DF: Glimrende at EU’s Iran-sanktioner kun rammer enkelte personer

22554674-df-om-s-korrektion-p-konventioner-det-er-amatragtigt
Søren Espersen

Ritzau skriver følgende:

Det er et stærkt kort, som EU’s medlemslande smider, hvis de varslede sanktioner mod Iran som ventet ifølge flere aviser rammer enkeltpersoner.
Det vurderer Søren Espersen, der Dansk Folkepartis udenrigsordfører og formand for Det Udenrigspolitiske Nævn i Folketinget.

– Jeg synes, at det er glimrende, at man vælger sanktioner, der netop retter sig mod personer, og at man gør det på hele EU’s vegne, siger han.

– Det er et meget, meget stærkt og væsentligt skridt, langt bedre end når man prøver sig frem med handelsrestriktioner, som aldrig virker, tilføjer Espersen. (…)

Ifølge Jyllands-Posten vil sanktionerne ramme en bestemt gren af den iranske efterretningstjeneste Mois og dennes chef, Saeid Hashemi Moghadam.

Min kommentar:

Hvor er det ynkeligt af DF.
Enkelte personer fra en iransk efterretningstjeneste kommer på EU’s terrorliste. Hermed siger EU jo implicit, at en gren af denne efterretningstjeneste – som hedder Mois – har handlet på egen hånd uden godkendelse fra det iranske præstestyre.

Det er selvfølgelig absurd. Iran er et muslimsk diktatur, hvor der ikke foretages noget af vigtighed, uden ayatollaherne har blåstemplet det.
EU lyver derfor om Iran. På den måde kan man holde fast i atomaftalen, som EU-lederne desperat forsøger at holde i live.

Men DF bakker altså op om EU’s åbenlyse løgne.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s