Eksperter: Danskerne bør ikke oplyses om bruttoudgifterne til ikke-vestlige indvandrere på 84 milliarder

https://berlingske.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_x_large/image/1/15425/20777558-plus-28000-familier-lever-i-parallelsamfund-i-danmark.jpg

Her på bloggen – som hedder Kulturradikalisme Smadrer Danmark – har jeg tidligere fortalt, at Løkke-regeringen fjernede fakta om bruttoudgifterne til ikke-vestlige personer. Det senest offentliggjorte tal var på 84 milliarder kroner. Det var kun nettoudgifterne på 35 milliarder, som blev offentliggjort i den sidste beregning.

Nu har TjekDet – som er en del af mediet Mandag Morgen – skrevet om historien. Selvom alle andre udgifter – som for eksempel udgifter til folkepension, ældrepleje og hospitaler – bliver opgjort som bruttotal, så mener tre eksperter, at man skal gøre en undtagelse, når det drejer sig udgifterne til ikke-vestlige indvandrere. Her er det kun nettoudgifterne, der er relevante.

Eksperterne udtaler, at det er »vrøvl« og »vildledende« at berette om bruttoudgiften. Danskerne bør ifølge de tre eksperter derfor ikke oplyses om bruttoudgifterne til ikke-vestlige personer på 84 milliarder kroner.

Min kommentar:

Vedrørende alle andre samfundsmæssige udgifter bruger man bruttotallet. Derfor er det naturligvis manipulation, når man angående udgifterne til ikke-vestlige indvandrere gør en undtagelse og udelukkende bruger nettotallet. Det er der formentlig ganske mange, der er enige med mig i.

6 thoughts on “Eksperter: Danskerne bør ikke oplyses om bruttoudgifterne til ikke-vestlige indvandrere på 84 milliarder

 1. Maja Tæz 27. juli 2019 / 22:42

  Selfølig skal vi Da oplyses om sådanne udgifter det siger da sig Selv akt andet det er jo total Galimatias

  Like

 2. Jette Svare 28. juli 2019 / 11:18

  Politikere der er fulde af løgn er en uting !

  Like

 3. Kurt Sander Olsen 28. juli 2019 / 12:10

  Nej de skal bare knokkel og holde kæft, hvad helvede er det for en verden det er blevet.

  Like

 4. En rigtig dansker 28. juli 2019 / 21:17

  På et tidspunkt må det gå op for folket, at ‘eksperter’ fra MSM er udvalgt til at forvrænge virkeligheden. Ensporet, manipulerende og fyldt med selvdestruktive intentioner. I guder, hvor må man dog have afsky for landet og den etniske befolkning – til trods for, at de selv er en del af den.

  Like

 5. Torsten K 29. juli 2019 / 10:01

  Det var også LLR-regeringen, der fandt på at ændre det oplyste antal grænseoverløbere til dagligt i stedet for månedligt.

  Når folk kun ser tal som 35 – 40 stykker virker det ikke lige så skræmmende som et månedstal på f.eks. 1500.

  Like

 6. Anonym 14. september 2019 / 10:07

  Vi har jo det kæmpestore problem i Danmark at pressen ikke vil skrive noget som helst om hvor meget den muslimske indvandring skader Danmark!!!!!! De får jo millioner af den til enhver tid siddende regering!!!!! For at holde sig til helt ufarlige emner!!!!!!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s