Løkke om terroren i Marokko: »Hvad kan få nogen til at tage livet af de to piger? Jeg kan ikke forstå det.«

lars-loekke

24-årige Louisa Vesterager Jespersen blev bisat lørdag i Fonnesbæk Kirke i Ikast foran mere end 400 fremmødte. Hun blev dræbt ved et muslimsk terrorangreb i Marokko, hvor hun var på ferie.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen var også mødt op til begravelsen. Han holdt en tale, inden kisten blev båret ud. Han sagde blandt andet:

Louisas død har rystet os alle sammen. Jeg kender ikke Louisa, men jeg deler sorgen over hendes alt for tidlige død. Det gør hele Danmark. Hun havde hele livet for sig. Og med sig.

Man kan bare se på et billede af hende. Hun strålede. Hun havde mod på livet. Og det mod skal vi bære videre.

Vi deler sorgen, og vi deler vreden. For hvad kan få nogen til at tage livet af de to piger? Jeg kan ikke forstå det.
Og jeg er heller ikke sikker på, at vi skal forstå det.

Min kommentar:

»Hvad kan få nogen til at tage livet af de to piger?«, spørger Lars Løkke.
Svar: Det kan islam.

Det er nærmest ubærligt, at statsministeren ved så lidt om de enorme problemer, som islam og den muslimske indvandring bibringer den danske befolkning. De problemer er blevet gjort endnu større af Løkke-regeringen, som har uddelt 30.000 opholdstilladelser til personer fra Mellemøsten og Pakistan.

6 thoughts on “Løkke om terroren i Marokko: »Hvad kan få nogen til at tage livet af de to piger? Jeg kan ikke forstå det.«

 1. Jan 12. januar 2019 / 17:18

  Løkke skal holde sig væk fra begravelsen! Han var selv nede i Marrakesh i Marrokko få uger før, tæt på hvor det skete, og skrev en erklæring(UN Global Compact for Migration eller Marrakesh II), der vil åbne døren for en islamisk indvandring ind i Danmark.

  Like

 2. En rigtig dansker 12. januar 2019 / 19:43

  LLR: “Jeg kan ikke forstå det..”. Jo, han forstår det ganske udemærket.
  Men han er globalist og vil ikke anerkende problemet. Han vil bestemt ikke have at
  den danske befolkning er klar over det.

  Acts17Apologetics på youtube forklarer det simpelt:

  Like

 3. M.S. Carstens 12. januar 2019 / 23:35

  Det er direkte HARMDIRRENDE, gang på gang at erfare, at Lars Løkke Landsforræder IKKE VIL fatte/handle efter, at den direkte årsag til alle de bestialske udgydelser vi ser, både herhjemme og i udlandet, hedder ISLAM og SKAL tages hamrende alvorligt OVERALT hvor dens tilhængere befinder sig.
  Hver og e´n af dem er forpligtet, på LIVET, til BOGSTAVTRO at følge Koranen (Fandens voldsmanual), som direkte påbyder dem, på grusomste måde, at nedslagte ALLE vi vantro, HVOR END de finder os! Der er mange der har råbt højt om det siden Glistrups tid, sandhederne er gået op for en pæn stor del af befolkningen og flere og flere begynder at fatte det, men vort land ledes fortsat som om, at vor statsminister (+regering og HELE folketinget) er ramt af retarderet analfabetisme og samtid befinder sig i en, ikke medicineret, psykopatisk tilstand.
  Han/De er dog nærværende nok, til at hytte sit og sætte juridisk gyldige underskrifter^ og derfor skal han /de også, hver især, stå til fuld personligt ansvar, for hver en bloddråbe der måtte flyde fra en etnisk dansker, forårsaget af en, der, i aldrig så ringe en målestok, er positiv over for den islamiske tro!

  ^: hvilket udelukker min hypotetiske diagnose.

  Like

 4. J morgan 13. januar 2019 / 09:44

  Fadbamsen har valgt at lukke øjnene. Det bliver han nød til aht. de løgne hele det internationale samarbejde fungere på. Hele tårnet vil falde sammen den dag han anerkender islam som problemet. Derfor skal Fadbamsen holde fast i den overbevisning (løgn) som han har.

  Like

 5. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 13. januar 2019 / 17:16

  Hvad er det dog I har gjort…

  “Løkke” er i kategorien “I”.

  Der er givetvis ganske mange politikere, og andre, der har været med til at fremme immigrationen til Europa de sidste 45 år, der ville ønske – at denne bog aldrig var blevet udgivet.
  Hvorfor?

  Fordi de har svigtet Europa på skammeligste vis.

  Den politiske klase m.fl. i Europa har nemlig intet lært af historien. Europa har jo to gange tidligere slået en muslimsk invasion tilbage på sit kontinent.
  Men denne gang ser invasionen ud til at lykkes.
  For europæerne hjælper nemlig selv godt til i processen og betaler endda enorme summer til de indtrængende for at fremme islamiseringen af Europa.

  År: 732
  Slaget v/Tours forhindrede udbredelsen af islam i Europa.

  År: 1683
  Det Osmaniske Rige forsøgte at underlægge sig Europa. Men det forhindrede et samarbejde mellem europæiske hære.

  År: 1974 og fremefter
  ”Den tidligere algeriske præsident Houaro Boumedienne sagde i FN`s generalforsamling:
  ”En dag vil millioner af mænd forlade denne planets sydlige halvkugle for at trænge ind i den nordlige. Men ikke som venner. For de vil trænge ind for at erobre, og de vil erobre ved at befolke den med deres børn. Sejr vil komme til os fra vore kvinders livmodere.” (citat fra bogen)

  Såkaldte gæstearbejdere var allerede begyndt at ankomme i stort antal få år efter afslutningen på 2. Verdenskrig. Men dem forventede de politiske ledere ville rejse hjem på et tidspunkt, når der ikke længere var brug for deres arbejdskraft. Men de blev her. Og ydermere hentede de deres familier til Europa i stort antal. Mange fik aldrig fodfæste på arbejdsmarkedet og blev en økonomisk belastning.

  Meningsmålinger om masseimmigrationen har gennem en længere årrække vist en tiltagende bekymring i den europæiske befolkning.

  Et gennemgående modtræk fra en række europæiske lande (herunder Danmark) har bl.a. været, at myndighederne (og de politisk korrekte) samt store dele af medierne har gjort ganske meget for at skjule de åbenlyse negative konsekvenser.

  Men det er blevet vanskeligere og vanskeligere selv om ganske mange har fået ødelagt deres karrierer v/at påpege dem.

  I 1984 påpegede en skoleleder v/navn Ray Honeyford i Bradford det uhensigtsmæssige i de tiltagende parallelle liv i samfundet.
  Et stort antal elever i hans skole var børn af immigrationsforældre.
  Han nævnte i en artikel det uhensigtsmæssige i at muslimske fædre ikke tillod at deres døtre at deltage fx i danse undervisning og sport, og at de sendte deres børn til Pakistan og foretog andre kulturelle praksisser i undervisningsperioden, hvilket myndighederne var beviste om, men vendte det blinde øje til.
  Den muslimske borgmester i Bradford krævede og fik skolederen fyret med ”kulturchauvinisme som begrundelse.
  I 1993 blev chefredaktøren fyret for den svenske avis Expressen ved at skrive en artikel, på baggrund af en undersøgelse, som viste – at 67% af svenskerne ønskede, at migranterne skulle vende tilbage til deres oprindelseslande.
  Mon ikke andre chefredaktører forstod det vink og det kan måske forklare, hvorfor svenske medier har været ganske tilbageholdende med negative oplysninger specifikt om migranter?

  I 2002 påpegede en venstreorienteret professor i Holland væksten i parallelsamfund. Og da han ovenikøbet stiftede sit eget parti, forsøgte hans modstandere at dæmonisere ham.
  ”De sagde, at han var racist.
  De sagde han var Hitler.
  Hans mere moderate modstandere sammenlignede ham kun med Mussolini”. (citat fra bogen)
  En uge før valget blev han skudt.

  Fra 1997 til 2004 fejlvurderede immigrationsvenlige engelske politikere på 5 år antallet af ankomne til Storbritannien på næsten 1 million.
  I 2010 var den årlige tilstrømning blevet så voldsom, at den konservative engelske regering lovede ”straks opbremsning”.
  Fem år efter viste resultatet imidlertid en fortsat foruroligende stigning i antallet.

  I Østrig forudses den demografiske udvikling at blive, at flertallet af personer under 15 år vil være muslimer omkring 2050.

  2014:
  Anmeldte voldtægter i Sverige:
  I 1975 blev der anmeldt 421 voldtægter. I 2014 var tallet 6.620. Det højeste antal pr. indbygger i noget land i verden efter Lesotho.
  Nytårsovergreb i Tyskland og overgreb v/musik festivaller i Sverige blev forsøgt mørklagt af politiet og svenske medier, men blev afsløret af et antal web-magasiner og blogs´ arbejder. Så måtte medierne begynde at skrive lidt om det.

  I 2015 åbnede den tyske kansler Europa for endnu flere, men også for de mange, der allerede var i Europa illegalt.

  I 2016 blev der publiceret en undersøgelse, der talte sit tydelige sprog om den mislykkede integration: 90% af 17-18-årige gymnasieelever i de overvejende muslimske områder i Molenbeek og Schaerbeek tilkendegav, at kalde mennesker, der begår vold og terror for helte.

  Hvad kan en regering gøre, når den først er blevet klar over, at dens politik har så voldsomme konsekvenser?
  Dette gives der også svar på i Europas undergang.

  Det er en fremragende bog, der på det varmeste kan anbefales.
  Ikke mindst til den politiske klasse.

  For hvad er det dog I har gjort?

  Det bliver uddybet på fornemste vis på de 378 sider selve bogen omfatter og understøttet af en omfattende dokumentation.

  Like

 6. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 13. januar 2019 / 17:18

  Min omtale af “Bogen” – er den danske udgave af “Europas undergang skrevet af Douglas Murray (2018)

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s