Mette Frederiksen skal møde Trump: Hun har kaldt hans retorik for »meget, meget hadefuld«

https://jyllands-posten.dk/pictures/image/11372949/mn4g0y/ALTERNATES/h-5_3/mette-frederiksen

USA’s præsident, Donald Trump, kommer til Danmark på et officielt statsbesøg 2.-3. september. Under sit besøg skal Trump mødes med statsminister Mette Frederiksen (S).

Mette Frederiksen har tidligere udtalt sig meget kritisk om Trump. I 2016 skrev hun følgende på Facebook:

(…) i torsdags valgte republikanerne Donald Trump som præsidentkandidat.

Det amerikanske valg bliver afgørende. For os alle sammen. Jeg er uenig med Trump i meget. Talerne er meget, meget hadefulde. De fleste udsagn handler om at bygge mure, hvor vi i stedet kunne bygge bro. Og jeg er bekymret over de seneste meldinger fra Trump om at svække sammenholdet i NATO.

Men vi kan ikke nøjes med at konkludere, hvor meget Trump tager fejl. Jeg synes, det er vigtigt, at vi kommer et spadestik dybere. Vi må erkende, at de folk, han taler til, føler sig hørt for første gang længe og har savnet en stemme, der sætter ord på deres frygt og frustrationer.

Donald Trump er både dumsmart og populistisk. Hverken de fattige eller de mange amerikanere, der er fristet af Trumps lette løsninger – eller resten af verden – vil vinde på hans måske kommende lederskab.

Min kommentar:

Det bliver interessant at se, om Mette Frederiksen vil slette det omtalte Facebook-opslag inden Trumps besøg. Det bliver ligeledes interessant at følge, hvordan hun vil tackle sine røde støttepartier, der alle hader Trump.

7 thoughts on “Mette Frederiksen skal møde Trump: Hun har kaldt hans retorik for »meget, meget hadefuld«

 1. Wenzel Herrmann 31. juli 2019 / 23:13

  Selvfølgelig Hader de Trump. Han elsker jo sit land. Men hade kalifatet, Modsat venstrefløjen.

  Like

 2. Lajla Christensen 31. juli 2019 / 23:42

  Hvis der er nogle der er hadefulde over for den danske befolkning, så er det den regering vi har nu. Skam dig Mette Frederiksen. Du elsker ikke dit land, men det gør Trump. Tænk over det, din forræder.

  Like

  • Bente Dahlmann 1. august 2019 / 08:38

   Mon ikke Mette F for sin sag for,Trump et ikke bleg for at sige sin mening,sådan skal det jo være kan venstrefløjen ikke tåle det so what🤔

   Like

 3. En rigtig dansker 1. august 2019 / 08:16

  Jeg er utrolig flov over den regering vi har. Flov over at den repræsenterer os der elsker vores land og vores værdier…Flov over at størstedelen af repræsentanterne i regeringen aldrig har været ude i erhvervslivet. Flov over hvor villigt de vil importere en invasionshær og degradere vores velfærd og den etniske befolkning…
  Flov over at “vi” er så naive og røde….

  Like

  • M.S. Carstens 4. august 2019 / 22:43

   Jeg er helt enig.
   Og endnu mere flovt kan det meget nemt blive, når Trump møder vor nye “stats”minister og live for hele verdenspresse må konstatere, at han står over for en lille, hjernetom, nullert, der solgte partiets vælgeropbakning til indvandreliderlige partier, for ussel egennyttig vinding og nærmest fremstår som en grønskolling på verdenskortet.

   Like

 4. Torsten K 1. august 2019 / 10:13

  Mette F elsker eller hader ikke Danmark, danskere eller andre befolkningsgrupper. Som alle andre af hendes type er hun nemlig kun loyal i forhold til sig selv.

  Like

 5. Allan Gorm Larsen. 28. august 2019 / 18:00

  Besøg aflyst. Angående grænsemure, så bør det nok give inspiration til EU/Europa. Det vil nok kunne få vores situation til at se noget anderledes ud. Danmark vil kunne få gavn af at tilmelde sig VISEGRAD landene, Ungarn, Polen og Tjekkiet.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s