Pernille Vermund: Journalisterne har mere sympati med de kriminelle udlændinge end med de danske ofre

Pernille.Vermund

Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund, skriver følgende på Facebook:

Man skulle næsten tro, at journalisterne følte et større fællesskab med kriminelle udlændinge end med ofrene, når de i flæng forsimpler debatten om udvisning af kriminelle udlændinge til at handle om cykeltyverier og bland-selv slik.

Andelen af indvandrere og efterkommere fra ikke vestlige lande, som har en dom for kriminalitet, er steget.
Hver anden voldtægtsdømt er indvandrer eller efterkommer.
10 ud af 12 overfaldsvoldtægter begås af indvandrere eller efterkommere.

Mere end halvdelen af alle mænd født i 1987 med oprindelse i Somalia, Libanon, Syrien, Jordan, Uganda og de øvrige afrikanske lande syd for Sahara har en dom for overtrædelse af straffeloven.
Det samme har knap halvdelen af mænd fra samme årgang med oprindelse i Iran, Irak og Marokko.
Og halvdelen af de indsatte i danske fængsler har udenlandsk baggrund – hver fjerde er udenlandsk statsborger.

Det er fakta, som er let tilgængelig for enhver, der ønsker at debattere på et oplyst grundlag.
Og det er frem for alt fakta, som klart viser, at politikerne svigter fatalt, når de ikke griber fat om nældens rod og løser problemerne fra bunden.

Nye Borgerlige vil ikke have kriminelle udlændinge i Danmark. Vi vil ikke stiltiende acceptere, at politikernes svigt uge efter uge koster nye ofre.
Derfor er et af vores tre ufravigelige krav, at kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent og efter første dom.

Vi står fast på vores krav. Og jeg er glad for, at vi er lykkedes med at kalde Lars Løkke Rasmussens kort allerede inden vi er i Folketinget.

For takket være Nye Borgerliges tre ufravigelige krav står det nu klart, at Venstre alligevel ikke mener det, når de siger ‘straksopbremsning’ og kommer med udmeldinger om, at vi ikke længere skal være bundet af internationale forpligtelser, hvis de fører til uacceptable resultater.

Venstres valgløfter i 2015 var bluf.

Lars Løkke Rasmussen siger nu åbent og ærligt, at han hellere vil danne regering med Socialdemokratiet og samarbejde med Radikale Venstre, end han vil løse udlændingepolitikken fra bunden sammen med Nye Borgerlige og de øvrige borgerlige partier.

Trods de mange ofre, som den nuværende udlændingepolitik fører med sig, så har Lars Løkke Rasmussen nu gjort det ufravigeligt, at kriminelle udlændinge skal have lov til at blive i Danmark.

Lars Løkke Rasmussens udmelding giver danskerne et klart billede af, hvad man får, hvis man stemmer, som man plejer – så får man mere det samme.

I Nye Borgerlige står vi fast på, at kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent og efter første dom.

Vi skal selvfølgelig ikke have kriminelle udlændinge i Danmark. Det er sund fornuft.
Når man læser statistikkerne og ser udviklingen, så burde enhver ansvarlig politiker bakke op.
Og enhver journalist med respekt for sig selv burde sætte sig ind i tallene og tage situationen alvorligt.

Fordummende undtagelsesargumenter såsom “Skal man også udvises, hvis man stjæler en cykelsadel?” giver kun mening, hvis man føler et større fællesskab med kriminelle udlændinge, end man gør med de danske ofre.

Danmark har brug for Nye Borgerlige  https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t9d/1.5/16/1f1e9_1f1f0.png?_nc_eui2=AeH8KFikR_mmJ6yyxrqazeHPboC2neVI7o4F7t7iy2kmDtxOVI-cc5rBxHkTDpz_ABI8pBZB4FlWEcqrDJe49BfgP_WY6Ijab3cvaLsCA712zg

4 thoughts on “Pernille Vermund: Journalisterne har mere sympati med de kriminelle udlændinge end med de danske ofre

 1. Torsten K 17. maj 2019 / 14:52

  Naturligvis har journalister ansat på MSM mere sympati for kriminelle udlænginge end for danske ofre. Dels vil journalisterne jo gerne beholde deres jobs og dels er omtalte forhold en betingelse for at deres arbejdspladser fortsat kan modtage mediestøtte.

  Like

 2. En rigtig dansker 18. maj 2019 / 15:16

  Giver absolut intet for MSM. Hele grundlaget for rapportering af nyheder til folket er forsvundet.
  I dag hører reportager af høj journalistisk kvalitet til sjældenheden. Man leverer gerne halve sandheder eller direkte løgne, nedgør glædeligt oppositionen og er ræverøde. Objektivitet og professionel opsøgende journalistik er ikke-eksisterende.
  Jeg er utroligt ked at tvungen licens – de fortjener ikke en krone…
  Aviserne kan man i det mindste lade være med at købe. Læs/hør/se MSM i små doser og husk at bruge de alternative medier flittigt som kontravægt.

  Like

 3. M.S. Carstens 19. maj 2019 / 14:59

  Jeg kan “kun” gentage, hvad jeg de seneste dage har skrevet på forskellige fore:

  “Journalistisk Venstreforbund, nuværende FT-medlemmer, alle de selvforherligende der lever af integrationsprojekter + alle de andre af Fandens nyttige idioter der lever af vore forsikringspræmier (skattekronerne) er ALLE bange for, at miste deres indtægt og derfor kæmper de nu, med alle de svinske metoder, som venstrefløjen har på lager.
  Desværre er der mange syge borgere, førtidspensionister og andre uden for arbejdsmarkedet, der derved også er smittet af samme frygt, idet de ikke har fattet, at der KUN bliver råd til at hjælpe vore egne i nød, hvis islam forbydes i Danmark. Alene de “officielle 36 milliarder” ikke vestlige tilvandrende (OVERVEJENDE muslimer) koster os OM ÅRET, ville lune godt med ca. 100 millioner årligt til HVER kommune i Danmark.
  Og hvor mange skattekroner går der tillige til disse løgne- og fortielsesbefængte medier? Der ville vi også kunne hente en del besparelser.
  Og når Hr og Fru Danmark får stemt Stram Kurs og Nye Borgerlige på tinge og sendt de uinviterede UD, vil der være rigeligt personale, med de nværende normeringer, i børnehaver, på sygehuse og i ældreplejen. Ja, der ville endda også blive betalbare boliger nok til alle vi andre inkl. de studerende i storbyerne.
  Og vil nogle have nedsat skatterne, kan det jo fint financieres af de mange milliarder der yderligere bliver sparet på kriminalitet, asylcentre, tolke, advokater, gratis transport, gratis tandlægebehandling, SSP, familieopdækket pædagogbistand, …..
  Men det fortæller Journalisterne og de andre IKKE, for så risikere de at miste deres fede, ufortjente indtægt. Nej, feje og egocentriske som de er, så miskrediterer de hellere ærlige danskere, der klart beviser iSlams katastrofale følger for det danske folk.”

  Stem ikke på et parti der genopstiller!
  Min stemme går til NB, men SK er også vigtige på stemmesedlen.

  Like

 4. M.S. Carstens 20. maj 2019 / 15:09

  opdatering

  Mette Frederiksens nye valgflæsk:

  https://www.msn.com/da-dk/nyheder/indland/socialdemokratiet-vil-bruge-37-milliarder-mere-i-2025/ar-AABCMEG?ocid=spartandhp

  “Af de 37,4 milliarder kroner afsættes 20,5 milliarder kroner til at skabe “tryghed om velfærden”.
  11,5 milliarder kroner skal gå til sundhedsvæsenet, så de flere børn og ældre der ventes fremover, får en værdig pleje.
  Derudover afsættes 1,5 milliarder kroner i 2025 til børn og socialpolitik.”

  Ej heller her fortælles det, at dette bare er en del af det som mangler allerede nu i 2019, for at udligne alle de udgifter, som ikke bidragende islamtilbedere og deres evig stigende børnefødsler lægger beslag på.
  – alene de “officielle 36 milliarder” til det nævnte segment, anno 2019, går til kost og logi. Oveni kommer så ALT det, som nævnes i citatet her.

  Der er kun e´n mulighed, for at forbedre forholdene for vore syge, ældre, børn, studerende, arbejds- og boligsøgende:

  STEM P eller D d. 5. juni, på vores Grundlovsdag.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s