To mænd fra Syrien voldtog og røvede fire kvinder i Aarhus og København

496448_1200_0_0_100_4928_3080_2

To syriske mænd på henholdsvis 21 og 22 år sigtes for at have voldtaget og røvet fire kvinder i Aarhus og København.
Der er ifølge sigtelsen tale om voldtægt og røveri af særlig grov beskaffenhed, ved at mændene skal have taget halsgreb og truet med kniv. Det skriver Ritzau.

De to syrere fremstilles i grundlovsforhør onsdag eftermiddag ved Retten i Aarhus. De nægter sig begge skyldige.
Efter politiets opfattelse har mændene slået til mod to adresser i henholdsvis Aarhus og København. Her er to kvinder hvert sted blevet voldtaget og efterfølgende frarøvet kontanter, smykker og mobiltelefoner.

Hændelserne skal have fundet sted henholdsvis 8. og 9. juni.

Tirsdag 25. juni slog de to mænd ifølge sigtelsen igen til mod en adresse på Bryggervej i København. Men denne gang lykkedes angiveligt ikke for syrerne, idet de her er sigtet for forsøg på røveri og voldtægt.

2 thoughts on “To mænd fra Syrien voldtog og røvede fire kvinder i Aarhus og København

 1. Torsten K 26. juni 2019 / 19:25

  Gik en tur over til stranden i dag og kunne ikke lade være med at tænke på, at de yngre kvindelige strandgæster næppe vil se det som et problem, at de om 10 – 20 år skal være iført heldækkende klædedragt.

  Faktisk vil de nok nyde at underkaste sig stolte muslimske krigeres krav.

  Like

 2. Henning Jensen 27. juni 2019 / 09:08

  Vi nærmer os svenske forhold. Det bliver farligere og farligere at færdes ude i det fri. Og hjemme skal man ikke længere lukke op hvis der bankes eller ringes på døren, det har der allerede været advaret imod her i området i nogle år.

  Disse urovækkende tilstande er jo ikke noget “der går væk” af sig selv indenfor en overskuelig tid. Tværtimod vil disse overgreb forværres i al fremtid, efterhånden som der importeres flere og flere “uønskede”, så det er noget man må vænne sig til, og forberede sig på, og kæmpe imod så godt man formår.

  Politikere må være muteret til en egen nedbrydende race, siden de fleste af dem synes at det er ad ødelæggelsens vej landet skal føres. De udviser næsten alle en meget destruktiv adfærd.
  Og som forudset bliver det slet ikke bedre med den nye regering. Og det er selvfølgelig en ringe trøst, at det heller ikke var blevet spor bedre med den gamle regering, som de sidste fire år, med stor målrettet energi, havde held med at øge befolkningstilvæksten voldsomt med bistandsklienter af den farlige slags.

  Landet mangler en stabil politisk højrefløj. De Konservative er helt ude af billedet, og er blevet et tavst og passivt og fimset regnbueparti. Men forhåbentlig har Dansk Folkeparti taget ved lære, og bruger de kommende fire år til at restituere sig selv, og forsøger at blive lidt seriøse. Det fatale svigt i partitoppen i DF kræver udskiftning. Ledelsen må erstattes af nye personer der tager deres opgave alvorligt, og som gør og mener det de siger.
  Det er helt uforståeligt at partiet endnu ikke selv har taget det ringe valgresultat til efterretning, og er begyndt at få ryddet ud. Med Kristian Thulesen Dahl i spidsen har partiet ingen fremtid, og han bør tage Morten Messerschmidt med sig når han går.
  Gå aldrig tilbage til en fuser – og slet ikke til en stor fuser.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s