Løkke: Vi er nødt til at interessere os for de arabiske lande. De er jo vores naboer.

https://ksdha.files.wordpress.com/2018/06/18106331-belgium-eu-summit.jpg

Søndag eftermiddag ankom statsminister Lars Løkke Rasmussen til den egyptiske badeby Sharm El Sheikh.
EU-lederne mødes for første gang med deres modparter i Den Arabiske Liga – en sammenslutning af 22 arabiske lande – for blandt andet at diskutere øget samarbejde og migration. Det skriver tv2.dk.

Omkring en tredjedel af de 144.166 migranter, der i 2018 kom til EU, kom fra landene i Den Arabiske Liga. Angående migration udtalte Lars Løkke:

Det er uomgængeligt, at vi er nødt til at interessere os for denne del af verden, som jo er vores naboer. Hvis vi skal passe på Danmark, handler det om at føre udlændingepolitik derhjemme, men det handler også om at basere sig i denne her del af verden.

Min kommentar:

Nej, de arabiske lande er selvfølgelig ikke Danmarks naboer. Med ordet »vi« mener Lars Løkke ikke danskerne, men derimod EU. Så langt ude på skråplanet befinder statsministeren sig.

Hvis Lars Løkke virkelig var bekymret for migrationen, så kunne han f.eks. have undladt at tilslutte Danmark til FN’s migrationspagt, der vil bevirke flere migranter i Danmark. Men så var »vi« jo blevet sure. Altså EU. Og det går virkelig ikke.

4 thoughts on “Løkke: Vi er nødt til at interessere os for de arabiske lande. De er jo vores naboer.

 1. wenzel Herrmann 24. februar 2019 / 19:51

  Der er et hav og en halv verdensdel mellem Danmark og Arabien. Det er ikke naboer.

  Liked by 1 person

 2. Kevin Pedersen 24. februar 2019 / 21:12

  Vi skal ikke have muslimer ind i landet de har samme agenda og ideologi som Hitler men folk er for naive og blinde til at se det… og alt dårligt omkring muslimer bliver cencureret
  Især vores landsforræderiske lille inkompetente statsminister

  Liked by 1 person

 3. M.S. Carstens 24. februar 2019 / 22:57

  Lars løkke Landsforræder har travlt, med at føre sig frem ude i de fjerne lande, der har islam (Fandens Religion) i højsæde. Hvad han åbenbart endnu ikke har fået ind på lystavlen, i hans realitets-resistente opfattelsesevne, er (som alle de andre EUforiske), at når man i arabiske/islamiske stater (og ikke mindst FN) taler, tales der HELT i indforståelse til teksterne i Koranen, mens EU-/vestlige ledere fortsat tror, at der tales ud fra en fælles forståelse af teksterne.
  “Vore naboer” lyder flot, syntes Lars Løkke Landsforræder, men kender man bare lidt til islam, bør man vide, at de højest sandsynligt fortolker “nabo”, som “klanen ved siden af, der krænker min”. Sligt bliver ikke ført ind i teksterne, men islam KAN OG MÅ IKKE fortolke det anderledes og de er forpligtet på livet, til at handle derefter.
  Men Lille Lars Landsforræder skriver gerne under, for det fremmer både hans egocentriske planer og EUs/Merkels klamhemmelige planer, om at gennemføre Hitlers planer med nazismen, men nu med islamismen som kampvåben.
  Lars Løkke Landsforræder burde UMYNDIGGØRES med tilbagevirkende kraft for hver en underskrift han har sat på vegne af det danske folk!

  Like

 4. Allan Gorm Larsen. 5. marts 2019 / 20:21

  Prøv lige at læse “Barcelona erklæringen”, så får vi svar på, hvor farlig en kurs EU er på vej til at tage. Den fortæller alt!!.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s