S-regeringen dropper asylstop og åbner porten for kvoteflygtninge

https://ksdha.files.wordpress.com/2019/04/tes.jpg

OBS: Artiklen er fra 2019

Midt i valgkampen lovede Mette Frederiksen at indføre et stop for asyl. Se her. Det skulle ikke længere være muligt at få ophold i Danmark ved at møde op ved den danske grænse eller i Center Sandholm og søge asyl. I stedet ville Socialdemokratiet sende alle spontane asylansøgere til et center uden for Europa.

Nu er Socialdemokratiet kommet til magten og vil igen importere kvoteflygtninge til Danmark. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye udtaler til DR, at kvoteflygtninge skal være kernen i et nyt system, der skal sætte en stopper for spontane asylansøgere. Men Tesfaye vil ikke oplyse, hvornår dette stop skal indføres. DR skriver, at planen »fortsat er langt fra at kunne realiseres«.

Min kommentar:

S-regeringen påstår altså, at kvoteflygtningene skal til Danmark, fordi der skal indføres et stop for spontane asylansøgere. Men dette asylstop har Mette Frederiksen og co. aldrig haft til hensigt at indføre. Det var blot fup og valgflæsk. Desuden vil De Radikale og Enhedslisten aldrig tillade et asylstop.

Alligevel holder regeringen fast i løgnen.

4 thoughts on “S-regeringen dropper asylstop og åbner porten for kvoteflygtninge

 1. Torsten K 31. juli 2019 / 10:28

  Sikke en overraskelse! Hvem kunne dog have forudset det?!

  Like

 2. En rigtig dansker 31. juli 2019 / 11:02

  Løftebrud er absolut mere standard end undtagelsen.
  Man forstår at manipulere med de naive og de ignorante. Majoritetens viden om politik, historie, kultur- og samfundsudvikling kan ligge et meget lille sted. Løftebrud er hurtigt glemt og kun når de bliver ramt frontalt af konsekvenserne af deres valg, reagerer man ved at stemme på den modsatte fløj der overdængede os med løftebrud sidste gang.
  Man må håbe på, at “ping-pong” politikken snart bliver gennemskuet og set for det det er….Mere af det samme..

  Like

 3. Henning Jensen 31. juli 2019 / 14:50

  Det går med den socialdemokratiske regering som ventet, den skuffer ikke ens værste forventninger – tværtimod.
  Med hensyn til ministre så er der dog et lyspunkt. Da man samlede regeringen, så skrabede man bunden, så længere ned i den retning kan man da ikke komme.

  Socialdemokratiet er forlængst ophørt med at være de danske arbejderes parti, og er blevet et rødt djøffer-parti. Og det undrer mig, at at de danske fagforeninger ikke forlængst har stiftet deres eget parti, som kan varetage egne medlemmers interesser.

  Like

 4. Allan Gorm Larsen. 28. august 2019 / 18:11

  Det var det, der anede mig, når vi tænker på at det egentlig ikke er Frederiksen, som er statsminister, men der imod Morten Østergaard som optræder som hendes skygge.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s