DF om FN’s migrationspagt: Vi vil ikke kræve en udtrædelse af pagten for at gå i regering med Venstre

Billedresultat for martin henriksen thulesen dahl

Det er muligt for de enkelte lande at trække sig ud af FN’s migrationspagt, hvis de ønsker det. Men Dansk Folkeparti vil ikke love at kræve en udtrædelse af pagten, hvis blå blok efter et valg skulle få flertal, og DF går i regering med Venstre. Det skriver Jyllands-Posten. Citat:

Udlændingeordfører Martin Henriksen mener stadig, at pagten er i strid med den førte udlændingepolitik og udfordrer landenes suverænitet på sigt.
Derfor er han også ærgerlig over, at den danske regering med statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i spidsen alligevel valgte at tilslutte sig ved akklamation i Marrakesh mandag.

Partiet vil dog ikke love at gøre udtrædelse af pagten til et krav, hvis blå blok efter et valg skulle få flertal, og DF går i regering:

»Det tror jeg, vi tager til den tid,« siger Martin Henriksen og hæfter sig ved, at der fra dansk side i Marrakesh trods alt blev fremlagt et udkast til den stemmeforklaring, som man sammen med blandt andet Norge, Holland og Litauen har tænkt sig at afgive, når pagten formelt skal vedtages i næste uge i New York.

Heri understreges bl.a. landenes suverænitet, mediers ytringsfrihed om migrantspørgsmålet, og at lande bevarer retten til fortsat at kunne straffe også indsmuglede migranter.

»Nu har vi noteret os, at der er taget forbehold for de værste dele af pagten. Men hvis der er mulighed for at komme ud, så kan det sagtens være noget, vi tager op igen på et tidspunkt, men det er ikke noget, vi har lagt os fast på,« siger han.

Min kommentar:

DF’s modstand mod FN’s migrationspagt var kun skuespil. Hvis partiet som ønsket kommer i regering med Lars Løkke som statsminister, så vil DF acceptere aftalen. Ellers havde man selvfølgelig stillet et ultimativt krav om, at Danmark skal udtræde af pagten.

Reklamer

8 thoughts on “DF om FN’s migrationspagt: Vi vil ikke kræve en udtrædelse af pagten for at gå i regering med Venstre

 1. M.S. Carstens 16. december 2018 / 17:01

  DF mener åbenbart, at det er bedre at lade stå til (snarlig kommende fri adgang for nedslagtning af danske vantro skatteborger) for selv at kunne sætte sig til rette på ministerposterne?

  Det viser igen, igen, at HELE borgen er besat af egocentrerede politikkere, der for egen vindings skyld vil føre landet ud i regulær udryddelse og mindre end få år!

  Er deri øvrigt nogen der har set ordlyden af det stykke papir, som angiveligt skulle kunne afbøde de værste katastrofer? Jeg frygter nemlig at det er lige så pilhullet som danskernes sikkerhed i eget land.

  Like

 2. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 16. december 2018 / 17:23

  “Løkke” og DF har skuffet fælt

  Det kommende folketingsvalg skulle være ret enkelt:
  Et stærkt Nye Borgerlige, der kan trække de andre såkaldte “borgerlige/liberale partier” tilbage på sporet.
  Alternativet er mere (eller endnu mere) af det samme, hvilket de sidste årtier jo tydeligt viser.

  DF fik en gigantisk tillidserklæring v/Folketingsvalget i 2015, hvor vælgerne jo sagde nej til mere “løkke”, men ja til bl.a. en effektiv udlændinge-/integrationspolitik.
  Men Danmark har desværre fået “mere Løkke”!
  Straks opbremsning blev der jo ikke noget af. Men ikke nok med det. Der er kommet flere asylansøgere og familiesammenførte på 39 mdr. under “Løkke” og DF, end der gjorde under den tidligere Heller Thorning-Schmidts regeringsperiode på 45 mdr.

  “Løkke” og DF har skuffet fælt.

  Like

 3. Jan 16. december 2018 / 17:41

  Skal ledelsen i DF ikke snart finde sig et rigtigt arbejde i den virkelige verden i stedet for at gå rundt og holde taler. Jeg betragter hele ledelsen i DF for en bunke kujoner.

  Like

 4. Henning Jensen 16. december 2018 / 18:09

  Venstre og DF ved man hvor man har.
  De er “to ens alen ud af eet meget dårligt stykke”.
  Føj!

  Det uhyggelige er nu, at hele Folketinget er een ensartet grød der vil det samme: flere negere og flere muslimer.
  Der er kun eet alternativ tilbage at stemme på, og selv om NB skulle blive valgt ind i Folketinget ved næste valg, så vil det hjælpe som “en skrædder i helvede”, for hvem skulle NB støtte? Vi vil blot opleve svenske tilstande.
  Jeg tror at man må begynde at se i øjnene, at intet ændrer sig før noget alvorligt indtræffer.

  Like

 5. Anders Bo Ro 17. december 2018 / 03:00

  Stop Den Store Muhamedanske Folkevandringstsunami.

  Stem Nye Borgerlige ved de kommende folketingsvalg!

  Like

 6. Allan Gorm Larsen. 23. december 2018 / 19:15

  Jeg synes at DF i højeste grad har svigtet sine egne principper ved, ikke at kræve udtræden af migrantpagten for, evt. at gå i regering med Venstre.

  Det kunne være en overvejelse værd, om man fortsat skal støtte partiet.

  Like

 7. Allan Gorm Larsen. 23. december 2018 / 19:25

  For øvrigt har jeg læst hele erklæringen i sin fulde ordlyd, 35 sider , 57 punkter. Det tog mig ca. 2,5 timer at læse hele ,”smøren”, hvis indhold jeg absolut ikke på nogen måder mener er “spiseligt” for Danmark. Bl.a. afsnittet som opfordrer til at fjerne al støtte til medier, som ikke taler pænt om EU og indvandring. Censur, døm selv.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s