Både Lars Løkke og Mette Frederiksen vil have radikale Margrethe Vestager som formand for EU-Kommissionen

22880635-vestager

Jyllands-Posten skriver følgende:

Når statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) tirsdag aften møder op til EU-topmøde for at drøfte besættelsen af en række topjob med de øvrige regeringschefer, så har han på forhånd drøftet sagen fortroligt med sin politiske hovedmodstander: Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen.

Sagen er delikat set med danske øjne. Blandt mulighederne som ny formand for EU-Kommissionen er den tidligere minister og partileder for De Radikale Margrethe Vestager.

Hverken Løkke eller Frederiksen har villet garantere deres støtte til Vestager på grund af hendes politiske observans. Kilder i både V og S har dog vurderet, at hvis hun kan nå helt til tops i Europa, vil hun have den danske regerings opbakning, uanset hvilken farve den måtte have.

Min kommentar:

Både Lars Løkke og Mette Frederiksen vil altså have den radikale Margrethe Vestager som formand for EU-Kommissionen. Den selvsamme Vestager som påstår, at migrantkrisen er overstået, og at der intet behov er for grænsekontrol.

Det siger alt om, at Lars Løkke og Mette Frederiksen er fuldstændig ligeglade med danskernes sikkerhed.

5 thoughts on “Både Lars Løkke og Mette Frederiksen vil have radikale Margrethe Vestager som formand for EU-Kommissionen

 1. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 27. maj 2019 / 23:35

  Tja, det kunne jo også tænkes at “Løkke” selv kunne være interesseret i netop den post! Venstre forventes fortsat at få noget af en vælgerlussing d. 5 juni – og det ved han jo udmærket godt.

  Like

  • M.S. Carstens 28. maj 2019 / 00:12

   Lars Løkke Landsforræder vil gøre alt, for at redde sig ind et eller andet sted. Han bryster sig af, at fremgangen skyldes hans politik, men fremgangen skyldes langt overvejende Gade.
   Og frem til FT valget vil spille på stortrommer med fremgangen, ved at sidestille FT og EUP, uagtet den kendsgerning, at rigtig mange borgere HAR fået nok af ALLE de nuværende på Tinge og Har bestemt sig for nye. Og dertil kommer, at vælgerne længst ikke mere er så dumme, som han og det nuværende FT håber.

   Like

 2. M.S. Carstens 27. maj 2019 / 23:45

  Lad blot Vestager blive der!
  Vi havde ikke et eneste parti vi helhjertet kunne stemme for denne gang. Men næste gang har vi NB og en pæn del af venstrefløjens stemmer vil SK samle.

  Like

 3. Allan Gorm Larsen. 28. maj 2019 / 19:08

  Ja, jeg vil sige det sådan, jeg vil hverken stemme på Løkke eller Frederiksen, men midt i mellem dem, højre om, så kan man fundere over, hvor jeg vil sætte mit kryds. Rød eller blå, eet fedt.

  Like

 4. En rigtig dansker 29. maj 2019 / 14:30

  P.g.a Grundlovens $56, kan det til tider virke fuldkommen ligegyldigt at tro på det valgflæsk der vælter ud af munden på politikerne.
  At stemme på de eksisterende partier er direkte tåbeligt, da de igen og igen har bevist deres utroværdighed og vilje til at gå imod folkets ønsker.
  Der er KUN Nye Borgerlige og Stram Kurs tilbage, der som nye partier, stadig kan vise – at folket kan regne med deres troværdighed og vilje til at bevare Danmark.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s