Politiet beder om hjælp: Mellemøstlig mand forfølger og beføler kvinder

112

I Esbjerg oplevede en 20-årig kvinde fredag morgen at blive forfulgt og befamlet af en mand af »anden etnisk udseende end dansk«. På et tidspunkt fik kvinden vristet sig fri og løb væk.
Tidligere har flere kvinder i løbet af december anmeldt noget lignende.

Syd- og Sønderjyllands Politi fortæller til Ekstra Bladet, at det drejer sig om mellem fem og syv anmeldelser i Esbjerg, og derfor ser man alvorligt på situationen. De beder nu lokalbefolkningen om hjælp til at finde manden, der beskrives som 30-35 år og af »anden etnisk udseende end dansk«.

– Det er det samme mønster hver gang, kan vi se ud fra de anmeldelser, som vi har fået, siger politiet.

Mørkt hår og skæg

BT bringer denne beskrivelse af gerningsmanden:

• 30-35 år og af anden etnisk udseende end dansk
• Ikke særlig mørk i huden
• Taler forståeligt dansk men med tydelig accent
• Mørkt kort hår og mørkt kort skæg
• Iført en sort jakke med hætte
• Trak med en grå herrecykel

One thought on “Politiet beder om hjælp: Mellemøstlig mand forfølger og beføler kvinder

 1. M.S. Carstens 29. december 2018 / 23:37

  Rigtig mange danskere, ja, flere og flere, beder (nej råber) på hjælp fra skattebetalt side, for at få stoppet den hjernedøde accept, af at Danmark skal være til fri invasion, for alverdens mest dysfunktionelle befolkningsgrupper, der tilmed medbringer verdens mest voldelige kultur/ideologi/religion og mener sig fuldt ud berettiget til, både at leve i fri luksusforsørgelse og behandle os indfødte, efter deres eneste tilladte livsanskuelse/-lærdom: iSlam ( Fandens Religion i højeste potens).

  Men vi får ikke vore efterlysninger frem i MSMs overskrifter, endskønt vi både kan dokumentere berettigelse og langvarig dokumentation, af politikkernes massive overgreb mod egen befolkning 😦

  Nej, vi skal nærmere bibeholdes i MSMs udlægning af, at der skam bliver gjort noget: Politiet efterlyser/politikkerne holder øje med/kommuner er opmærksomme på/…. -alt sammen skal tjene til, at største delen af Danmarks egen befolkning (som ikke selv magter/har tid til at sætte sig ind i realiteterne) trøster sig med MSMs overskrifter, knokler videre, stemmer som de plejer og fortsat tror på, at “kulturberigelserne” er noget finkulturelt, som der arbejdes hårdt på, at fremelske gennem milliarddyre skatteprojekter, mens de selv, bestemt, går fri, når den nye kultur viser sit sande jeg in real live!

  Efterlysningen burde runge fra folket:
  Handlingskraftige politikkere søges, med ansvar for stop – og oprydning af årtiers iSlamisering af Danmark, som altovervejende hovedkompetence!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s