Dansk erhvervsliv: Vi skal beholde de muslimske migranter i Danmark

iss
På ISS’s hjemmeside bruges en tørklædebærende muslim som reklamesøjle.

Mediet Mandag Morgen spreder falske nyheder. Man påstår, at 8.700 »flygtninge«, der er ansat på danske arbejdspladser, er på nippet til at blive sendt hjem. Ifølge Mandag Morgen skyldes det paradigmeskiftet i udlændingepolitikken, der er tæt på at blive vedtaget i Folketinget.

Det er imidlertid løgn. Som jeg tidligere har beskrevet, er paradigmeskiftet ren fup. Der indføres ikke noget asylstop, og ingen »flygtninge« bliver sendt hjem. Konventionerne skal nemlig stadig overholdes til punkt og prikke.

Opskræmte arbejdsgivere

Mandag Morgens falske påstande har ikke desto mindre opskræmt en række arbejdsgivere. De frygter nu, at de mister 8.700 ansatte med flygtningebaggrund, der hovedsageligt kommer fra muslimske lande.

Et eksempel er ISS Danmark, hvor halvdelen af de ansatte har en anden etnisk baggrund end dansk.
»Vi har en vækstagenda, og vi ser, at mangel på arbejdskraft kommer til at ramme os», siger Lotte Hjortlund Andersen, direktør for “people & culture” hos ISS Danmark.

Dansk erhvervsliv vil altså beholde de muslimske migranter i Danmark. Det får de desværre lov til, fordi regeringen, Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet er enige om at overholde samtlige konventioner.

2 thoughts on “Dansk erhvervsliv: Vi skal beholde de muslimske migranter i Danmark

 1. M.S. Carstens 19. februar 2019 / 17:01

  Ja, fuphistorierne vrimler, som overfyldte myretuer, når det handler om grænseoverløbere fra ikkevestlige lande, der iflg. Dublin-konventionen opholder sig i Danmark under falske forudsætninger.

  Og hvis de er så vigtige for DA/DI, hvorfor er der så så mange af dem der IKKE er i arbejde? Og endnu flere hvis vi tæller dem med, som er i tilskudsarbejde? Alle de her nævnte, var ALENE ønsket af DA/DI + indvandringsindustrien, men det er nu menige skatteborger, der løbende skal betale for de frasorterede + deres mange efterkommere og lide mangt og meget på mange andre parametre!

  Hvis de nævnte organisationer vil have udefrakommende arbejdskraft, bør de selv hente dem og BORGE for dem mens de er her, BÅDE retsligt og økonomisk.
  Hvis det blev indført, så kunne det godt være, at organisationernes medlemmer hellere ville give en lidt højere løn/bedre arbejdsforhold for etnisk danske arbejdere.
  Og hvis de fortsat insisterer på, at have en arbejdsreserve på xhundredetusinde/stort udvalg, kan jeg berolige dem med, at, der efter en grundig udvisning af dem som er her, under falske forudsætninger, bliver et ganske interessant udbud af arbejdsparate fra indvandringsindustrien.

  Liked by 1 person

 2. Allan Gorm Larsen. 5. marts 2019 / 20:52

  Hvad med at ansætte de mange arbejdsløse danskere?.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s