30.000 mellemøstlige personer har fået opholdstilladelse siden 2015: DF taler om kontrol med udrejsende

https://berlingske.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_x_large/image/4/47494/19342991-thulesen-dahl-finanslov-2018.jpg

Som tidligere beskrevet er der blevet givet opholdstilladelse til 30.158 personer fra Mellemøsten plus Pakistan, siden statsminister Lars Løkke Rasmussen kom til magten den 28. juni 2015.

Dansk Folkeparti er det største parti i blå blok og har været trofast støtteparti for Lars Løkke, mens de 30.000 mellemøstlige personer har fået opholdstilladelse. Derfor virker det noget grotesk, når DF bruger tid og energi på at tale om kontrol med udrejsende på grænsen til Tyskland. Det er trafikken ind i Danmark, der er langt det største problem.

DF burde selvfølgelig starte med at kræve en annullering af de 30.000 opholdstilladelser. Men det har partiet ingen planer om. Man vil jo gerne i regering med Lars Løkke.

4 thoughts on “30.000 mellemøstlige personer har fået opholdstilladelse siden 2015: DF taler om kontrol med udrejsende

 1. Henning Jensen 17. januar 2019 / 14:35

  Jeg undrer mig såre over, at der ikke har sneget sig blot en enkelt begavet person ind i Folketinget. Rent statistisk er det lidt mistænkeligt, at så mange ubetydeligheder, alle med den samme mening og det samme mål, bliver valgt ind igen og igen.
  Er der ligefrem skjulte regler om, at der ude i partiforeningerne kun må opstilles de ringeste og de mest ensartede?

  Der må sættes et eller andet i gang for at oplyse familien Danmark om politikernes svigt.
  Det er jo fantastisk at en som Rasmus Paludan missionerer rundt om i landets ghettoer. Men jeg savner at nogen begynder at gøre det i de hvides enklaver, og i de danske villakvarterer, og i de små landsbyer. Der er derude at borgerne skal gøres opmærksom på politikernes svigefulde adfærd og handlinger, og hvor der skal forsøges at flytte stemmer.

  Situationen er lige nu denne, at hvis man ikke ved det kommende valg stemmer på den yderste venstrefløj, eller den yderste højrefløj, så bør man enten stemme blank eller være sofavælger.

  Liked by 1 person

  • M.S. Carstens 17. januar 2019 / 22:15

   Det er hammer svært at få mobiliseret demoer/protester, der virkelig ikke kan overses, når det gælder slige temaer. Paludan står ofte, nærmest, alene, den heltemodige mand og SIAD får samlet 20-25 demonstranter ved deres demonstrationer foran Kjærshovedgård.

   Jeg har de seneste dage haft nogle følehorn ude blandt ligesindede. Dels med opfordringer til at møde op og VISE sig i modstanden og dels til at samle sig om fælles fortrædeligheder. Det har været en noget tam oplevelse. De fleste som råber op på nettet, var larmende tavse.
   Derudover var undskyldningerne f.eks. “Jeg skal nok i sommerhus den weekend”, “Jeg boykotter flere firmaers produkter, det kan vel også gøre det”, “ja, men jeg kender jo ingen af dem” “Det er kvindernes skyld”, “Det nytter jo ikke noget, se hvor få der kommer” “Det bliver jo alligevel negativt omtalt i medierne”. Kun en undskyldning fandt jeg okay: “Jeg er med, med mindre datoen falder sammen med min datterens bryllup”

   Det virker som om, at al mandsmod og kampgejst fra tidligere kriser er feset ud af danskernes bevidsthed og som om, at man FORVENTER, at andre gør arbejdet og tilrettelægger det individuelt efter hver enkeltes bekvemmeligheds-behov.

   Det med, at sprede information i postkasserne er en god ide. Det kan de fleste endog passe ind, helt uafhængig af andre og det det koster vel kun 1kr. for en A4-kopi med info, til hver postkasse. Dermed kan indsatsen tillige tilpasses ens økonomiske formåen, så hvorfor vente på, at andre begynder?

   Like

 2. Jan 18. januar 2019 / 21:06

  Der mangler rigtig mænd i landet, der kan lede og gå mod strømmen. De fleste mænd i norden er blevet feminiseret. Har i hørt om toxic masculinity – et nyt destruktivt budskab fra venstrefløjen?

  Like

 3. Bjarne Holm 21. januar 2019 / 22:34

  Human Farming kræver konstant vækst. De folkevalgte siger et og gør noget andet.
  Same shit i USA – det vrimler med “uregistrerede” mexicanere.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s