Thorning stod bag mørklægningsloven og massevis af løftebrud: Nu skal hun sikre åbenhed og ordentlighed i DBU

https://bt.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_960x545/image/124/1243348/22574217-thorning-opfordrer-dbu-og-spillere-til-at-finde-lsning.jpg

Dansk Boldspil-Unions (DBU) nye Governance- og Udviklingskomité træder i kraft den 1. juli 2019. Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt er blevet udpeget som formand for komitéen. Hun skal sikre transparens og ordentlighed i DBU.

Min kommentar:

Helle Thorning var statsminister, da mørklægningsloven blev vedtaget. Den lov bevirker, at ministre lovligt kan mørklægge officielle dokumenter for at forhindre opklaringen af politiske skandaler.

Hun var desuden ansvarlig for et hav af løftebrud. 71 procent af rød bloks vælgere følte sig i 2012 snydt af Helle Thorning og hendes regering.
Ydermere var hun chef for Red Barnets internationale afdeling (Save The Children International), da organisationen blev afsløret i menneskesmugling.

Alligevel skal Helle Thorning nu være garant for åbenhed og ordentlighed i DBU. Det lyder som en dårlig vittighed, men det er desværre den triste sandhed.

One thought on “Thorning stod bag mørklægningsloven og massevis af løftebrud: Nu skal hun sikre åbenhed og ordentlighed i DBU

  1. Christian 22. maj 2019 / 15:01

    Det er IKKE den 1. april.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s