Berlingske fremstiller tidligere partiformand som almindelig borger i forsøget på at tilsværte Pernille Vermund

https://www.kristeligt-dagblad.dk/sites/default/files/styles/main-wide-944/public/2017/03/20170331184831_1.jpg/20170331184831_1.jpg
Torben Rechendorff

Torben Rechendorff var formand for Det Konservative Folkeparti fra 1993 til 1995. Han var desuden konservativ kirkeminister i perioden 1988-1993.

Han har skrevet et læserbrev til Berlingske, hvor han kalder Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund, for »snot-forvirret«, fordi hun ikke vil stemme ved EP-valget. I skrivende stund er læserbrevet på forsiden af Berlingskes netavis.
Men Berlingske undlader at fortælle om Rechendorffs politiske fortid. Avisen kalder ham blot »Torben Rechendorff, Hørsholm«.

Ifølge Krak bor der kun én person med navnet Torben Rechendorff i Hørsholm, og ifølge Kristeligt Dagblad bor den tidligere konservative partiformand i Hørsholm. Indlægget kan derfor kun være skrevet af eks-politikeren.

Læserbrevet er dermed intet andet end et partipolitisk angreb på Pernille Vermund. Berlingske fremstiller imidlertid Torben Rechendorff som en almindelig borger i forsøget på at tilsværte Nye Borgerliges formand.
Denne kulturradikale partiskhed og gennemførte uhæderlighed er desværre dagligdag for de landsdækkende medier.

One thought on “Berlingske fremstiller tidligere partiformand som almindelig borger i forsøget på at tilsværte Pernille Vermund

 1. Allan Gorm Larsen. 28. maj 2019 / 19:24

  Ja, det er muligt at man kan se sig tilfreds med at blive i sofaen, men det gavner bare så lidt.
  Hvis vi alle bare gør dette, så vil alt simpelthen gå i stå.
  Jeg stemte DF i det sirlige håb om at DF ville give adgang for den National Konservative højre Gruppe.
  Den er desværre ikke en modstandsgruppe , men kun skeptisk. Det er, trods alt, bedre end slet ingenting. SÅ jeg valgte den NÆST BEDSTE LØSNING.
  Hvis jeg skal stemme på modstand, så er den eneste mulighed enten Folkebevægelsen mod EU eller Enhedslisten. Ingen af disse vil jeg røre ved med en ildtang.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s