Regeringen: Indvandrere med børn skal have 1.900 kroner ekstra om måneden skattefrit

https://jyllands-posten.dk/pictures/image/11456487/2au4fv/ALTERNATES/h-5_3/mette-frederiksen

OBS: Artiklen er fra 2019

I valgkampen sagde Mette Frederiksen, at hun ikke ville øge ydelserne til indvandrere (se nedenstående video).

Nu er hun blevet statsminister, og så er sagen en helt anden.
S-regeringen har spillet ud med et midlertidigt tilskud til børnefamilier, der er på integrationsydelse eller er ramt af kontanthjælpsloftet. Beløbet foreslås at være 63 pct. af børnechecken pr. barn, som dog højst gives for to børn. Det betyder, at en familie med to børn under to år kan få det maksimale tilskud på ca. 1.900 kroner ekstra om måneden skattefrit. Det skriver Jyllands-Posten.

Det er næsten udelukkende personer fra muslimske lande, der modtager integrationsydelse. Det er hovedsageligt par, hvor begge personer er på kontanthjælp, der er blevet ramt af kontanthjælpsloftet. 2 ud af 3 kontanthjælpspar er ikke-vestlige indvandrere.
Det er derfor i høj grad muslimske indvandrere, der vil få de ekstra 1.900 skattefrie kroner hver måned.

Tilskuddet er midlertidigt, fordi en ydelseskommission skal komme med anbefalinger til yderligere forhøjelser af ydelserne. Kommissionen skal blandt andet se på, hvordan kontanthjælpsloftet kan afskaffes. De 1.900 kroner kan altså blive til endnu flere.

Opdatering:

Det endelige resultat blev endnu værre:
Ny aftale: De røde partier giver arbejdsløse indvandrere 700 kroner ekstra per barn om måneden – skattefrit

24 thoughts on “Regeringen: Indvandrere med børn skal have 1.900 kroner ekstra om måneden skattefrit

 1. Bo Mogensen 9. august 2019 / 04:09

  De radikale diktere igen socialdemokratiets politik på samme måde , som de kørte den sidste A-F-B regering i sænk … det er en gåde socialdemokratiet ikke vil lytte til deres egne vælger.

  Like

  • Anonym 7. januar 2021 / 10:38

   Så håber jeg Mette så sandelig også du husker der pensionisterne
   med Højer pension som lige nu du skærmer .🌹

   Like

 2. Anonym 9. august 2019 / 07:53

  Fint nok!-så bliver der lidt flere penge at sende hjem til familien , oveni de 20000 som i forvejen bliver sendt “hjem”🙄

  Liked by 1 person

 3. Henning Jensen 9. august 2019 / 08:47

  Det er afdrag på “gælden” til Ghettopartiet, for at holde hånden under den Socialdemokratiske regering. Mere vil følge. Ingen af disse “politikere” ejer skam i livet.
  Regeringen sidder heldigvis ikke i fire år til, på denne måde.

  Hvis Venstre kunne tage sig sammen til at få smidt Lars Løkke ud, så kunne partiet måske genopstå som et nyt Venstre-midterparti. At et nyt Venstre bliver et højreparti vil nok være for meget at håbe på.

  Og DF må skille sig af med taberen Kristian Thulesen Dahl, han er skadelig, og en hindring for at partiet kan genoprettes. Det er usandsynligt at nogen vil stemme på den store fuser én gang mere!
  Kunne Indre Mission ikke bruge en mand som Thulesen Dahl til at sælge bibler i Vestjylland? Det ville samtidig råde lidt bod på den skade muslimundervisningen på Thulesen Dahls hjemegnsskole har udøvet.

  Like

  • M.S. Carstens 9. august 2019 / 15:37

   VR har allerede fyldt ALLE de genvalgte partier med infiltrerede lobbyister, så der rettelig “kun” SK og NB at stemme på, hvis vi ud af problemerne med den evigt stigende “mere og mere af samme”-politik.

   Liked by 1 person

  • M.S. Carstens 9. august 2019 / 16:53

   Ivan Dybdal

   Den stopper desværre ikke, hvis ikke folket meget snart får en chock-opvågning;
   for mens nuværende vandvid fortsætter, formerer fremmede, med en anden isme*, sig så meget, at de tager over, med en 1400 år gammel, velkendt, strategi, som “allerede” er sat i gang.

   * Islamisme

   Like

 4. Susanne Schwaner Ottosen 9. august 2019 / 10:56

  Jeg har nu passet min voksne søn, med heldækkenden behov i 550 dage efter han fyldte 18 år, gratis for Frederiksund kommune, da dennes voksenchef påstår det står i loven jeg skal arbejde gratis…….jeg er imod min vilje sat på ressourceydelse, uden kommunen har belyst målgruppen i henhold til loven alt er indklaget men ingen handler, jeg mister mit hus nu her til den første, og så står du og deler ud af vores surt optjente midler…….Alt er sendt ind til indenrigsminister, og ja jeg er 100 procent enlig mor og ja jeg er med i #enmillionstemmer, og ja “Mor er Vred” i forvejen får min søn mindre i ungeydelse end en hjemmeboende integrations-ung…..da denne modtager “Dansk Tillæg”……min søn kan også dansk…og min søn er omfattet af den nye lov 668, så jeg tænker også jeg som DANSK handicapmor på ressourceydelse, ramt af kontanthjælpsloftet, og unden mulighed for at tjene lidt ekstra, da mit lille handicapjob modregnes 1:1….og paragraf 34 skal tilbagebetales da jeg bor i ejerbolig……….
  Hvordan syntes du selv det går “Fru Minister” alene i FRederikssund kommune hvor vi bor, lever 450børn mener jeg det er, og så er mange hjemmeboende unge/voksne på ungeydelse og med eks. Autisme som min søn har ikke medregnede……..

  Min søn diskrimineres i forvejen grundet han er i målgruppe for STU og ikke SU og SU lån og ikke er hverken job eller uddannelsesparat, og en pension, der skal han arbejdsprøves, og det kan han på ingen måde tåle, da han har fået angst til op over begge øre af at være uden kommunalt tilbud i 3 år, trods utallige ansøgninger…….først da uddannelsesministeriet gik ind i oktober 2018 fik vei endelig en mail, vi kunne gå til kommunen med, så han kunne få et tilbud efter loven som alle andre….

  Jeg har bedt om fortræde for socialudvalget og minister, på opfordring fra Karina Adsbøl, da er kun en fair løsning det er at alle børne, og unge ydelser, bliver indkomstbestemte, og har man flere børn end normalen…..så kan man eks. få hjælp til de første eks. 2/4 incl. sammenbragte børn og så skal man ikke jamre…derefter, for så har man selv sat dem i verden……og bør have overvejet de økonomiske udgifter der følger med…..

  Indtil videre har regeringens manglende kontrol med kommunerne kostet mig omkring 500.000kr i retstab…….så nej du skal ikke dele flere penge ud til familier, der har det akkurat lige så hårdt som de danske familier, under nuværende regering, ellers må vi have fat i menneskerettigheds domstol, eller lign, når du bevidst forfordeler visse borgergrupper, for andre grundet deres herkomst.

  Liked by 1 person

  • Henning Jensen 9. august 2019 / 15:48

   At sætte sig ind i din sag som udefrakommende er ikke muligt. Ikke ret mange kan hjælpe dig i din beskrevne triste situation, og al privat vejledning, såsom advokater og lignende, er i sagens natur ikke gratis.
   Ekstra Bladet, som ellers ikke støtter danskere, har en social brevkasse. Hvis du ikke har henvendt dig der, så prøv. Men hvis ikke du er muslim så hav ikke for store forventninger, og lad være med i din henvendelse at være for kritisk og fordømmende, men spørg ydmygt om hjælp.
   densocialebrevkasse@eb.dk
   Du er nød til at prøve alle muligheder — og blive ved med det.

   Det er en ringe trøst at tilføje, at ingen af os danskere længere får hjælp fra “det offentlige”, hvad enten man er ung eller gammel.
   Så først og fremmest gælder det om fremover at stemme på et af højrepartierne, Nye Borgerlige eller Stram Kurs, og få også dine venner og familie til at gøre det samme. Det hjælper ikke her og nu, men er måske med til, på længere sigt, at redde fremtiden for vore børn og børnebørn.
   Det er politikerne, og “det offentlige”, der er blevet vore allesammens fjende nummer 1. Alle politikerne er så fastgroede og indavlede i det politiske spil, at de fleste har glemt, at de repæsenterer os der har valgt dem.

   Like

   • M.S. Carstens 9. august 2019 / 16:30

    Henning Jensen;

    Jeg må desværre tilføje, at uanset hvordan man søger hjælp for nuværende (jeg har prøvet hele møllen flere gange), så er der ingen hjælp at komme efter, undtagen et forlænget håb om retfærdighed. Der er “gode” råd at hente rundt omkring, men spiralen e´r fuldført, således, at når man når toppen, ender man alligevel i bunden igen. Selv Ankestyrelsen godkender f.eks. kommunale beslutninger, der direkte modstrider lovens klareste tekst.

    Like

  • M.S. Carstens 9. august 2019 / 16:02

   Susanne Schwaner Ottosen 9. august 2019 / 10:56:

   Av for den Susanne;
   Du har scoret et rent 12 tal på “listen for den socialistiske magtovertagelses ofre”.

   Se mine link til forståelse af det vanvittige i mine kommentarer nr. 6662 og 6675 på:
   http://www.uriasposten.net/nye-tips

   og del det gerne vidt og bredt, inden næste valg.

   – alt for mange har nemlig stemt for mere af, hvad du nu er ramt af.

   Like

 5. Edith Petersen 9. august 2019 / 15:41

  Hvad så med pensionisterne, de migranter får mere end nok, de kan lade være med at yngle som rotter. Danskerne sætter ikke flere børn i verden end de kan forsørge. Mette F du er en stor nar og løgner, du har siddet på posten og allerede lavet løftebrud. I skulle skammer jer, føj og du forestiller at være socialdemokrat

  Like

 6. M.S. Carstens 9. august 2019 / 15:58

  Av for den Susanne;
  Du har scoret et rent 12 tal på “listen for den socialistiske magtovertagelses ofre”.

  Se mine link til forståelse af det vanvittige i mine kommentarer nr. 6662 og 6675 på:
  http://www.uriasposten.net/nye-tips

  og del det gerne vidt og bredt, inden næste valg.

  – alt for mange har nemlig stemt for mere af, hvad du nu er ramt af.

  Like

 7. Torsten K 10. august 2019 / 10:56

  1900 om måneden… Det er da at gå i for små sko! Beløbet må nemt kunne tidobles.

  Like

 8. Anonym 12. august 2019 / 19:18

  Pil den kost af den post i en fart Man..

  Har hun mistet forstanden eller Hvad fanden sker der…

  Like

 9. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 25. august 2019 / 18:24

  Der er behov for en kraftig oprydning i partierne…

  Om det er en Socialdemokratisk – el. V-ledet regering er med den brede pensel underordnet. Den eneste reelle forskel er retorikken og underholdningsværdien.

  “Løkke” giver fx udtryk for en vildfarelse, når han kan hævde, at “VK-samarbejdet er ryggraden i blå blok”.
  Ja, han lever angiveligt i fortiden, for sådan var det jo en gang. Men det er efterhånden mange år siden.

  Nye borgerlige er nemlig det eneste reelle borgerlige parti i dag. Men i lighed med “Løkke”, er der jo også en del vælgere m.fl., som endnu ikke har opdaget det.

  Mon ikke det derfor er på tide, at de enkelte partier viser deres sande kulør? (Den dominerende kulør i partiet).

  Enhedslisten, Alternativet, SF og dele af Socialdemokratiet hører indiskutabelt til “det røde parti”.
  Resten går til det Radikale Venstre. “Det lilla parti”.
  Der foruden dette parti allerede absorberer hovedparten af Venstres og de Konservatives folketingspolitikere, som jo har markeret sig stærkt som socialliberale (skabsradikale).

  DF har svigtet totalt i lighed med LA og må så finde ud af, hvem, der går til “det røde – henholdsvis det lilla” og det borgerlige parti – “det blå parti”!

  Mon ikke det vil gøre det lettere for ganske mange vælgere, at gøre op med sig selv, hvor deres kryds skal sættes næste gang? 🤔

  Ole K. Ersgaard
  Erhvervsøkonom MDM, PD
  2019-08-25

  Like

 10. Allan Gorm Larsen. 28. august 2019 / 17:05

  Hvem sagde,: MAN HAR ET STANDPUNKT, TIL MAN TAGER ET NYT??. Det gjorde såmænd J O Krag. FHV., og afdøde socialdemokratisk statsminister. Jo, æblet falder sjældent langt fra stammen. Husk det!.

  Like

 11. Allan Gorm Larsen. 28. august 2019 / 17:28

  De fleste partier er meget ens. Rød blok, blå blok= et fedt. De tænker kun på at være “så grønne” som muligt.
  Vi mangler kapaciteter som Martin Henriksen, DF og Rasmus Paludan, SK i folketinget.

  Like

 12. Mog 3. august 2020 / 21:01

  Hvornår bliver der gjort oprør, et oprør som omfatter at rydde borgen og straffe politikerne…ligesom i udlandet?

  Like

  • Tanja 6. august 2020 / 15:54

   Man blir dælme ked når man læser hvordan vi blir behandlet i vores eget land…. Kom endelig til Danmark med en masse børn det betaler sig.. Nævn mig 1 land der ville gøre det for Oz….

   Like

 13. Dorthe Christoffersen 6. august 2020 / 20:01

  Hvorfor skal indvandre have i hoved og i røv hvad med danskere som er arbejdsløse og stadig ikke kan betale deres husleje
  Undskyld mit sprog men hvor har Mette Frederiksen smidt hendes hjerne fortryder min stemme

  Hilsen Dorthe

  Like

 14. only1wooth 7. august 2020 / 18:28

  det er trist hvordan hadet til mennesket vokser sig stor og saftig for hver dag der går grundet vores regering vælger at tage tykke briller på som gør de ikke kan se hvad de gør ved mennesket nemlig det at skabe en verden med HAD.
  fordi nogen grupper klare sig mindre godt i dk og vores regering har altid været sindsyg god til at skabe konflikter frem for at løse dem.
  Det ligesom sangen . Der bor en Bager’ på nørregade

  1.har du penge kan du få – 2. men har du ingen så må du gå.

  så sangen burde hedde Der bor en fattige’ på vores gader.

  Og som vores minister siger du ikke fattige du bare dansk og det er særdeles særlig Racistisk når udtrykker sig på vores vegne eller har du bare fået for mange boller op og boller ned boller i min mave jeg gerne vil have men jeg får jo bare ballade.
  for så kommer de i uniform og siger klokken er mange og du er taget til fange.

  så hvad kan vi ? når vi er fattige på vores gader?
  det er spørgsmålet jeg gerne vil have vendt.

  Liked by 1 person

 15. Henning Olesen 23. december 2020 / 13:56

  HVORNÅR FÅR FOLKEPENSIONISTERNE NOGET SKATTEFRIT???? ja jeg spø´r bare…

  Like

 16. Mor 9. januar 2021 / 17:46

  Hvad så med vores unge mennesker der bor ude og er på uddannelseshjælp. Hvor mange kan klare sig for 1000 kr om mdr når husleje, vand, varme og strøm og tlf er betalt 😱😱 hvordan skal de kun gå til tandlæge, købe mad osv. for så lidt. Ik alle kan tage en uddannelse

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s