Somalisk viceborgmester i Aalborg: Stop galningen Paludan. Lokalpolitikere bør kunne lukke deres byer for islamkritikere.

Billedresultat for Nuuradiin S. Hussein
Nuuradiin S. Hussein

OBS: Artiklen er fra 2019.

Nuuradiin S. Hussein er født i Somalia og kom til Danmark som 20-årig. Han er i dag 2. viceborgmester i Aalborg for Socialdemokratiet. Han er desuden SSP-konsulent i Center for Tværfaglig Forebyggelse, hvor han blandt andet skal rådgive unge indvandrere, der er i kontakt med kriminalitet.

Nuuradiin S. Hussein har skrevet følgende på Facebook:

Jeg begriber ikke at sådan en hadprædikant som Rasmus Paludan får lov til at køre friløb med sine krænkelser og misbrug af ytringsfriheden, mens landets politikere står i kø med opfordringer om at ignorere ham – selvsamme politikere stod i kø for at vedtage imamlisten, som skulle forbyde hadprædikanter – hvad er forskellen?

Vi skal sige fra overfor enhver, som undergraver det danske demokrati og sameksistens – STOP den galning før han forårsager større skader for samfundet.
Jeg ville ønske at landets borgmestre og lokalpolitikere kunne få lov til at bestemme, hvem de vil lukke ind i deres byer.

Min kommentar:

Den somaliske viceborgmester i Aalborg vil altså lukke de danske byer for islamkritikere. Jeg vil til gengæld gerne lukke de danske grænser for fundamentalistiske muslimer fra Somalia.

14 thoughts on “Somalisk viceborgmester i Aalborg: Stop galningen Paludan. Lokalpolitikere bør kunne lukke deres byer for islamkritikere.

 1. Maj-Britt Krittenstein 18. april 2019 / 23:26

  Han viser jo tydelig, at han ingen forståelse har for demokrati.. Han bør snarest rejse hjem til Somalia, inden han gør mere skade på Aalborg..Hvem fanden kan finde på at stemme på sådan et fjols?

  Liked by 2 people

  • Torsten K 19. april 2019 / 09:43

   Elementært! Det kan kun være fjolser, der har stemt på fjolset.

   Liked by 1 person

  • HJensenartvig 19. april 2019 / 13:37

   Vi bliver i de mange kommende år helt sikkert velsignet med flere , som har samme mening som denne person. Stakkels danskere.

   Like

  • Gert Klingenberg 5. maj 2020 / 10:42

   Lige præcis andre fjolser, politiske analfabeter!

   Like

  • Gert Klingenberg 5. maj 2020 / 10:45

   Trods sine mange år i Danmark har han desværre stadig ikke fattet, HVAD ytringsfrihed vil sige!

   Like

 2. Henning Jensen 19. april 2019 / 07:41

  Socialdemokrater er jo meget optaget af kvindekvoter.
  Med Nuuradiin Salah Husseins helt u-danske udtalelser får man en mistanke om, at socialdemokratiet også har indført afrikaner-kvoter i partiet? Og gælder her det samme princip som med kvindekvoter, at viden, erfaring og intelligens ingen betydning har for besættelser af hverv i partiet og i det offentlige?

  Da Nuuradiin Salah Hussein har fået møvet sig ind forskellige steder, så er han en af de meget u-danske der bør følges.
  https://www.proff.dk/rolle/salah-nuuradiin-hussein/-/3048857/

  Liked by 1 person

 3. Nick K 19. april 2019 / 09:41

  Du har neo facistisk tankegang og hvad fanden laver du i dansk politik???? Paludan får det der ulmer at poppe op til overfladen, før tid. Det gælder folk som dig, med dine ekstreme holdninger og Islam er en fatal katastrofe for menneskeheden, og beviser dukker op hver eneste dag.

  Liked by 1 person

 4. Danielle 19. april 2019 / 12:19

  Blåøjede/mindrebemidlede “skolebørn”,ingen erhvervsetfaring,falleret jurist.Det er sådanne personer der er med til at udradere Dansk Demokrati,med hjælp fra EU,og ikkevestlige fanatikere.🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

  Like

  • Torsten K 19. april 2019 / 13:56

   Og mens ødelæggelsen af landet pågår vender vi alle den anden kind til og venter på et mirakel.

   Like

  • Schmidt 21. april 2019 / 23:52

   Nuuradiin hvor er din kritik hende at de muslimer der fik love til at demonstrere i Københavns gader Langfredag som er de kristen store helligdag, hvor muslimerne truer med at der vil ske det samme i Danmark som i new Zealand hvis ikke Paludan bliver stoppet, som jeg ser det må kristen ikke tale ondt om islam, men islam må gerne true kristendommen. Så før du kræver at Palundan ikke må demonstrere, skulle du feje foran den muslimske dør først. Palundan uanset om man syntes om hvad han siger og gør har han ret til det da dette er et frit land. Så Palundan ødelægger ikke Danmark vi ryster bare på hoveder af ham, det sammen kan man ikke sige om islam de laver hærværk brænder biler af osv.

   Like

 5. Bent Thougaard 19. april 2019 / 17:10

  Hvad bilder han sig ind ? Nu viser han sit virkelige fjæs. Demokrati og ytringsfrihed er for ham en by i Rusland. Selvfølgelig må man kritisere Islam. Hvis ikke han kan acceptere det, hører han ikke hjemme i hverken byråd eller i Danmark. Ud med ham.

  Like

 6. Carsten 20. april 2019 / 18:56

  Nuuradiin vil blokere for kritikere og dermed begrænse ytringsfriheden, hvad bliver så det næste? kritikere af rød blok??

  Jeg er ikke enig med Rasmus Paludan’s måde at føre politik, men de reaktioner han får frem bevidner at der skal ske noget drastisk for at redde vores land.

  Nuuradiin bør træde tilbage på baggrund af hans udtalelse.

  Like

 7. RUTH AKSSKJOLD 21. april 2019 / 19:14

  Send ham og alle de andre hjem hvor de kom fra NU

  Like

 8. Jørn Mølholt 2. maj 2020 / 13:50

  Du må da ikke være rigtig klog, så har demokratiet da spillet fallit, nej muslimer må bare vænne sig til at de ikke altid kan få deres vilje, og hvis de ikke kan indordne sig efter danske forhold må de bare forlade Danmark, tror også at det ville være det bedste for alle

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s