranter her i landet.

Det er et gigantisk og landsskadeligt svigt af Dansk Folkeparti.

Reklamer

3 thoughts on “DF vil stadig i regering med Løkke som statsminister, selvom Løkke har tilsluttet Danmark til FN’s migrationspagt

 1. M.S. Carstens 10. december 2018 / 21:37

  DF er dermed lige så forræderisk som Lars Løkke Landsforræder!
  Føj for en klam omgang, at DF, oven i Landsforræderens egocentriske underskrift på Danmarks undergang, nu lefler for mere løgn og støtte til, at helvedes forgård hærger Danskerne om endnu færre år, end nogen kan forestille sig.

  HELE Folketinget har fortjent at få danskernes dybeste foragt at se!

  Støt om SIAD:
  https://siaddk.wordpress.com/2018/12/10/dags-dato-har-vi-en-ulovlig-regering/

  Like

 2. Ivan Dybdal 11. december 2018 / 08:34

  Intet nyt under solen: Danmark blev medlem af Antikominternpagten i november 1941 efter stærkt tysk pres. Underskrivelsen af udenrigsminister Erik Scavenius fra det Radikale Venstre blev efterfulgt af store protestdemonstrationer i København.

  Like

 3. Christian 11. december 2018 / 11:17

  Jeg tvivler ikke på at disse politikere nok skal komme til at betale prisen for deres salg af folket og Danmark, alle der bakker op om ting som denne marrakesh aftale mister stemmer og dermed indflydelse, antallet af kritikkere vokser støt nede i Bruxelles fordi de aale lande tager RN gevaldig højredrejning og fortsætter det som nu vil EU med GARANTI falde før eller siden, politikerne vil blive skiftet ud, LLR modarbejder et kæmpe dansk flertal på dette område, han kender til alle tal og statistikker, men skider Danmark et stykke, han ønsker fælles sammenarbejde og det virker også klogt nok, bare ikke når det politiske fælles sammenarbejde slet ikke har befolkningernes opbakning, hvad nu hvis det fælles sammenarbejde gik ud på et asylstop og millioner af hjemsendelser i sammenarbejde i EU, så havde EU en overlevelses chance, tænk EU har ødelagt Europa og EU på grund af nogle mennesker som intet har med Europa og EU at gøre, jeg tror EU på mange områder lune været blevet en succes hvis man netop aldrig havde lukket folk ind i Europa fra Afrika og Mellemøsten, dog har Rumænien og Bulgarien intet at gøre i EU, deres mangler bliver til en dansk regning.

  Det store spørgsmål er om de nye europæiske politikere har modet til at gøre det nødvendige, jo før det nødvendige bliver startet op jo større chance for succes.
  Det bliver ikke kønt, men vores opgave som folk er at få de nuværende politikere straffet, de må ikke slippe godt fra så åbenlyst at afvikle vor kære land.

  Tænk at man engang og på flere planer grinede af øst-landene i Europa, i dag misunder man disse landes politikere for at gide deres eget folk ohg ønske dem en god fremtid.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s