FN overtrumfer dansk domstol: Udviste somaliere kan igen gå frit rundt i Danmark

d437bda9-4081-4ef8-a432-442a26dcdbb6
Den udviste somaliske familie: Mor, datter og søn.

FN’s Børnekomité har bremset en dansk domstols kendelse vedrørende en tvangsudsendelse af udviste somaliere. Det skriver TV 2.

Ligesom hundredvis af andre somaliere fik familien Ali – efter fem år i Danmark – frataget deres opholdstilladelser i juni. Fordi de endnu ikke var rejst frivilligt, besluttede en dommer at frihedsberøve halvdelen af familien – far og søn – på Udlændingecenter Ellebæk. Dels for at motivere dem til at rejse, og dels for at sikre sig deres tilstedeværelse, når en tvangshjemsendelse var klar.

Faren og sønnen kan imidlertid nu igen bevæge sig frit rundt i Danmark sammen med resten af familien. De skal bare opholde sig på Udrejsecenter Sjælsmark om natten.

Årsagen til, at familien nu er genforenet, er, at familiens advokat har klaget til FN’s Børnekomité over, at man vil tvangshjemsende en børnefamilie til Somalia. FN mener, at sagen er så alvorlig, at de har valgt at stoppe udsendelsen, mens de undersøger sagen. Advokaten vurderer, at det kan tage to til tre år, før familiens sag bliver afsluttet.

Min kommentar:

FN har altså overtrumfet en dansk domstol, så frihedsberøvede udviste somaliere igen kan gå frit rundt i Danmark. Det er fuldstændigt vanvittigt, at politikerne på Christiansborg har indrettet lovgivningen således, at dette overhovedet er muligt. Det burde naturligvis være danske myndigheder, der suverænt bestemte, hvem der skulle frihedsberøves.

Men de danske politikere er mere interesserede i at tilfredsstille EU og FN. Det er en skandale.

One thought on “FN overtrumfer dansk domstol: Udviste somaliere kan igen gå frit rundt i Danmark

  1. Ehm Christensen 22. maj 2019 / 09:04

    Hvis det er det FN står for, er det jo dessideret ødelæggende for det danske samfund – Hvad er det for vilkår Danmark har accepteret ved at tilslutte sig FN-Migrationspagten? Hvis tingene hænger sådan sammen må vi udtræde igen og det uden hovedrysten, for det er jo urimelige ting man så har bundet sig til !

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s