Socialdemokratiets politik: Mangel på arbejdskraft + lavere pensionsalder = Mere indvandring

mette_frederiksen_birger_storm

Socialdemokratiet påstår, at de vil indføre differentieret pension. Nedslidte arbejdere skal kunne gå tidligere på pension end for eksempel læger.

Men det pensionsforslag vil give mindre arbejdskraft. I september udtalte Socialdemokratiet faktisk, at der er mangel på ledige hænder i Danmark. Partiet vil derfor åbne for mere udenlandsk arbejdskraft.

Mette Frederiksen og co. ønsker mere indvandring fra sydeuropæiske lande, men de vil ikke til Danmark. Og hvem bliver det så, som bliver hentet til landet?

Socialdemokratiets politik er under alle omstændigheder følgende: Mangel på arbejdskraft + lavere pensionsalder = Mere indvandring

2 thoughts on “Socialdemokratiets politik: Mangel på arbejdskraft + lavere pensionsalder = Mere indvandring

 1. Ivan Dybdal 30. januar 2019 / 08:38

  Det er klassisk stemmekøb. Man har til lejligheden (det kommende folketinsvalg 🙂 valgt at betale millioner af kroner til en gruppe tidligere kernevælgere – der forlod partiet og gik til DF – for at vende tilbage.

  Like

 2. M.S. Carstens 30. januar 2019 / 14:41

  Her er vad der kan gøres for BÅDE at give danskerne en anstændig pensionsalder OG tilgodese arbejdsmarkedets “mangel på arbejdskraft”:

  Såfremt vi fik sendt alle Fandens tilbedere UD AF VORT LAND, kunne vi ikke blot spare de officielle MINIMUM netto 36 milliarder om året, men dertil sikkert det dobbelte, alene i udgifter til de nyttige idioters løn/honorerer i de skattebetalte godhedsprojekter. Der ville så tillige blive så mange ledige arbejdsparate, at industrien ikke mere kan påberåbe sig mangel på arbejdskraft.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s