Tre somaliere gennembankede 19-årig: Røvede hans jakke samt 400 kroner

https://ksdha.files.wordpress.com/2017/08/545155_1280_12800_168_0_2566_1604_2.jpg

Politiet eftersøger tre somaliske gerningsmand, der natten til søndag overfaldt en 19-årig mand på Markedspladsen ved Møllegade i Herning. Det skriver aoh.dk.

Den 19-årige mand blev passet op af tre mænd af somalisk udseende. Den ene var iklædt en dynejakke med hvide striber og havde sorte sko. De to andre mænd var også iklædt dynejakke.

Den 19-årige blev tildelt seks til syv slag med flad og knyttet hånd. Han blev derefter frarøvet sin jakke af mærket Stone Island, hvori der lå 400 kroner.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

9 thoughts on “Tre somaliere gennembankede 19-årig: Røvede hans jakke samt 400 kroner

 1. Henning Jensen 23. december 2018 / 11:26

  Det er yderst mærkeligt, at med al den vold og tyverier og ødelæggelse, og alle de voldtægter og mord der bliver begået af “de fremmede”, så stemmer befolkningen stadig på det samme.
  Nu er der ganske vist ikke andet at stemme på end “det samme”, for uanset om rød eller blå blok vinder det kommende valg, så vil der ikke ske nogen ændringer. Dansk politik er fuldstændig som i Sverige: en stor ensartet rådden sump.
  Så hvis man ikke vil stemme på NB næste gang, så kan man lige så godt blive hjemme.
  Alle politikerne vil alle det samme, og man kan kun undre sig over, at det er lykkedes for partiforeningerne udelukkende at opstille landet mest debile flok. Bliver partiforeningerne mon betalt for at udvælge og opstille de største tumper?

  Jeg gad nok vide hvor langt vi skal drives ud mod afgrunden, før danskerne rejser sig og siger nok er nok?
  Selv ikke to danske unge kvinder, der er myrdet af Lars Løkkes elskede afrikanere i Marrakesh, kan få den jævne dansker “op af stolen”. Folket lader sig i stedet fodre med fake news fra politikerne og MSM om det sørgende muslimske Marokko.
  Herre jemini – man tager sig til hovedet.

  Like

  • Anonym 23. december 2018 / 19:32

   Fuldstændig enig

   Like

   • M.S. Carstens 23. december 2018 / 21:08

    Jeg tilslutter mig-

    Like

 2. Allan Gorm Larsen. 23. december 2018 / 17:27

  Ja, jeg har hørt om de brutale mord, som er begået i Marrakesh, og forstår ikke at der snart bliver indledt modoffensiver fra politisk side mod dette uvæsen. Det er som om politikerne er, enten ligeglade eller skide bange. Vel nok mest det sidste.

  Man må jo endeligt ikke træde nogen over tæerne, så hellere forholde sig passive.

  Like

 3. Allan Gorm Larsen. 23. december 2018 / 17:33

  Rettelse. Jeg forstår ikke at der ikke bliver modoffensiver i mod dette uvæsen. Det første indlæg kan måske misforstås.

  Like

 4. Svend Pedersen 23. december 2018 / 21:28

  Det er ikke bare politikerne der skal vågne op det er dem der har sat dem derind der skal vågne.Vi er blevet så utrolig tolerante , som om det ikke rager vidt om de hærger landet , det er det samme tolerante ævl , det er jo synd for dem. Nej det er ikke synd, de fleste flygtede nok fordi jorden var ved at brænde under deres kriminelle fødder. Pas på en dag er det for sent at gøre modforanstaltninger

  Like

  • M.S. Carstens 23. december 2018 / 23:30

   Ja, det er i altfald ikke “Guds bedste børn” der her er tale om, men i forhold til en vis Allah, så føler de sig højt hævet og fuldt berettiget, til vold, tyverier, voldtægter, mord, …….. mod os “vantro” , foruden altså, at vi gennem deres bagland (EU+FN+menneskesmuglere) mere og mere er forpligtede til, at betale dem og deres efterkommere livslang og fuld forsørgelse.

   Like

   • M.S. Carstens 23. december 2018 / 23:33

    Ps. glemte i parentesen ALLE vore egne nuværende på Tinge.

    Like

 5. M.S. Carstens 23. december 2018 / 23:19

  Hej Allan Gorm Larsen. Godt at se dig 😉

  Jeg tror, i tillæg til Henning Jensens kommentar, at det er politikkernes evner, der ikke rækker, til at være deres opgave voksen, frem for at agere efter egocentriske mål. Dertil skal nok også lægges, at de radikale efterhånden har gennemsyret alle partier i Folketinget. Det er nok også af den grund, at man knap kan skelne rød og blå politik fra hinanden.
  Dertil kommer, især, de skattestøttede medier, der jo fra top til bund, nærmest er lønnet efter deres troskab til de radikale. Dermed bliver den almene befolkning jo kun overfladisk informeret og alt vinkles efter denne troskab, hvilket ofte medfører decideret misinformation/Fake News.
  Det betyder jo, at det netop er de radikale, der er styrende, i både den lovgivende og kontrollerende magt. Dermed kan de også styre pengestrømmene over i lommerne på dem, som lever fedt af, at servicere alle dem, som de radikale skal bruge, for at få deres destruerende ønsker opfyldt. Det er bl.a. NGO, uddannelsesinstitutioner, børnehaver og hele indvandreindustrien osv.
  Jo, det har de fået skruet godt sammen, til trods for deres liden berettigelse.

  Og at der ikke kommer noget opgør, tror jeg i høj grad skyldes, at de selvsamme har oparbejdet en “folkeideologi”, hvor alle stræber efter, at udstille sig, som de mest unikke i netop det, som de kan finde medløbere til, lige fra ugens kage”kunst” konkurrence på nettet, til vildfarende vegetarer der får deres egorus ved at begræde dyreslagtning (uden at nævne halalslagtning) og til forældre der i deres overmådelige “overskud” helt overser børnenes længsel efter nærværende forældre, samt hele spektret af godhedsapostle/klimafanatikere/sundhedsguroer/…. Alle disse og deres medstræbere, har så travlt med at få opmærksomhed i alle deres vågne timer, at de kun lige når, at skimme MSMs vinklede/sandhedsskjulende overskrifter og dermed i bund og grund ikke aner, hvad der virkelig sker, udenfor deres egne stræberbobler. Dertil kommer så den store gruppe, af hårdtarbejdende skatteydere, som forsøger ikke at blive hægtet helt af “folkeideologien”, men som så også kun lige får de nævnte overskrifter med under vejs.
  Folk er simpelthen total overbebyrdede/optaget af “folkeideologien” og har derfor ikke den almene ballast/viden med sig, til at se nødvendigheden af et opgør eller sporskifte.

  Alt i mens, kan vi andre, udskældte, jo så se på, hvordan fremmede med helt andre agendaer fra de varme lande, med KOranen som øverste lærdom (og helt i tråd med både de radikale, deres tentakler, EU osv.), overtager dominansen på deres måde (voldsideologien/infiltrationen som påbudt i KOranen), uden at kunne få sparket fakta på bordet, til de mange der er fanget i hamsterhjulet.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s