Jens Rohde om terroren i Strasbourg: »Det har ikke noget med islam at gøre«

Billedresultat for Jens Rohde

Jens Rohde er folketingskandidat for Radikale Venstre, og han er også medlem af Europa-Parlamentet.

For to dage siden – den 12. december – tilsvinede han almindelige danskere på det groveste, fordi de antog, at skyderierne i Strasbourg var et muslimsk terrorangreb.
Senere samme dag slog de franske myndigheder to ting fast:

 1. Det var et terrorangreb.
 2. Gerningsmanden råbte »Allahu Akbar«.

I forgårs stod det dermed helt klart, at det var et muslimsk terrorangreb. Alligevel skrev Jens Rohde i aftes – den 13. december – dette indlæg på Facebook:

Så blev attentatmanden fra Strasbourg heldigvis sat ud af spillet. Desværre med døden til følge. Han skulle have stået offentligt til ansvar for sine handlinger, og dem har der været mange af igennem årene. At han overhovedet var på fri fod, er en skandale. Og det har ikke noget med islam at gøre.

Jens Rohde bliver altså ved med at påstå, at terrorangrebet i Strasbourg ikke har noget at gøre med islam.
Enten følger han slet ikke med i nyhederne, eller også lyver han for at tiltrække vælgere i indvandrertunge København, hvor han er folketingskandidat.

Reklamer

9 thoughts on “Jens Rohde om terroren i Strasbourg: »Det har ikke noget med islam at gøre«

 1. Regin Streton 14. december 2018 / 13:17

  Jamen Altså 😵 Jens Rohde er jo rablende idiot 🤮

  Like

 2. Anonym 14. december 2018 / 13:47

  Når det er tale om en syg radikaliseret muslim, så har det alt med Islam at gøre.

  Like

 3. Anonym 14. december 2018 / 14:13

  Jeg er rystet over, at EU har SÅ inkompetente, nedladende og intetsigende personer siddende. Så tror da pokker, at EU ramler. Føj… føj.

  Like

 4. Ivan Dybdal 14. december 2018 / 15:32

  De Radikale herunder Jens Rohde og ligesindede er udenfor pædagogisk rækkevidde! 🙂

  Like

 5. johansen 14. december 2018 / 17:31

  Jens Rohde leverer igen et godt eksempel på at det kan være bedre at holde kæft og lade folk tro man er snotdum ,fremfor som her at åbne munden og udelade enhver tvivl. Manden er kvalmende.

  Like

 6. Flemming Nakinge Nielsen 15. december 2018 / 08:50

  Svarene i tråden her er jo tro ikke fakta.

  Uvidenheden blomstre, iblande løgnens brigade. Islam er en verdensomspændende religion.

  Der dyrkes på utallige måder, præcis som kristendommen. Hvorfor betegnes muslimer som en samlet religion?
  10% af muslimerne kommer i moskeen Jævnligt. Hvad er Shaeia? Absolut ikke det samme for alle trosretningerne, de fleste Muslimske lande har et politisk vedtaget lovsystem. Salfismen = IS er ikke anderkent som en islamisk trosretning En undersøgelse fra Center for Samtidsreligion ved Aarhus Universitet kommer på denne måde frem til, at der i 2012 var ca. 236.000 muslimer i Danmark, svarende til 4,2 % af befolkningen. De repræsenterer i alt 84 forskellige oprindelige nationaliteter med hvert deres lovsystem baseret på regeringen ikke islam. ½ af de landes borger er ikke praktiserende muslimer. “Må jeg samtidig stilfærdigt pege på, at verdens tredje største demokrati – Indonesien med 250 millioner indbyggere – består af omkring 85 pct. Muslimer Libanon mm, flere er demokratier.. Og nej, flertallet af det store flertal af muslimer i Indonesien har ikke bekæmpet demokratiet, tværtimod – de indførte det for 15 år siden efter et autoritært styre af den slags, som hver femte af DFs vælgere går ind for. Og de har ikke Saria lovgivning.

  Det må være forfærdelig at føle sig truet at en befolkningsgruppe der kun er ½ så stor som Europas befolkning. måske også lidt dumt. Trækker man de ikke muslimske arabere fra, er der ca. 300 mil. Samtidig er der flest kvinder og børn. Men ok enhver sin lyst.
  Arabere eller arabisksprogedes mennesker udgør en panetnisk gruppe. Arabere lever primært i Mellemøsten, Nordafrika, dele af Afrikas Horn og i andre dele af den arabiske verden. Arabere taler arabisk. Som gruppe bindes de sammen af fælles sprog, kultur og politiske traditioner.
  Der er omkring 400 millioner arabere på verdensplan. Størstedelen af disse er muslimer, men der er også et stort antal kristne arabere i for eksempel Egypten, Libanon, og Syrien. Nogle jøder med rødder i arabiske områder anser også sig selv som arabere, men på grund af den politiske situation i Mellemøsten undlader de fleste dog dette. Omkring 7,1 – 10 % af arabere er arabiske kristne.
  https://da.wikipedia.org/wiki/Arabere

  Like

 7. Hartvig Jensen 15. december 2018 / 09:00

  Man må nok med en selv glad person , med de rigtige meninger, som JR forgæves efterlyse sund dømmekraft og en snert af realisme . I mellemtider må vi andre lidt halv dumme undres over opstilling af koran klodser , stigende grov kriminalitet og uhæmmet skyderi i vore storbyer; som jo heller ikke har noget med Islam ,at gøre.

  Like

 8. Kirsten just 21. december 2018 / 23:50

  Islam skaber frygt omkring sig i mange lande , i afrikanske lande er det grupper af muslimer som terroriserer og dræber kristne, det samme gælder l Mellemøsten hvor mange må flygte fra deres muslimske naboer. I Indonesien overfaldes mennesker som ikke er muslimer . Det er heller ikke tilladt for muslimer at skifte religion,hvis de gør det alligevel bliver de udstødt af familie og samfundet og meget ofte forfulgt. De radikale og ligesindede er lige så godtroende som chamberlain der troede han kunne få fred med Hitler. En undersøgelse viser 60 % af muslimerne ønsker det danske samfund underlagt islam. I USA og England fjerner man ting som kan provokere muslimerne i misforstået og skadelig ( for demokratiet ) hensyn. Jeg har læst om folk der bor i bydele i Norge og Sverige, hvor muslimerne mens de var i mindretal var venlige, men da de fik flertal trak muslimske regler ned over ikke muslimer og de blev uvenlige. Jeg er bange for hvordan det vil gå vores samfund og hvordan det vil gå med vores demokrati. Men dem der gør mig mest bange er de naive radikale M.fl som ikke passer på vores samfund. Jeg mener det er vigtig vi står fast når vi bliver pressede på den måde vi lever på her, og lader være med at fejre jul og gå til julegudstjeneste i skolen. Jeg undrer mig over Jens Rohde som er så kritisk overfor kristendommen, er så tolerant over for islam.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s