Højesteret: Efter fire år på Lindholm kan kriminelle udlændinge lovligt flytte hjem til deres familier i danske byer

34719

Berlingske skriver følgende:

Der er udsigt til langt bedre leveforhold for landets udviste kriminelle udlændinge.

Egentligt skal udlændinge, der har begået grov kriminalitet og er udvist af Danmark for bestandigt, leve på tålt ophold under stærkt kritiserede forhold på et af landets udrejsecentre. Men med Den Europæiske Menneskerettighedskonvention i hånden kan de nu efter blot tre-fire år – måske endda mindre – forlade centret, få lov at flytte hjem til familien eller bosætte sig frit i Danmark.

Regeringen har med udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) i spidsen gang på gang tordnet, at udlændinge på tålt ophold, der ikke kan eller vil rejse ud af landet, skal leve en »utålelig« tilværelse. De skal tvinges til at opholde sig på et udrejsecenter, som Kærshovedgård i Midtjylland, og efter 2021 skal det være øen Lindholm i Stege Bugt.

Men flere domme, heraf to fra Højesteret fra bl.a. 2012, fastslår imidlertid, at det vil være i strid med Den Europæiske Menneskerettighedskonvention at tvinge udviste kriminelle udlændinge til at opholde sig på et center i mere end cirka fire år; eller endda i kortere tid, som kan være helt ned til halvandet år.

Min kommentar:

Regeringen og DF påstår, at kriminelle udviste udlændinge vil komme til at leve en »utålelig« tilværelse på Lindholm. Men efter knap fire år kan personer på tålt ophold altså lovligt flytte hjem til deres familier i danske byer.

Igen har Lars Løkke og Thulesen Dahl løjet for den danske befolkning. De har naturligvis været fulgt vidende om de to højesteretsdomme, da regeringen og DF glædesstrålende berettede om aftalen vedrørende Lindholm.

5 thoughts on “Højesteret: Efter fire år på Lindholm kan kriminelle udlændinge lovligt flytte hjem til deres familier i danske byer

 1. Axel Artke 31. december 2018 / 09:36

  Men om 3-4 år har Socialdemokratiet regeringsansvaret, og så kan Venstre tordne over socialdemokraternes svigt af befolkningen. Simsalabim!

  Like

 2. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 1. januar 2019 / 10:46

  “Løkkes” motto er jo – “går den, så går den”!
  Gad vide, hvor mange vælgere, der endnu ikke har opdaget det?

  Mon ikke det svarer til 26-28 mandater? (Altså et tab på 6-8mandater)

  Like

 3. M.S. Carstens 1. januar 2019 / 23:34

  Som jeg tidligere har skrevet, så skal der nok dukke noget op, der kan lægge Lindholmplanerne sammen med alt det blår, som vi i forvejen får stukket i øjnene. Som om DF ikke vidste dette?
  Lars Løkke Landsforræder SKAL have vidst det, men han går jo heller ikke af vejen for, at luske iSlamisk overtagelse af landet ind af bagdøren, til fordel for egoøkonomiske interesser 😦

  Like

 4. Anders Bo 3. januar 2019 / 05:37

  “Danskernes øde ø” er gået global, og har derved allerede sparet Danmark for MANGE milliarder pga ændrede velfærdsturiststrømme.

  Like

 5. Karin gertrud 31. januar 2019 / 16:27

  Danskerne må da snart være så trætte af politikerenes løgne og manipulation. De skjuler sandheden ligesom magthaverne i det tidligere Sovjet gjorde.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s