Medierne kalder Trump racist for at angribe venstreekstreme demokrater, men han er ved at vinde næste valg

usa-trump

USA’s præsident, Donald Trump, har på Twitter angrebet fire medlemmer af Demokraterne. Det drejer sig efter sigende om Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, Ayanna Pressley og Rashida Tlaib. De er alle medlemmer af Repræsentanternes Hus. Det har fået enorm omtale i de amerikanske medier.

Disse fire går ind for fri indvandring til USA, de hader Israel, og de gør alt for at beskytte islam og muslimer mod kritik. De er med andre ord venstreekstremister.
Trump har i meget hårde vendinger kritiseret deres holdninger, men han har ikke en eneste gang nævnt noget om race eller hudfarve. Alligevel kalder medierne ham for racist. Igen igen.

Præsidenten er imidlertid i gang med at vinde det næste præsidentvalg i 2020. Han tvinger den demokratiske udforder – som sandsynligvis ender med at blive Joe Biden – til at svare på spørgsmålet: »Er du enig med mig, eller er du enig med de fire ekstremister?«

Finten er, at den demokratiske udforder nu bliver nødt til at erklære sig enig med de fire. Ellers vinder vedkommende ikke den demokratiske nominering. Dermed tvinger Trump den demokratiske udforder til at indtage venstreekstreme synspunkter angående indvandring, Israel, islam og den amerikanske nationalfølelse.

Trump blev valgt i 2016, fordi han fremlagde en hård politik angående indvandring og muslimsk terrorisme. Det er også disse to emner, som skal få ham genvalgt. Med angrebet på de fire venstreekstremister er han godt på vej.

One thought on “Medierne kalder Trump racist for at angribe venstreekstreme demokrater, men han er ved at vinde næste valg

  1. Torsten K 16. juli 2019 / 09:54

    Den ene af de fire uønskede kvinder, Alexandria Ocasio-Cortez, burde spekulere lidt over, hvor hendes fornavn stammer fra. Det ville sikkert omgående få hende til at tage navneforandring.

    Og med et nyt fornavn vil hun heller ikke længere besudle Alexander den Stores minde.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s