Assens Kommune sparer fire millioner på, at de ældre kun får gjort rent hver femte uge: Bruger 34 millioner på kultur

ssa
Borgmesteren i Assens Kommune, Søren Steen Andersen (V).

Byrådet i Assens Kommune sparer fire millioner kroner ved at skære i ældreplejen. Det betyder blandt andet, at den 90-årige Esther Madsen nu kun får gjort rent hver femte uge.

De ældre i Assens Kommune får desuden længere imellem hjælp til toiletbesøg og rengøring. Samtidig har byrådet valgt at sløjfe gulvvask. I stedet kan borgere op til fem gange i ugen få tørret spild fra gulv og andre flader.
Besparelserne er vedtaget af et flertal bestående af Venstre, Konservative, Radikale og SF.

Borgmesteren i Assens hedder Søren Steen Andersen og er fra Venstre. Han påstår, at man ikke kan finde pengene andre steder. Sandheden er imidlertid, at Venstre-kommunen bruger hele 34 millioner kroner på kultur om året:

kultur

Tallene kan findes her på side 76-77.

Assens Kommune sparer altså fire millioner kroner om året på, at de ældre kun får gjort rent hver femte uge. Samtidig bruger man årligt seks millioner på Assens Musikskole og ni millioner på »andre kulturelle aktiviteter«.

Det indlysende ville jo være at spare på musikskolen og dermed sikre, at de ældre fik en værdig behandling. Men Venstre i Assens har tydeligvis en anden prioritering.

9 thoughts on “Assens Kommune sparer fire millioner på, at de ældre kun får gjort rent hver femte uge: Bruger 34 millioner på kultur

 1. Ruth Nydam 12. februar 2019 / 09:08

  Det er helt rigtigt At Assens kommune er er skamplet på Danmarkskortet Men det med de mange penge Assens bruger på kultur kan vel på en eller anden måde sammenlignes med At vi i Nyborg Kommune bruger 4,6 procent på turisme Vi er den næst dyreste kommune i Danmark kun overgået af Billund Kommune Så i Nyborg kommune ved vi godt hvad ødselhed betyder

  Like

  • jan nielsen 12. februar 2019 / 13:50

   det er ikke løgn hvad Klaus riskær siger , vi kan ligså godt snakke med en sæk cement . Politikerne er så højt hævet ovet alm borger . politikerne byrden er den dyreste byrde vi har i danmark .

   Like

   • Ellis Frederiksen 13. februar 2019 / 16:08

    Føj for et pampervælde, Har Borgmesteren ikke skam i livet????

    Like

 2. Otto Rasmussen 12. februar 2019 / 10:44

  Der er mange kommuner der sparer de forkerte steder

  Like

 3. O. Ravn 12. februar 2019 / 12:54

  Er det ikke på tide at kikke på bibliotekerne, det virker som hellige køer fra en anden tid, hvor der ikke var internet i alle hjem.

  Like

 4. Mia 12. februar 2019 / 13:54

  Er det noget at være stolt af.? Hvordan vil de have det hvis de kun måtte gøre rent hver 5 uge selv hjemme ved dem. Vil de kunne leve med det,øhhh nej det tror jeg så ikke lige at de vil kunne

  Like

 5. Anonym 12. februar 2019 / 18:32

  Søren Steen Andersen skam dig det er de ældre der har skabt det Danmark vi har i dag nu er du igang med at ødelægge det uha uha

  Like

 6. Hans Møller 12. februar 2019 / 19:05

  Gad vide om han også nøjes med rengøring vær 5 uge, hvad med om borgmesteren satte sin løn ned med 500,000 om året i stedet for op

  Like

 7. Mike Pedersen 13. februar 2019 / 09:49

  Tænk engang, at det er blevet sådan, at det er blevet vigtigere at profilere kommunerne med kultur, fremfor at være kommuner, hvor der bliver taget vare på derew beboere, og risikere at fremstå som ordentlige mennesker.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s