DF: Vi terrorsikrer Christiansborg Slotsplads pga. Breivik

pk

Pia Kjærsgaard, tidligere formand for Dansk Folkeparti, er nu Folketingets formand. Hun har i dag indviet den nyrenoverede Christiansborg Slotsplads. Ritzau skriver følgende:

85 granitkugler med en diameter på 113 centimeter. En vægt på cirka 1,7 ton per kugle. De er nu med til at terrorsikre Christiansborg Slotsplads.
Helt konkret er slotspladsen dermed blevet sikret mod kørende terrorister.

Onsdag blev den nyrenoverede slotsplads officielt indviet. Folketingets formand, Pia Kjærsgaard (DF), holdt tale ved indvielsen.

Det var tilbage i 2011, at Folketinget og Slots- og Kulturstyrelsen besluttede, at der skulle etableres en fysisk sikring rundt om hele Christiansborg.

– Baggrunden var den triste udvikling i Europa med trusler mod offentlige bygninger og selvfølgelig det frygtelige terrorangreb i Norge, der blev indledt med en bombesprængning i Oslos regeringskvarter, siger Kjærsgaard.

Hun henviser til Anders Breivik. Den 22. juli 2011 kørte han direkte hen til facaden af regeringsbygningen i Oslo og parkerede sin bil med sprængstoffer.

– To år efter var det slut med biltrafik gennem Rigsdagsgården. Der blev sat stålpullerter op og lagt en halvcirkel af rå granitsten rundt om slotspladsen. Et vittigt hoved mente, det lignede et meteornedslag fra det ydre rum, siger Kjærsgaard.

Min kommentar:

Ifølge DF er det altså pga. Anders Breivik, at Christiansborg Slotsplads er blevet terrorsikret med 85 granitkugler. Og her gik jeg og troede, at det havde noget at gøre islam…

4 thoughts on “DF: Vi terrorsikrer Christiansborg Slotsplads pga. Breivik

 1. Steen Skjoldan Petersen 30. januar 2019 / 17:37

  I bedes have medlidenhed med de offentlige ansatte og politikerne, de er på offentlig overførsel og er sikret med høje pensioner og har dermed IKKE kontakt til virkeligheden og de burde forhindres i at udtale sig, da de er dybt kriminelle alle sammen og på offentlig overførsels indkomst.
  Steen Skjoldan Petersen
  Danmark.

  Like

 2. Jørgen larsen 30. januar 2019 / 17:51

  Vor herre berares. Jeg er ved og få kvalme, skidt med hvad du tror, idet ene tilfælde,hold op hvor i køre rundt idet, det er kun for du har nu slået en kolbøtte ,hvad mo vor kære Glistrup vil sig til nu, jeg er rystet over det og jeg ikke rasist det det hele handler om er skal Danmark være islam som land,der er nu ca 200 mosker i dk,og i landets grundlov står der det ved vi at islam er ikke for dk,jeg er klar jeg bliver,hadet af nogen,men jeg ikke spor mod de muslimersom lever i fred med deres tro,og passer deres job, men desværre er det sådan at der utroligt mange uheldige elementer forbundet med ideologien islam hvorfor nævner i næsten ikke alle de stakkels kvinder der bliver ned gjort og voldtaget, nu er i også begyndt og favorisere dem, ved og føre sådan noget frem som breiwik, det er jo ikke mange af den slags, jeg kender ikke DF mere ,og det er der mange andre der heller ikke gør, men jeg ved godt når man er kommet i godt selskab ,hmm ,så glemmer man hvor man kommer fra, og nu er i også ved og gå med til og fjerne ytringsfriheden., ved og godkende Lars,s migrant pakke, jeg skammer mig over jer vh,jørgen larsen .gad vide om jeg nu får livstid, som ,Peter Madsen

  Like

 3. Lee 31. januar 2019 / 01:43

  Den naive indstilling i danmark har taget over mange danskere fremtid! i ved slet ikke hvad der kommer til at ske? jeres fremtid ser ikke lyst ud pga af “udulige politikere” V R S SF A

  Like

 4. Knud Madsen 31. januar 2019 / 12:58

  Der tabte jeg så lige det sidste for DF. Sikke noget fordømt pis at fyre af, det med Breivik. Hvor mange har der været af hans slags???
  Den kunne du have tacklet bedre Pia.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s