Analytiker: Thulesen har gjort Mette Frederiksen stueren i forhold til udlændingepolitikken

https://jyllands-posten.dk/premium/indland/image/9656734/kw2syy/ALTERNATES/h-5_3/fghj

TV 2’s politiske analytiker, Peter Lautrup-Larsen, har nogle interessante betragtninger angående vælgerflugten fra Dansk Folkeparti. Han udtaler, at DF taber vælgere til Nye Borgerliges stramme kurs på udlændingepolitikken. Men hovedårsagen er en anden. Den hedder Mette Frederiksen:

Kristian Thulesen Dahl har gjort Mette Frederiksen stueren overfor sit eget vælgerkorps i forhold til udlændingepolitikken. Hun har rykket til højre, så nu får hun en pæn del af de stemmer, han taber.

Det er ikke nødvendigvis en forkert beslutning i det lange løb, hvis han også vil have sine mandater til at spille en rolle i et nyt folketing med Mette Frederiksen som statsminister. Men det koster bare.

Min kommentar:

Der er ingen tvivl om, at Thulesen Dahl har blåstemplet Mette Frederiksen. Han har sågar sagt, at hun bare kan ringe efter valget, hvis hun bliver statsminister. Så vil DF støtte hende.

Mette Frederiksen burde være DF’s hovedfjende i valgkampen. Det bliver imidlertid ikke tilfældet, fordi DF-formanden er mere interesseret i at spille på to heste. Thulesen Dahl har rent faktisk udtalt, at DF vil være de nye Radikale, der kan støtte både en rød og en blå statsminister alt efter forgodtbefindende.

4 thoughts on “Analytiker: Thulesen har gjort Mette Frederiksen stueren i forhold til udlændingepolitikken

 1. Henning Jensen 30. marts 2019 / 11:13

  Hvad skal landet dog med to socialdemokratiske partier? Hvis man er til rød side, så skal man da selvfølgelig stemme ægte rødt.
  Det falske “socialdemokrati”, som kalder sig Dansk Folkeparti, skal man holde sig langt væk fra. DF har haft fire år med indflydelse, og har i den tid så godt som intet foretaget sig til gavn for Danmark. En ægte fuser…
  DF er et helt overflødigt parti som skal ud af Folketinget.

  Venstre og Konservative har også vist at de heller ikke er til at stole på, og at de blot vil fortsætte den nedadgående spiral. Det skuffer nu ikke så meget, for det har man jo vidst de sidste årtier. Men hvis DF bliver effektivt minimeret ved det kommende valg, så slipper landet forhåbentlig samtidig for flere af Lars Løkkes ødelæggelser.

  Man må nok acceptere at de kommende fire år bliver med en rød regering – men hvad er egentlig forskellen? Begge partier, både Venstre og Socialdemokratiet, er overbevist om at det er klimaet og grønt, der skal satset på – og ikke mindst økonomien, som de rundhåndet deler ud af i valgløfterne,
  Partierne har slet ikke med i deres oplæg til det kommende valg, hvad der er Danmarks egentlige svøbe: alle de fremmede som bliver inviteret til landet i en stor lind strøm, fristet af evig forsørgelse.
  Miljømæssigt har man i øvrigt i Norge gjort en stor opdagelse indenfor området, som alle de frelste MSM’er ikke borer så dybt i. Norske Statkraft har besluttet at standse bygningen af flere vindmøller i Norge. Selskabet har fundet ud af at: “Vindmøller får ikke vinden til å blåse, slik politikere åpenbart tror.”
  Det er jo en opdagelse i Trump’ske dimensioner som burde være forsidestof, og som også burde få danske politikere til at tænke sig om en ekstra gang, selv om “tænke” tydeligvis er en svær disciplin i de kredse.
  https://www.document.no/2019/03/29/et-gront-jordskjelv-statkraft-dropper-utbygging-av-vindkraft-i-norge/

  De kommende fire tabte år under rød regimente skal bruges til at forsøge at samle de blå vælgere, så der igen kan dannes et ægte blåt alternativ.

  Like

  • Anders Bo 30. marts 2019 / 11:32

   Socialakrobaterne har nu siden formiddagen torsdag 03.10.1972 opført sig temmelig socialistisk!

   Like

 2. Anders Bo 30. marts 2019 / 11:30

  Det var nærmere et Kinderæg, selv om det bestemt ikke var for børn.

  Chr1000Dal svigtede FÆLT 3 – TRE – gange i løbet af 2. halvår af 2015, hvilket DF nu uopretteligt betaler for. Dette er ikke rigtigt hverken er Mette Forrædriksens skyld eller ansvar.

  Mette Forrædriksen lavede en 180° kovending – fra socialdemokrat til nationalsocialist – ultimo februar 2018, hvilket ikke rigtigt hverken er Chr1000Dal’s ansvar eller skyld!

  Like

 3. Anders Bo 5. april 2019 / 05:12

  Dét at Chr1000Dal samtidigt har rykket DF mod venstre, har vel også en del at sige…

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s