Folkepensionist får syv kroner mere om måneden: Tak for ingenting, Tulle!

https://bt.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_1240/image/108/1086831/19376140-kristian-thulesen-dahl.jpg

En folkepensionist, der gerne vil forblive anonym, har skrevet følgende på Facebook:

Sidste nat var næsten ikke til at holde ud. Lå søvnløs af bare spekulationer. Havde læst i avisen, at jeg i dag ville modtage brev i min digitale postkasse angående en stigning i folkepensionen.

Tulle har jo fortalt vidt og bredt om sin bekymring for os pensionister, så forventningerne var store. Har siddet hele dagen og ventet på at brevet dumpede ind, og endelig kom det. Med rystende hænder fik jeg skaffet mig adgang til min postkasse, og der stod det så. Lige op i mit måbende ansigt!

Min månedige folkepension er steget med 12, skriver tolv kroner. Så beholder de 5 kroner, skriver fem kroner i skat, og tilbage er så 7, skriver syv kroner. Det var godt nok noget af en overraskelse. Nu skal jeg så formentlig have flere søvnløse nætter med spekulationer over, hvad jeg skal gøre af alle de penge.

Men en stor tak til dig, Tulle, for ingenting.

5 thoughts on “Folkepensionist får syv kroner mere om måneden: Tak for ingenting, Tulle!

 1. M.S. Carstens 28. februar 2019 / 00:22

  DF kan jo ikke give i både pose og sæk, når de samtid holder døren åben for Lars Løkke Landsforræders skriftlige lovning, i Marokko dec. 2018, på gratis dansk forsørgelse for x millioner på vandring, med KOranen, som ypperste livspligt.
  Man må, sarkastisk, sige, at DF handler med rettidig omhu.

  Like

 2. Bernd Meissner 4. marts 2019 / 18:15

  Tulle, du er blevet en lige så stor forrædder af Danske borgere som Lars Ulykke. Nu ved jeg hvor mit kryds skal sættes ved kommende valg Ikke DF. Du har svigtet os pensionister.

  Like

 3. Johannes Juhl 4. marts 2019 / 18:40

  DF = Dansk Forræderparti
  Byt DF med NB husk det næste gang
  Stem NB næste gang det gør jeg, nu må nok være nok Tulle/Lykke drengengen tør og turde jo ikke tage ansvar
  Godt nok fik jeg 11 kr efter skat eller 18 kr mere før skat
  Så er bare ? hvad kan man købe for 11 kr? Eller mon man kan investere dem? For til en ferie rækker de ikke langt
  Samtidig ser man at man bare kan tage over 200 mill kr uden opsyn det er da en hån mod alle os pensionister som har betalt vores skat hver md gennem et helt arbejdsliv

  Like

 4. Allan Gorm Larsen. 5. marts 2019 / 20:12

  Jeg vil ikke ligefrem sige at det har givet mig søvnløse nætter, men jeg er noget skuffet over resultatet.
  Efter et langt slidsomt arbejdsliv vil det nok være på sin plads med et større “hop” end de 7 kr. mere, men så er der jo ikke råd til at “fodre” migranterne så godt af, som der kræves.
  Det samme gælder de top skatte lettelser som bl.a. Liberal Alliance gerne ser. Nej, så hellere spise pensionisterne af med” smulerne” fra “de riges “bord”. Rød, eller blå er et fedt!.

  Like

 5. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 23. maj 2019 / 18:53

  Et gigantisk svigt
  Folkepensionister har mistet knap 8.000 årligt før skat. Førtidspensionister godt 9.500 årligt før skat (iflg. Faglige Seniorer).
  Der har været Venstreledede regeringer med støtte af DF i godt 80% af tiden siden folketingsvalget i 2001. Så der har lige som om været tid nok til at få ændret forholdene.
  Skulle man være i tvivl om, det gigantiske svigt DF er medansvarlig for kan man jo blot forholde sig til følgende 14 spørgsmål:

  Nr. 1 af dem alle:
  – hvorfor har antallet af ikke vestlige kvinder uden for arbejdsmarkedet fået lov til at vokse og vokse. I 2009 var der fx 65.000. I 2018 er tallet 80.000. Og foruroligende mange har “fået lov til”, at tilrettelægge en tilværelse i Danmark baseret på (livslang) offentlig forsørgelse!
  
Nr. 2 af dem alle: – hvorfor er der fortsat med omkostningstunge integrationsprojekter, når forskellige regeringer siden 1999 har gennemført 21, og ikke ét eneste er lykkedes. Tværtimod. Samtlige har været eklatante fiaskoer. Ikke desto mindre har “Løkke” igangsat IGU/Integrations Grund Uddannelsen, der også allerede har vist sig at blive nr. 22 i den mislykkede kæde af integrationsprojekter. Og så har “Løkke” endda forlænget ordningen til 2022! Hvorfor mon?
  
Nr. 3 af dem alle:
  – hvorfor er der ikke gjort det fornødne til at indfri valgløftet – “straks opbremsning”. Danmark har fået det modsatte. Men ikke nok med det. Der er kommet flere asylansøgere og familiesammenførte til Danmark på 45 mdr. under “Løkke” og DF, end der gjorde under Helle Thorning-Schmidts regeringsperiode på 45 mdr. Faktisk 7 procent.
  
Nr. 4 af dem alle:
  – hvorfor er 2.835 udviste asylansøgere forsvundet fra Politiet? De skal jo leve af et eller andet fx kriminalitet el. i sorte job, hvis de fortsat er i Danmark.
  
Nr. 5 af dem alle:
  – hvorfor er det kun er 3 ud af 15 grænseovergange (21 passager) til Tyskland, der er bevogtede?
  Nr. 6 af dem alle
  – hvorfor er stigningen i antallet af illegale personer estimeret til 26% – alene det første år grænsekontrollen blev indført? 22.000 personer skal jo leve af et eller andet. Fx kriminalitet el. i sorte job. Begge dele er ødelæggende for den danske samfundsmodel.
  
Nr. 7 af dem alle: – hvorvidt er trygheden blevet højere eller mindre i Danmark?

  Nr. 8 af dem alle:
  – hvorfor er der ikke sat et reelt antal på ”loftet for familiesammenføringer”?
  Nr. 9 af dem alle:
  – hvor mange familiesammenføringer vil de godt 4.000 syrere med midlertidig beskyttelsesstatus medføre, når de kan begynde at søge efter tre års ophold, hvilket vil sige fra efteråret 2018?
  Nr. 10 af dem alle:
  – hvorfor har den tidligere svenske statsminister (Carl Bildt) erkendt – at FN-migrantaftalen ER politisk bindende? Hvad betyder det mon?
  Nr. 11 af dem alle:
  – hvorfor er det vedtaget at gennemføre den 6. omkostningstunge ghettopakke, når de 5 tidligere af slagsen har vist sig at være virkningsløse? (Fortsat lav erhvervsfrekvens blandt beboerne, høj andel i (livslang) offentlig forsørgelse og kriminalitet)
  Nr. 12 af dem alle:
  – spørg ”Løkke” og DF om, hvorfor paradigmeskiftet (som så meget andet på området) kun blev til slag i luften? Det har jo endnu ikke fået nogen effekt.
  Nr. 13 af dem alle:
  – hvorfor koster ikke vestlige indvandrere 33 mia. årligt (og iflg. Finansministeriets prognose vil gøre det årligt de næste 81 år)? Denne alternative form for
  Ulandsbistand svarer jo eksempelvis til, at ca. 1,1 million folkepensionister hver i sær har mistet 30.000 kr. årligt før skat!
  Nr. 14 af dem alle:
  – hvorfor har ikke vestlige indvandrere og deres efterkommere så let ved at få førtidspension sammenlignet med etniske danskere?
  I 1990 havde 2.979 opnået førtidspension. I 2017 var antallet vokset til 31.762.
  En stigning på 966%.
  Til sammenligning er tildelingen af førtidspension til danskere i samme periode faldet med 36% – fra 262.000 til 166.608. PS: For vestlige indvandrere og deres efterkommere er tallet 4.321, der oppebærer førtidspension pr. 2017.
  Husk det, når krydset skal sættes d. 5. juni.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s