Medierne manipulerer angående »den økonomisk ansvarlige Østergaard«: Han tænker kun på udlændingelempelser

https://jyllands-posten.dk/pictures/image/11401194/82tkwe/ALTERNATES/h-5_3/folketingsvalg2019

Under regeringsforhandlingerne har medierne travlt med at fortælle, at der en kæmpe forskel med hensyn til den økonomiske politik mellem på den ene side Radikale Venstre og på den anden side Socialdemokratiet, SF og Enhedslisten. Journalisterne siger alle som én, at Morten Østergaard er meget økonomisk ansvarlig i modsætning til de røde partier.

Men det er en manipulation.

Hvis Morten Østergaard virkelig var så bekymret for dansk økonomi, så ville han jo ikke være medlem af rød blok sammen med socialisterne. Han ville i stedet have peget på en borgerlig statsministerkandidat. Desuden er hans udlændingepolitik alt andet end økonomisk ansvarlig. Det er selvfølgelig en ekstrem dårlig forretning at lukke yderligere titusindvis af uuddannede muslimer ind i Danmark.

I virkeligheden er Morten Østergaard kun interesseret i udlændingelempelser. Når han fremsætter økonomiske krav, skyldes det først og fremmest, at han bruger kravene som en brik i et større politisk spil over for Mette Frederiksen:
»Hvis jeg skal give mig på den økonomiske politik, så skal du til gengæld lempe udlændingepolitikken.«

Og ja, udlændingepolitikken bliver lempet under det nye røde flertal. Det er kun et spørgsmål om hvordan og hvor meget.

4 thoughts on “Medierne manipulerer angående »den økonomisk ansvarlige Østergaard«: Han tænker kun på udlændingelempelser

 1. Kurt Sander Olsen 21. juni 2019 / 01:18

  Ja man kan håbe på at det parti kommer uden for indflydelse. Vi har ikke brug for flere muslimer, for når først de er kommet ind, kræver de efter kort tid, familiesammenføring. Så kan Morten og alt hans slæng begynde at regne på det. Og hvad sker der hvis der kommer nedgangstider, hvem tror i først ryger ud, det er danskerne. Og alle dem som er kommet herop, de sendes ikke retur. Og hvad vil de gøre med lejligheder, der er tusindvis af danskere der ikke kan få en bolig. Jeg ved så ikke om man vil gøre som i Sverige, hvor de fremmede flytter ind i helt nye huse, men deres egne borgere ligger på gaden…..

  Like

 2. En rigtig dansker 21. juni 2019 / 11:34

  Selvfølgelig vil der komme flere økonomiske indvandrere til Danmark. Det betyder jo flere vælgere til den røde fløj samt flere forbrugere og “mere arbejdskraft” til industrien.
  Ligeledes betyder det med tiden, katastrofale udgifter til den danske befolkning, dårligere arbejdskraft, dårligere service niveau, højere skatter, forringet sikkerhed, mere ustabilitet og langt fattigere danskere.
  Følgerne af islam fortsætter ufortrødent deres befolkningsvækst med årene og deres indflydelse bliver stadig større. Konsekvenserne af denne befolkningsvækst får uhørte konsekvenser i vores lille land. Presset på Danmarks økonomi kræver konstant “nytænkning” og klima fiduserne for, at inddrive stadig flere penge vælter ud af skabet.
  I klimaets hellige navn stiger priserne på:
  Plastik, elektricitet, fossile brændstoffer, dine nødvendige fornødenheder i dagligdagen bliver dyrere for at staten, i sin desperation, prøver at dække den uholdbare økonomiske situation.
  Islam vinder mere indpas og får mere indflydelse. Danmarks instabilitet og ugunstige økonomiske retning når nye højder. Islam har nu et politisk parti der har gjort den røde fløj total ligegyldig og islam er blevet er magtfaktor uden sidestykke. Grundet det store politiske pres fra islam-fronten, har Sharia-domstole fået fodfæste i alle de større byer og moskeer med minareter der proklamerer islam, er skudt op i stor stil i det ganske land. For første gang er majoriteten af folkevalgte embedsmænd følgere af islam…Ytringsfriheden er fuldkommen sat ud af funktion og der slås hårdt ned på kritikere af den ideologisk tankegang. De velbeslåede har allerede forladt skuden og de sidste krampetrækninger af det herlige land kaldt Danmark med en storslået kultur og historie bag sig, er blevet devalueret og stemplet som et farligt lorteland med en systematisk etnisk udrensning af den oprindelige befolkning.

  Heldigvis kan vi stadig redde vores yndige land..Ved næste valg måske. 🙂

  Liked by 1 person

  • Bente Dahlmann 23. juli 2019 / 22:06

   Hvis Danmark skal reddes må denne regering,ikke sidde i 4år så er det for sent

   Like

 3. Henning Jensen 21. juni 2019 / 12:56

  Morten Østergaard arbejder selvfølgelig i sine vælgeres interesse. Og Morten Østergaards nye muslimske vælgere skal selvfølgelig “betales tilbage” med et eller andet – for bliver de det, så vil det give partiet endnu flere ghettovælgere ved næste valg.

  Men hvis disse “nye vælgere” ikke får et eller andet til gengæld for deres stemmer her og nu, så risikerer Morten Østergaard at “de bliver sure”, og som man har set det ved Rasmus Paludans demonstrationer, så kan denne slags nye “vælgere” være meget farlige.
  Så Morten Østergaard og co. vil arbejde meget ihærdigt for at opfylde deres nye “vælgeres” ønsker.

  Gid Lars Løkke og Kristian Thulesen Dahl også havde arbejdet i deres vælgeres interesse i den forgangne valgperiode.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s