Danmark blev udskreget som racistisk: Nu har flere muslimske regeringer indført burkaforbud

1509984921

Da det danske burkaforbud trådte i kraft, udskreg venstrefløjen og herboende muslimer Danmark som et racistisk samfund. Se her og her.

Nu har flere muslimske regeringer i Nord- og Vestafrika indført et forbud mod burka og niqab. Det skriver Kristeligt Dagblad.

Senest er det Tunesiens regeringsleder, Youssef Chahed, som har bebudet et forbud mod niqab i offentlige bygninger. Det sker, efter at landet er blevet ramt af det tredje muslimske terrorangreb på to uger, da en mand blev skudt af politiet under et forsøg på at sprænge sig selv i luften i udkanten af hovedstaden, Tunis.

Tunesien er dermed det tredje muslimske land i Nordafrika, som beslutter at indføre restriktioner på udbredelsen af de mellemøstlige klædedragter i forsøget på at stoppe terroren.

Sidste år indskærpede den algeriske regering et lignende forbud mod at bære fuld ansigtsdækning i offentlige administrationer. Tidligere har Marokko forbudt salg og produktion af burkaer. Også syd for Sahara har regeringerne i en række lande forbudt niqab grundet truslen fra muslimske terrorgrupper. Det gælder blandt andet i Tchad, Cameroun og Senegal.

Min kommentar:

Der er ingen medier, der har spurgt den danske venstrefløj og de herboende muslimer, om de muslimske regeringer i Nord- og Vestafrika også er racistiske. Det svar er journalisterne nemlig slet ikke interesseret i, at danskerne skal høre.

4 thoughts on “Danmark blev udskreget som racistisk: Nu har flere muslimske regeringer indført burkaforbud

 1. Torsten K 15. juli 2019 / 10:24

  Når nu ikke MSM finder det nødvendigt, kan dette site da meget passende spørge den danske venstrefløj og de herboende muslimer.

  Det kan vel ikke være så kompliceret at indhente et par udtalelser…

  Like

  • KSD 15. juli 2019 / 10:36

   Jeg har prøvet flere gange i andre sammenhænge. Enten melder de ikke tilbage, eller også siger de, at de »ikke udtaler sig til racistiske hjemmesider«.

   Like

   • Torsten K 15. juli 2019 / 10:56

    Så er der to muligheder tilbage:

    Enten at udgive sig for at være journalist fra et mainstreammedie, eller i bedste satiremediestil at lægge repræsentanter fra f.eks. venstrefløjen ordene i munden. Og gerne med navns nævnelse på vedkommende, som “udtaler” sig.

    Like

 2. Danielle 15. juli 2019 / 10:36

  Er du da tosset(ironi).Så ska “Væmmeligboerne” jo indrømme deres manglende fremsynethed og intelligens !!!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s