Mellemøstlig mand varetægtsfængslet for drabsforsøg på sin 21-årige datter

https://jyllands-posten.dk/pictures/NICA_Billede__free_/article4974657.ece/ALTERNATES/h-5_3/OK-Retten-i-Odense

En mellemøstlig mand nægter sig skyldig i drabsforsøg på sin egen datter. Både datteren og hustruen peger dog på ham som gerningsmand, og han er derfor blevet varetægtsfængslet i fire uger. Den 53-årige mand bor i Lærkeparken i Vollsmose og talte arabisk i retten. Det skriver Fyens Stiftstidende. Citat:

Ifølge politiet har manden med adskillige knivstik i maven, lysken og ryggen bragt sin 21-årige datter i livsfare tirsdag eftermiddag. Det er hun ikke længere, men hendes tilstand beskrives som kritisk, og hun blev tirsdag lagt i respirator efter at have modtaget over 30 portioner blod på hospitalet.

Den 53-årige nægter sig skyldig. Han vil gerne svare på spørgsmål, men han husker ikke meget, fortæller forsvareren.
Han fortæller på arabisk, at han har boet i Lærkeparken i 15 år. Han er gift og har fire børn, lyder det på dansk fra tolken. Den sigtede fortæller, at datteren blev gift for omkring 10 dage siden. (…)

Den 21-årige fortalte selv i ambulancen, at det var faren, der havde stukket hende. Også den 53-åriges hustru har peget på manden. Han stak datteren mange gange, selvom hustruen prøvede at stoppe ham. Det var på grund af uoverensstemmelser i forbindelse med et bryllup, har den sigtedes kone forklaret til politiet.

Min kommentar:

Alt tyder på, at den mellemøstlige far forsøgte at begå æresdrab på sin 21-årige datter. Det hænger sandsynligvis sammen med datterens nyligt indgåede ægteskab.

Reklamer

2 thoughts on “Mellemøstlig mand varetægtsfængslet for drabsforsøg på sin 21-årige datter

 1. M.S. Carstens 9. januar 2019 / 22:27

  Selvfølgelig nægter han sig skyldig, for i hans bog om livspligter (volds-KOranen) er en så ulydig datter eller kone at henregne til de urene/vantro, så han har “bare” gjort sin pligt.

  Man skal IKKE glemme, at Fandens voldsmanual (KOranen) SKAL tages aldeles bogstaveligt og de få steder, hvor det ser ud til, at man dog er human i Fandens Religion, skal man huske, at denne “humanitet” KUN omhandler dem, som hylder Fanden OG bogstavtro følger hans voldsmanual.

  Ja, som vi (sammen med mange andre bestialske eksempler) kan se her i artiklen, så går Fandens tilbedere end ikke af vejen for, at tage livet af sine egne børn, blot for at fremstå som Fandens hellige og trofaste tilbedere!
  Der venter mangt en dansker en brat opvågning og varer det bare kort tid længere, så bliver den også blodig for både dem og os.

  Liked by 1 person

 2. Henning Jensen 9. januar 2019 / 23:03

  Det triste og sørgelige er, at sådanne beretninger er blevet hverdag.
  Jeg sidder nu her og spørger mig selv hvordan jeg skal reagere på noget så afskyeligt som f.eks. dette?
  Jeg har flere gange tidligere været hele registret af forfærdelser igennem, så alt hvad jeg her kunne have haft tilføjet, ville kun have været trivielle gentagelser, som de færreste efterhånden gider læse.

  Selv den dummeste af vor store flok imbecile politikere, der har sin arbejdsplads på Christiansborg, burde da efterhånden kunne fornemme at der er noget helt galt i Danmark.
  Demokratiet har spillet fallit, så ved det kommende valg:
  – Stem blank eller vær sofavælger. Hvem du end stemmer på, så gør det ingen forskel!

  Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s