Mette Frederiksen lover: Der kommer en løsning til fattige muslimske børn

37d915a3ccd84e2da1148dc3f2c144bd

Efter valget i 2015 indførte Løkke-regeringen et kontanthjælpsloft og en lav integrationsydelse. Senere blev den sat ned med 3 pct., og for nylig aftalte blå blok, at integrationsydelsen skal sænkes 2.000 kr. ekstra for personer med børn. Det skal dog først slå igennem efter tre år i Danmark, hvor forældrene har optjent ret til en halv børnecheck.

Socialdemokratiet stemte imod at sænke ydelserne, fordi de efter partiets mening skaber børnefattigdom. S-formand Mette Frederiksen siger nu til Jyllands-Posten, at hun lover at ændre på reglerne, så der »kommer en løsning til fattige børn« under en socialdemokratisk regering. Hun vil bare ikke sige hvordan.

Min kommentar:

Det er næsten udelukkende personer fra muslimske lande, der modtager den lave integrationsydelse. Mht. kontanthjælpsloftet er det i hovedsageligt par, hvor begge personer er på kontanthjælp, der rammes af loftet. 2 ud af 3 kontanthjælpspar er ikke-vestlige indvandrere.

Mette Frederiksen lover altså reelt en løsning til fattige muslimske børn. Det bliver efter al sandsynlighed en løsning, der betyder flere penge til forældrene. Men det lyder jo bedre, når man taler om at redde børn.

Opdatering:

Nu har Berlingske også fået færten af historien, selvom avisen selvfølgelig ikke tør bruge ordet »muslimske«:
Fattige børn er indvandrerbørn

6 thoughts on “Mette Frederiksen lover: Der kommer en løsning til fattige muslimske børn

 1. Henning Jensen 13. december 2018 / 02:00

  Hvor meget har Mette Frederiksen mon selv tænkt sig at bidrage med?
  Men bortset fra det, burde det så ikke være en opgave for Løkke-Fonden at hjælpe de små “müslier”?
  Det er jo Lars Løkke der er storimportøren, og dermed den hovedansvarlige for de små staklers fattigdom, samt de lidt større staklers voldtægter og mord.

  Like

  • Lotte Andersen 13. december 2018 / 09:36

   Importen i 2015 var da ikke LLR’s! Det tager mindst et halvt år for dem at komme frem fra Mellemøsten og hertil. Det siger de jo selv, da de “jo skal gå så langt”. Det var venstrefløjserne der var nede og invitere dem herop! Efter Lars kom til har de fleste ønsket at komme til Sverige. Gad vide, om det ikke skyldes, at regeringsmagten ligger/lå hos Socialdemokratiet?

   Like

 2. Henning Jensen 14. december 2018 / 18:27

  I mit indlæg “14. december 2018 / 05:23” har jeg skrevet Lars Løkkes navn forkert.
  Personnavne bør være korrekte, så jeg beklager det manglende r, og undskylder.

  Like

 3. Torben jørgensen 15. december 2018 / 20:09

  De skal da bare tage de 17 kr om mdr som de vel give pensionister hver mdr så er alle jo glade både pensionister og dem der skal have mere i integration

  Like

 4. Preben M 16. december 2018 / 00:55

  Muslimer og indvandrere her og der, hvad med den oprindelige danske befolkning? Hvor længe skal vi blive ved med at blive trådt på? Vi har efterhånden lige så ringe status som Indianerne har det i USA.
  Hun vil give mere til de fattige muslimske børn, – – mon de får lige så lidt som vore folkepensionister. Nogen af dem der er på plejehjem har ikke råd til at spise flere gange om dagen.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s