Mette Frederiksens hemmelige plan: Vil hæve ydelserne for muslimske indvandrere

hp

Socialdemokratiet stemte imod, da blå blok sænkede integrationsydelsen. Det er næsten udelukkende personer fra muslimske lande, der modtager denne ydelse.

Socialdemokratiet stemte imod, da de borgerlige vedtog et loft over kontanthjælpen. Det er hovedsageligt par, hvor begge personer er på kontanthjælp, der er blevet ramt af loftet. 2 ud af 3 kontanthjælpspar er ikke-vestlige indvandrere.

Disse to tiltag fra blå blok vil Mette Frederiksen afskaffe. Ellers vil de andre røde partier ikke støtte hende som statsminister. I valgkampen har Mette Frederiksen derfor nægtet at garantere, at hun vil bevare de lavere ydelser, hvis hun får magten. S-formanden forsøger at narre vælgerne ved at sige, at »den brede udlændingepolitik står fast«.

10.000 kroner mere om måneden

En fjernelse af integrationsydelsen og kontanthjælpsloftet vil betyde, at arbejdsløse fra muslimske lande vil få langt flere penge. Det er præcis det samme, som Thorning-regeringen gjorde, da den var ved magten. Resultat blev, at en gennemsnitlig flygtningefamilie fik 10.000 kroner mere om måneden.

Den ansvarlige minister for lønforhøjelsen på 10.000 kroner var beskæftigelsesminister Mette Frederiksen. Hun udtalte i 2011, at hun var stolt af sin gerning.

Der er ingen tvivl om, at Mette Frederiksen vil gentage bedriften og hæve ydelserne for muslimske indvandrere.

Opdatering:

Ydelserne bliver hævet med mellem 250 og 300 millioner kroner. Det er dog kun begyndelsen. En ydelseskommission skal komme med anbefalinger til yderligere forhøjelser af ydelserne. Kommissionen skal blandt andet se på, hvordan kontanthjælpsloftet kan afskaffes.

5 thoughts on “Mette Frederiksens hemmelige plan: Vil hæve ydelserne for muslimske indvandrere

 1. Inger Jensen 2. juni 2019 / 09:08

  hvad med syge dansker som får frataget deres dagpenge selv om de ikke er raske , skal de stadigt kæmpe for at overleve

  Like

  • M Larsen 3. juni 2019 / 13:32

   Mette er islamliderlig og vil islamisere Danmark. Hinde og socialdemokratiets landsskadelige handlinger er jo sindsyge. At støtte den muslimske invasion er jo at side stille med de Danskere de støttede Hitler’s besættelse af vort land. Dette må stoppes Nu. Vi skal ikke have islam i Danmark. Og Alle Mosker skal fjernes.

   Like

 2. Henning Jensen 2. juni 2019 / 09:36

  Det kommende valg drejer sig først og fremmest om at slippe af med Lars Løkke – og hans tro og ligeså svigefulde følgesvende: Dansk Folkeparti.
  Hvis de to partier havde villet noget godt for landet, så havde de brugt de forløbne fire år på at bevise det, så alt hvad de nu lover her op til det kommende valg er falske løfter.
  Venstre og DF svigtede, og landet vil bukke under med fire år mere af det samme.
  Lars Løkke har nu, med DF’s opbakning, hærget gennem flere valgperioder, så nu gælder det først og fremmest om at slippe ud af den sump som Lars Løkke har efterladt os i, og som vi sidder fast i.
  Valget drejer sig således om “pest eller kolera”, som det har været udtrykt flere gange. Men lad os ikke vælge, men acceptere koleraen, som slog færre ihjel end pesten gjorde.

  Der er god grund til at være forberedt på det værste, så lad os fra begyndelsen stå sammen, og prøve at få et samarbejde mellem de ny i den nye blå blok, og fælles kæmpe mod alt det onde der venter os i den kommende valgperiode, der jo ikke nødvendigvis behøver at blive på fire år.
  Mette Frederiksen udstråler det modsatte af statslederskab. Med sin ‘Ritt Bjerregaard frisure’ er hun mere typen på en stram pædagog eller skolelærer. Men forhåbentlig fungerer hun lidt i den retning, som en person der vil varetage ‘de smås interesser’, og hvis behov hun vil vise lidt hensyn i den nærmeste fremtid. Og ønskeligt, men desværre slet ikke forventeligt, så kommer Mette Frederiksens omsorg forhåbentlig også til at omfatte den danske del af befolkningen, og de danske arbejdere – og ikke udelukkende alt ‘det udenlandske’.

  Like

  • RUTH AKSSKJOLD 3. juni 2019 / 11:48

   Det er da god at jeg ikke stemmer på hende. Hun skulle heller tænke på os Dansker og ikke de andre, skam dig. De skal heller sendes hjem hvor de kommer fra om der er født her er ligegyldig hjem med dem

   Like

 3. Jette svare 4. juli 2019 / 07:42

  “Hjælpe de svage” = de utilpasselige gæster !
  Dette pålægges Danmarks etniske befolkning med skamløs udsugning af fortidens velfærd som er prisen som koster urimeligt! Politikerne går dog fri
  for de skal passe deres job ,som består i at forkæle islam 😠

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s