DF erkender: Lindholm er symbolpolitik

https://jyllands-posten.dk/pictures/NICA_Billede__free_/image/10152082/oja4dw/ALTERNATES/h-5_3/doc6xwgqjzd9olojgngeen.jpg
Rene Christensen (DF)

Der blev i aftes afholdt et debatmøde i DGI Huset Vordingborg for at diskutere planerne for øen Lindholm, hvor regeringen og Dansk Folkeparti har aftalt at placere udviste kriminelle udlændinge. Det store problem er, at der bliver fast færgefart mellem Lindholm og Sjælland. Ritzau refererer fra debatmødet i denne artikel. Citat:

Flere borgere i hallen er uforstående overfor, at man flytter udlændingene ud på en ø, når kriminaliteten ikke er steget ved det eksisterende udrejsecenter, Kærshovedgaard i Midtjylland. Og hvis de ikke er farlige, hvorfor skal de så ud på en ø, bliver der spurgt.

Rene Christensen (DF) erkender, at ø-planerne også er symbolpolitik. Hvis partiet havde mulighed for det, ville de hellere frihedsberøve de kommende beboere på øen.

– De bliver en del af lokalområdet, fordi vi desværre ikke kan give dem fodlænke på. De burde slet ikke være på Lindholm, men i et fængsel.
– Vi tror på, at nogen af dem på et tidspunkt rækker hånden op og siger: “Nu vil jeg gerne hjem”. Så betaler vi regningen og kører dem i lufthavnen, siger han.

Min kommentar:

DF erkender altså, at Lindholm-projektet er symbolpolitik. Det er en falliterklæring for DF, der som det største parti i blå blok ikke har fået gennemført det paradigmeskifte i udlændingepolitikken, som man lovede sine vælgere.
Nu er figenbladet Lindholm også blevet revet væk.

Reklamer

5 thoughts on “DF erkender: Lindholm er symbolpolitik

 1. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 17. december 2018 / 23:14

  Et stunt?
  Venstrepolitikeren Birthe Rønn Hprnbech har jo påpeget, at projektet er Grundlovsstridigt (§3).

  Så mon ikke “Løkke” og DF “opdager” det efter valget?
  Kan man ikke allerede høre -dem “Det har desværre vist sig at ø-projektet desævrre Grundlovsstridigt, så det kan desværre ikke realiseres”!

  “Løkkes” motto er jo – “går den, så går den””!

  Like

 2. Anders Bo 18. december 2018 / 00:14

  “Danskernes øde ø” er gået global, så pengene har allerede tjent sig mange fold hjem igen pga kommende fald i velfærdsturister.

  Alternativisten burde ikke kun tale GRIMT om Danmark i canadiske medier, men også i afrikanske og arabiske medier! ☻

  Like

 3. Christian K. Hansen 18. december 2018 / 11:21

  Valget af Lindholm var ikke særlig velovervejet. Der er andre øde øer, som kunne være valgt, hvor der virkelig ikke ville være muligheder for problemer mht vand, boende personer o.s.v. – Efter min personlige mening ville det have været bedre, da jeg absolut ikke kan se nogen speciel mening i de fortolkninger, som menneskerettighedspersonerne fremkommer med. Vi har i Danmark altid haft et goidt menneskesyn, og vi har ikke brug for, at en fremmed domstol udenfor landets grænser skal diktere vort syn på frihed og retfærdighed.

  Like

 4. Allan Gorm Larsen. 23. december 2018 / 19:05

  Hvad med at bygge et højt hegn med højspænding øverst langs kysstrækningerne på Lindholm og dermed give en eneste forbindelse med det øvrige land i gennem helikopter nedkastning af forsyninger et par gange ugentligt. Samme helikopter skal, under stærk bevæbning, også kunne hente forbryderne til udvisning. Ellers ingen landgang.
  Anden mulighed kunne være en aftale med Grønland eller Norge om isolering af disse, under hegn, i en ødemark, langt fra det øvrige samfund. Disse personager bør absolut ikke, på nogen måder, kunne færdes i blandt os.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s